Salget slutter 21 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Kvinder Ortopædiske Sandaler Afslappede Strandtøfler
4.56(16)
Farve:Sort
Skostørrelse:38
kr.
215
kr.
430
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
215
kr.
430
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Sig farvel til fodkomplikationer!

ORTOREX™ strandsandalerne gør det mere behageligt at gå om sommeren. De har et særligt design med støtte til fodbuen. Det lindrer smerter forårsaget af boller, platfødder og plantar fasciitis. Desuden fremmer vores sandaler korrektion af kropsholdning.

ORTOREX™ strandsandalerne spreder tyngdekraften fra ankelleddet. De fordeler vægten jævnt over tæerne, fodbuen og fodballen. Det forbedrer muskelubalancer og sikrer plantar stabilitet. Fod- og benjusteringen fremmer lettere gang.

Vores sandaler er lavet af strikket strækstof. Skoens sål er af vulkaniseret gummi, som gør dem mere stabile og skridsikre. Overmaterialet er udstyret med åndbart net. Det giver luftcirkulation til dine fødder, hvilket forhindrer sved og bakterievækst.

VIGTIGSTE FORDELE:

✔️ GIVER STØTTE TIL FODBUEN — Sandalernes kilehæl giver støtte til fodbuen for at sikre den korrekte fod- og benretning.

✔️ ELIMINERER FODSMERTER — ORTOREX™ strandsandalerne hjælper med at lindre smerter forårsaget af boller, platfødder, dårlig gangstilling og plantar fasciitis.

✔️ KORRIGERE KROPSHOLDNING — Disse sandaler fremmer korrektion af kropsholdning ved at give en naturlig fodledspositionering og forbedre den naturlige gangart.

✔️ ÅNDBAR — Vores hjemmesko har et mesh-design, der tillader luftcirkulation og forhindrer dine fødder i at svede.

STØRRELSESGUIDE:

Bedømmelse og anmeldelser

4.56
Baseret på 16 anmeldelser
(9)
(7)
(0)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
M*******a
Danmark

Mine fødder har det godt i disse sandaler. Sand til størrelse. Mesh passer fint, ikke for stramt eller for løst.

Y**k
Danmark

Du kan bære dem hele dagen og ikke føle dig træt. Meget komfortable sko..

K***y
Danmark

De er så lette. Jeg har dem på hver dag, og det føles som om jeg ikke har noget på. Jeg vil bestille en anden farve til min mor.

R**m
Danmark

Mine fødder ånder i disse sandaler. De er af ganske god kvalitet. Jeg kan varmt anbefale dem!

R**a
Danmark

Mine fødder gør ikke ondt i slutningen af dagen nu. Jeg kan ikke tro det, fordi jeg har prøvet snesevis af forskellige ortopædiske sko, men ingen af dem virkede for mig. Disse gør!!!!! Jeg er så glad for at jeg gav dem en chance

E***y
Danmark

Fremragende par sandaler! Mine fødder begyndte at gøre betydeligt mindre ondt, efter at jeg begyndte at bære dem. Tak.

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.