Salget slutter 21 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Varme-Knæbeskyttere Med Høj Kompression
4.78(9)
Farve:Sort
Størrelse:M

Husk at tjekke størrelsen i vores:

Størrelsesskema
kr.
205
kr.
308
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
205
kr.
308
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Lås kraften i heling op med større lethed og effektivitet

Ortorex-ærmerne med høj kompression er designet til at give støtte og hurtig smertelindring til dine ben. De er udstyret med et turmalin varmefølsomt materiale, der genererer varme ved kontakt med din krop. Allerede efter 5 minutters brug når det en temperatur på 40-45 grader Celsius, som holder i op til 2 timer. Efter denne tid forsvinder varmen gradvist. Hvis ærmerne blot udsættes for luft i et par timer, kan den mineralbaserede belægning "genoplades", så du kan nyde den beroligende varme i endnu et par timer.

Smertelindring

Ved at give kompression og varme til benområdet hjælper vores benærmer med at reducere smerter forårsaget af forskellige tilstande såsom gigt, åreknuder og muskelspændinger.

Mobilitet

Vores strømper giver den nødvendige støtte til dine ben, hvilket bidrager til at forbedre din bevægelighed. Med det ikke-indsnævrende design kan du bevæge dig frit i løbet af dagen.

Forbedret cirkulation

Opvarmningen øger også blodgennemstrømningen, hvilket bidrager til at reducere hævelser og fremme heling. Du kan bruge vores strømper til at komme dig efter forskellige skader på benene eller endda efter operationer for at fremskynde helingen og reducere nedetiden.

God pasform

3D-strikketeknologien sikrer optimal kompression, støtte og stabilitet, hvilket reducerer risikoen for skader og forbedrer præstationen. Den sikre pasform er også med til at forhindre, at ærmet glider eller buler, så du kan bære ærmet selv under intense fysiske aktiviteter.

Åndbar

Vores strømper er fremstillet af et let strækstof, der tillader luft at cirkulere frit, hvilket forhindrer overophedning. Det hjælper også med at transportere fugt væk, hvilket holder din hud tør og mindsker risikoen for irritation eller infektion.

Holdbar

Vores selvopvarmende ærmer er fremstillet af materialer af høj kvalitet, hvilket gør dem holdbare og langtidsholdbare. De kan vaskes i maskine, hvilket gør dem nemme at vedligeholde og holde dem i topform i længere tid.

Flere grunde til at elske vores kompressionsærmer

Ultimativ Komfort

Hudvenlig

Slidstærk

4D Strækbar

Størrelsesguide

Mål din
låromkreds 4 tommer
(10 cm) over knæskallen
Knee Pads Size thign circumference
cm inch
M 39–42 15.35–16.54
L 43–48 16.93–18.9
XL 49–53 19.29–20.87
XXL 53–57 20.87–22.44
*Hvis omkredsen af dit ben falder mellem to størrelser, skal du vælge den største af de to størrelser.

Bedømmelse og anmeldelser

4.78
Baseret på 9 anmeldelser
(7)
(2)
(0)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
A***y
Danmark

Disse har været de bedste indtil videre. De reducerer smerter langt hen ad vejen, og jeg kan træne i dem uden problemer med at glide ned eller ikke være effektiv. Jeg vil højst sandsynligt købe et sæt mere. Ville også anbefale!

B***o
Danmark

Efter total knæoperation har jeg prøvet et væld af kompressionsprodukter. Indtil nu har intet fungeret meget. Disse er fantastiske! Fuldstændig elimineret hævelse fra knæet og nedad, og de er komfortable. Jeg vil købe igen snart!

T***e
Danmark

Jeg fik skleroterapi for spindelårer i mine ben. Dette er et godt par kompressionsærmer til mig. Jeg nyder faktisk længden og den fodløse funktion, fordi jeg kan bære dem med sandaler. Fantastisk produkt!

S**e
Danmark

Fantastisk kompression til mine hævede ben! God pasform, og de er også ret behagelige at have på.

L****e
Danmark

Jeg har dårlige knæ, og disse ærmer virker som magi. Jeg kan endelig bøje mine knæ uden smerter. Jeg har prøvet alle slags cremer, wraps og plastre, men intet virker bedre end disse. Tak.

V****y
Danmark

Vil helt klart anbefale disse til folk med kompliceret gigt, seneskedehindebetændelse og smerter. Jeg forstår ikke helt, hvordan disse virker, men de giver en fantastisk smertelindring til mine knæ!

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.