Salget slutter 27 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Ortopædiske Korrektionssandaler Til Kvinder
4.69(16)
Farve:Vinrød
Skostørrelse:37
kr.
235
kr.
353
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
235
kr.
353
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Lad ikke fodsmerter stoppe dig fra at nyde udendørslivet! Forkæl dine fødder med den komfort, de fortjener!

ORTOREX™ ortopædiske korrektionssandaler tilbyder et fremragende stilfuldt design og komfortabel støtte. De er specielt udviklet til at holde dine fødder komfortable og sunde sikkert. Du behøver ikke at vælge mellem en stilfuld eller støttende sandal - du kan få begge dele!

Vores ortopædiske sandaler korrigerer kropsholdning og eliminerer muskelubalancer ved at flytte vinklede tæer tilbage til deres oprindelige position. Det forbedrer fod- og benretningen, forbedrer den lette gang og hjælper med at aflaste hælen, fodballen, knæene, hofterne og ryggen.

ORTOREX™-korrektionssandalerne hjælper dig med at undgå fodsmerter og beskytter dine fødder mod en lang række andre komplikationer, f.eks. dårlig gangstilling, plantar fasciitis, platfødder, baller, gigt, nedfaldne hvælvinger, overrivning af sener, indgroede tånegle og tryk på hælen.

Den polstrede fodseng giver komfort og støtte gennem en hel dag med gang, samtidig med at dine fødder kan ånde. Blød, sømfri indvendig foring eliminerer trykpunkter og friktion mod huden, hvilket giver en afslappet, behagelig pasform og holdbar slidstyrke. Remmen er fuldt justerbar, og den lave hæl tilføjer lidt højde.

VIGTIGSTE FORDELE:

✔️ NEDSÆTTE SMERTE Eliminer smerter i fod og hæl forårsaget af platfødder, dårlig gangstilling og plantar fasciitis.

✔️ BEKÆMPE FODKOMPLIKATIONER ORTOREX™-korrektionssandalerne hjælper med at forebygge flere fodproblemer, såsom dårlig gangstilling, plantar fasciitis, platfødder, baller, gigt, nedfaldne hvælvinger, revet sener, indgroede tånegle og tryk på hælen.

✔️ PRALE AF STØTTEDESIGN Fordel kropsvægten jævnt over tæerne, fodbuen og fodballen.

✔️ TILBYDER KOMFORTABEL PASFORM Førsteklasses orthotisk fodseng med anatomisk støtte og ergonomisk dæmpning. Den omslutter komfortabelt dine fødder, uanset hvor du går.

Bedømmelse og anmeldelser

4.69
Baseret på 16 anmeldelser
(12)
(3)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
I**a
Danmark

Købte dem til vores ferie og var i stand til at bære dem komfortabelt hele tiden. De var så behagelige og jeg fik en masse komplimenter :) De er virkelig søde!

C***s
Danmark

Jeg er meget tilfreds og jeg anbefaler uden tøven. Som beskrevet. Leveringstiden var lidt lang, men, det er forståeligt i betragtning af situationen. Tak til sælgeren.

M***a
Danmark

Mine fødder har det godt når jeg har dem på! De er meget godt lavet og passer til størrelsen.

L***h
Danmark

Fantastiske sko: komfortable og gav mig ingen vabler. Helt sikkert god værdi for pengene!

J***h
Danmark

De bedste sandaler! Jeg tager dem på om morgenen og tænker ikke engang over dem, før jeg tager dem af i slutningen af dagen. De er lette, super komfortable og kvalitetslavede sko. Jeg er meget tilfreds med mit køb.

V***n
Danmark

Disse sko er meget komfortable, og størrelsen var spot on. De hjalp faktisk til at lindre ubehaget. Jeg kan varmt anbefale dem, både for komfortfaktoren og den æstetiske værdi: Disse sko er attraktive.

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.