Salget slutter 27 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Ortopædiske Sandaler til Korrektion af Ballen for Kvinder
4.63(16)
Farve:Guld
Skostørrelse:6

Husk at tjekke størrelsen i vores:

Størrelsesskema
kr.
225
kr.
338
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
225
kr.
338
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Slut med irriterende ballen smerter og ubehag! Lindrer smerten uden kirurgi og nyd lange gåture!

De ORTOREX™ ortopædiske sandaler til ballenkorrektion har et stilfuldt design med tå-ring. Det unikke storetå-design lindrer effektivt bolsjesmerter, forbedrer fodstillingen og flytter den vinklede tåknogle tilbage til sin naturlige position. De er specielt designet til at holde dine fødder komfortable, sunde og sikre.

Vores bolsje sandaler hjælper med at justere skelet systemet for at korrigere kropsholdning. En svag ubalance kan føre til smerter i knæ, hofter og andre muskler i din krop. ORTOREX™ ortopædiske sandaler hjælper med at forebygge ubalancer i hofter og muskler, knæ- og bue-ben og andre fremtidige tåkomplikationer.

Designet af vores sandaler sørger for, at din vægt fordeles jævnt over tæerne, fodbuen og fodballen. En af de mest innovative teknikker, der er anvendt i dette par sandaler, er sålen af nanoskum - den næste generation af hukommelsessåler, der forvandler sig til at passe og omfavne dine fødder komfortabelt, uanset hvor du går.

ORTOREX™ ortopædiske sandaler til bollekorrektion er ideelle til kvinder, der lider af boller, flade fødder, dårlig gangstilling og plantar fasciitis. Den perfekte kombination af tåbollekorrektor med flip flop kile sandaler giver dig mulighed for at skjule dine boller med stil. Desuden hjælper den med at forhindre overlapning af tæer og dårlig ballenhed.

VIGTIGSTE FORDELE:

✔️ GIVER SMERTELINDRING — ORTOREX™ bolsje sandalerne hjælper med at fjerne smerter forårsaget af boller, platfødder, dårlig gangstilling og plantar fasciitis.

✔️ KAN PRALE AF ET ANTI-BUN-DESIGN — Den specielle storetårem lindrer bolsjesmerter, hjælper med at korrigere og rette dem ud og forhindrer, at der dannes boller.

✔️ FREMMER KORREKTION AF KROPSHOLDNING — Flyt den vinklede tå tilbage til sin naturlige position, samtidig med at skelettet omlægges for at korrigere kropsholdning. Sandalernes design forhindrer hofte- og muskelubalancer og retter op på knæ- og bueben.

✔️ GIVER TILTRÆNGT STØTTE — De ortopædiske ORTOREX™-sandaler fordeler vægten jævnt over tæerne, fodbuen og fodballen, så de føles mere behagelige og stabile.

✔️ SUPER BEHAGELIG — Vores sandaler giver ultimativ komfort, selv når du har dem på hele dagen; de gør ikke ondt i dine fødder, tæer eller ankler. Sandalerne er lavet af 100% PU-læder og betragtes som veganske.

STØRRELSESGUIDE:

Bemærk: Hvis du har bredere fødder end gennemsnittet, skal du vælge en større størrelse.

Bedømmelse og anmeldelser

4.63
Baseret på 16 anmeldelser
(10)
(6)
(0)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
N***o
Danmark

Elsker dem!

L***a
Danmark

Received bunion sandals by customer L***aPerfekte sko for pengene!

D***t
Danmark

Received bunion sandals by customer D***tProduktet er i overensstemmelse med beskrivelsen, hurtig forsendelse, mange tak!

S***e
Danmark

Received bunion sandals by customer S***eDette vil være min en uges bære stræben. Jeg har en bunion og plantar fasciitis fødder problem. Og dette er perfekt til dem, der har samme problem som jeg har lige nu.

A***a
Danmark

Received bunion sandals by customer A***aKorrektionssandalerne ser ud til at være lige hvad jeg har brug for, jeg har aldrig været i stand til at købe tåspids sandaler på grund af et fodproblem, disse ser ud til at være perfekte, de er også meget blødt læder og jeg bestilte den sorte, som vil gå med de fleste outfits. Meget tilfreds og kan varmt anbefales!

K***s
Danmark

Received bunion sandals by customer K***sDet er en dejlig sandal og passer ganske godt. Jeg er meget tilfreds med mine og vil købe et par mere i en mørk farve.

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.