Salget slutter 26 May 50% RABAT + Gratis forsendelse

Sky Hjemmesko Ortopædiske Sandaler
4.56(16)
Farve:Appelsin
Skostørrelse:36-37
kr.
205
kr.
308
Tilføj til kurv
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Gå uden træthed og ubehag i timevis!

ORTOREX™ ortopædiske hjemmeskoenes bløde hukommelsesskum giver maksimal komfort, mens du har dem på. Dine fødder vil være afslappende, når du går, på grund af den lette og specifikke form, der tilpasser sig den menneskelige krops struktur. Dette design simulerer spaprocedurer og massage for dine fødder med hvert skridt, du tager. Det vil reducere smerter, træthed og ømhed efter en lang dag betydeligt.

Fordele ved at bruge ORTOREX™ ortopædiske hjemmesko:

  • Lindre fodsmerter, ømhed og træthed
  • Giver terapeutmassage
  • Simulerer spaprocedurer
  • Hjælp til at gå lange distancer
  • Stimulerer afslapning
  • Beskytter fødderne mod mudder og vand
  • Fjerner fodlugt
  • Fremmer sikkerheden på glatte overflader

Det bådformede design kan omslutte dine fødder perfekt og beskytte dine fødder 360°. Vores hjemmesko vil også holde dine fødder væk fra vand, støv og mudder. Desuden vil sålens tykkelse på 4 cm (1,57 tommer) få dig til at føle, at du træder på en sky, hvilket giver dig en behagelig og blød skooplevelse. Desuden er ORTOREX™ ortopædiske hjemmesko unisex og kan bruges af både mænd og kvinder.

Vores sky-tøfler er lavet af hudvenligt EVA-materiale. De har fremragende vandtæt ydeevne på forskellige steder, såsom et badeværelse, en swimmingpool, en strand, en spa, en strand, en spa, en stue eller et soveværelse. Hvis der kommer vand ind i sandalerne, er der unikke drænhuller på siderne til at hælde det ud. Desuden har ORTOREX™ sky-tøflerne antiskrid-såler. De gør det mere sikkert at træde på alle våde og glatte overflader.

VIGTIGSTE FORDELE:

✔️ GIVER FODMASSAGE — Tøflerne er udstyret med blødt, følesansbaseret skum, der giver en blid massage til dine fødder, mens du går.

✔️ LINDRER TRÆTHED OG ØMHED — Takket være den massage, som de ortopædiske ORTOREX™-tøfler giver, vil du slippe dine fødder for smerter, ømhed og træthed, mens du har dem på.

✔️ FØLES SOM AT GÅ PÅ EN SKY — ORTOREX™ cloud-sandalerne har et fortykket såldesign, der gør det så blødt at gå, at det føles som om du træder på en sky, samtidig med at dine fødder beskyttes mod mudder og vand. 

✔️ ELIMINERER FODLUGT — Med deres design med åbne tæer tillader disse hjemmesko luftcirkulation og udfører en deodoriserende funktion for at reducere fodlugt.

✔️ SKRIDSIKRE SÅLER — Det bølgede bumpedesign på sålerne gør vores sandaler skridsikre. Det fremmer dobbelt sikkerhed, når du træder i brusebadet, badeværelset eller på våde og glatte overflader.

✔️ EGNET TIL FORSKELLIGE LEJLIGHEDER — Vores hjemmesko er stilfulde og sikre til alle årstider og lejligheder, herunder badeværelser, soveværelser, stuer, swimmingpools, strande, spaer osv.

STØRRELSESGUIDE:

Bedømmelse og anmeldelser

4.56
Baseret på 16 anmeldelser
(11)
(3)
(2)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
S***e
Danmark

Jeg købte disse hjemmesko fordi jeg har gigt i begge knæ og havde brug for hjemmesko der var behagelige. Disse er perfekte til mine behov. Jeg er meget tilfreds med disse hjemmesko.

F***h
Danmark

De føles meget fastere og strammere, når man først har dem på. Men efter et par dage lagde jeg mærke til, at de begyndte at føles mere behagelige. Og nu føler jeg, at jeg har brug for mere støtte, når jeg står eller går..

O****e
Danmark

Ville ønske de havde mere støtte til fodbuen.

K****e
Danmark

Meget lette og har masser af puder. En stjerne ned, fordi jeg ikke kan have dem på uden sokker.

Z**e
Danmark

Dejlige hjemmesko, men alt for brede til mig.

C***e
Danmark

Selvom de ikke er verdens mest moderigtige sko, er de yderst komfortable.

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
205
kr.
308

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.