Sky Hjemmesko Ortopædiske Sandaler

kr.205

Tilbud

Sky Hjemmesko Ortopædiske Sandaler

kr.205

Sørg for at tjekke størrelsen i voresStørrelsesskema

Beskrivelse

Gå uden træthed og ubehag i timevis!

ORTOREX™ ortopædiske hjemmeskoenes bløde hukommelsesskum giver maksimal komfort, mens du har dem på. Dine fødder vil være afslappende, når du går, på grund af den lette og specifikke form, der tilpasser sig den menneskelige krops struktur. Dette design simulerer spaprocedurer og massage for dine fødder med hvert skridt, du tager. Det vil reducere smerter, træthed og ømhed efter en lang dag betydeligt.

Fordele ved at bruge ORTOREX™ ortopædiske hjemmesko:

 • Lindre fodsmerter, ømhed og træthed
 • Giver terapeutmassage
 • Simulerer spaprocedurer
 • Hjælp til at gå lange distancer
 • Stimulerer afslapning
 • Beskytter fødderne mod mudder og vand
 • Fjerner fodlugt
 • Fremmer sikkerheden på glatte overflader

Det bådformede design kan omslutte dine fødder perfekt og beskytte dine fødder 360°. Vores hjemmesko vil også holde dine fødder væk fra vand, støv og mudder. Desuden vil sålens tykkelse på 4 cm (1,57 tommer) få dig til at føle, at du træder på en sky, hvilket giver dig en behagelig og blød skooplevelse. Desuden er ORTOREX™ ortopædiske hjemmesko unisex og kan bruges af både mænd og kvinder.

Vores sky-tøfler er lavet af hudvenligt EVA-materiale. De har fremragende vandtæt ydeevne på forskellige steder, såsom et badeværelse, en swimmingpool, en strand, en spa, en strand, en spa, en stue eller et soveværelse. Hvis der kommer vand ind i sandalerne, er der unikke drænhuller på siderne til at hælde det ud. Desuden har ORTOREX™ sky-tøflerne antiskrid-såler. De gør det mere sikkert at træde på alle våde og glatte overflader.

VIGTIGSTE FORDELE:

✔️ GIVER FODMASSAGE — Tøflerne er udstyret med blødt, følesansbaseret skum, der giver en blid massage til dine fødder, mens du går.

✔️ LINDRER TRÆTHED OG ØMHED — Takket være den massage, som de ortopædiske ORTOREX™-tøfler giver, vil du slippe dine fødder for smerter, ømhed og træthed, mens du har dem på.

✔️ FØLES SOM AT GÅ PÅ EN SKY — ORTOREX™ cloud-sandalerne har et fortykket såldesign, der gør det så blødt at gå, at det føles som om du træder på en sky, samtidig med at dine fødder beskyttes mod mudder og vand. 

✔️ ELIMINERER FODLUGT — Med deres design med åbne tæer tillader disse hjemmesko luftcirkulation og udfører en deodoriserende funktion for at reducere fodlugt.

✔️ SKRIDSIKRE SÅLER — Det bølgede bumpedesign på sålerne gør vores sandaler skridsikre. Det fremmer dobbelt sikkerhed, når du træder i brusebadet, badeværelset eller på våde og glatte overflader.

✔️ EGNET TIL FORSKELLIGE LEJLIGHEDER — Vores hjemmesko er stilfulde og sikre til alle årstider og lejligheder, herunder badeværelser, soveværelser, stuer, swimmingpools, strande, spaer osv.

STØRRELSESGUIDE:

4.56
16 Anmeldelser Skrive en Anmeldelse
95%
af respondenterne ville anbefale dette til en ven

Ratings Distribution

Reviewed by 16 customers
Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 1. B****y (verificeret køber)

  Danmark

  Jeg har kæmpet for at finde noget, der hjælper mine ømme fødder efter lange vagter på mine fødder. Disse hjemmesko hjalp så meget! 10 min med disse på og mine fødder har det bedre!

 2. P***e (verificeret køber)

  Danmark

  Dette er det tredje par af disse sandaler jeg har købt, og jeg er en fan! Disse er fantastiske til brede fødder, og de giver langt mere dæmpning end andre slides. Jeg elsker dem!

 3. A****n (verificeret køber)

  Danmark

  Jeg har plantar fasciitis problemer, og disse slippers hjælper meget til at berolige mine hælsmerter. Fantastisk kvalitet!

 4. T**m (verificeret køber)

  Danmark

  Jeg var skeptisk over for disse cloud-tøfler i starten. Men jeg har haft dem på som mine hjemmesko hvert eneste øjeblik. Og jeg er glad for, at jeg købte disse.

 5. R****y (verificeret køber)

  Danmark

  Mine fødder er glade. Jeg har en dobbelt hælspore og plantar fascia. Perfekt til rundt i huset eller hurtige butiksture.

 6. A****y (verificeret køber)

  Danmark

  Passer som forventet, super behagelige. Jeg bruger dem rundt i huset, og de er perfekte til støtte og komfort.

 7. W***e (verificeret køber)

  Danmark

  Jeg er for nylig blevet opereret på den ene fod. Min fod er hævet, så jeg købte disse for at have dem på i brusebadet, men jeg bruger dem hele tiden, fordi de sidder så behageligt. De er bløde og skridsikre. Det er en meget vigtig egenskab for mig, da jeg er usikker, når jeg går.

 8. D**e (verificeret køber)

  Danmark

  Disse er så bløde og svampede. Det føles virkelig som at gå på skyer.

 9. L**y (verificeret køber)

  Danmark

  Jeg elsker disse dias! De er super søde og ekstremt komfortable. God kvalitet, og der er mere støtte end forventet. Mine fødder svulmer slet ikke op i disse.

 10. Y***e (verificeret køber)

  Danmark

  Disse hjemmesko er så behagelige at have på i huset. Pasform er sand til størrelse. Jeg kan lide dem så meget! Alle i min familie vil også have et par, så jeg vil bestille flere fra Ortorex. Tak!