Salget slutter 21 Jul 50% RABAT + Gratis forsendelse

Ortopædiske Kvinders Slip På Sneakers
4.78(9)
Farve:Lyserød
Skostørrelse:38

Husk at tjekke størrelsen i vores:

Størrelsesskema
kr.
240
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
240
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Bliv på dine fødder hele dagen uden ubehag

Ortorex sneakers til kvinder tilbyder den perfekte kombination af komfort og støtte. Disse sneakers har en letvægtsoverdel i mesh for en ideel pasform og solidt vævet meshstof i tå- og hælpaneler for ekstra stabilitet. Slip på-designet gør dem nemme at tage på og af, og den ekstra polstrede hæl giver støtte til dine fødder, mens du går. Indersålen er designet med høj tilbagestrømningsdæmpning for at give dig uovertruffen komfort hele dagen lang.

Smertelindring

Vores ortopædiske sneakers reducerer belastningen på dine ankelled og knogler ved at lindre stød ved landing. Dette resulterer i en lindring af plantar fasciitis, platfødder og knæsmerter.

Korrektion af kropsholdning

Den højdeforøgende sål hjælper med at fordele kropsvægten over hele foden for at opnå den korrekte rygsøjleudretning. Det fremmer holdningsforbedring og mindsker problemer med rygsøjlen.

Støtte til hvælvingen

Ortorex sneakers til kvinder støtter alle fodbuer i foden. Det giver ekstra balance under gang og sikrer plantar stabilitet.

Åndbart udformning

Meshstoffet tillader fri luftcirkulation at mindske svedtendens og fodlugt.

Slip på stil

Ortorex ortopædiske sneakers er specielt designet til at være lette at tage af og på.

Skridsikker sål

Sålen på vores sneakers har et fremragende greb i underlaget for at undgå at glide.

Flere grunde til at elske vores sneakers

Letvægt

Strækbar

Slidstærke

Fleksible

Bløde

Let At Kombinere

Størrelsesguide

Sådan måler du dine fødder til sko:

1. Stå med bare fødder med hælen mod væggen.
2. Placer en lineal på gulvet parallelt med din fod med enden af linealen mod væggen.
3. Find længden fra væggen til enden af din længste tå.
STØRRELSESSKEMA
SHOE SIZE US UK EU Insole Length
cm inch
36 5.5 4 37 23 9.06
37 6 4.5 37.5 23.5 9.25
38 6.5 5 38 24 9.45
39 7 5.5 39 24.5 9.65
40 8 6.5 40 25 9.84
41 8.5 7 41 25.5 10.04

Bedømmelse og anmeldelser

4.78
Baseret på 9 anmeldelser
(7)
(2)
(0)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
B***a
Danmark

Jeg har haft nogle problemer med mine tæer og tåoperation. Jeg kan også godt lide at gå meget. Disse sko har været fantastiske!!! Passer godt og er meget behagelige at have på rundt og til at gå distancer.

M**e
Danmark

Jeg har et problem med at finde sko der passer godt til mine fødder, da jeg har haft flere operationer på mine fødder. Men disse føles vidunderlige!!! Jeg bruger dem hver dag. Jeg vil nok købe et par mere i en anden farve nu.

K***a
Danmark

Jeg blev for nylig opereret i hoften og havde brug for en dame-gangsko, som var nem at tage på og af uden at skulle bøje sig mere end 90 grader fremad. Disse er det perfekte svar! De er også meget lette og komfortable. Jeg kan varmt anbefale dem.

C***y
Danmark

Disse sneakers er dejligt dæmpede, min brede fod føler sig fuldt ud understøttet af sålens bredde, og der er ingen klemning i tåboksen. Jeg kan virkelig godt lide det strømlinede design, og jeg kan kombinere dem med alt fra joggere til kjoler.

S***a
Danmark

Jeg var på udkig efter nogle støttende sko til at gå tur med hunden i & disse er fantastiske! Min ryg plejede at gøre ondt, men ikke når jeg har disse på. Jeg tænkte på at få buestøtter, men prøvede disse i stedet & jeg er glad for at jeg gjorde det.

G****r
Danmark

Da jeg har mange gigtfodssmerter, er jeg altid på udkig efter behagelige sko. Med disse på har jeg arbejdet rundt i huset, gået op og ned ad trapper og arbejdet i min have hele dagen nu, og de er lige så behagelige som sko, jeg har haft i årevis!

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.