Salget slutter 27 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Yogabukser med Høj Talje og Vidde
4.73(11)
Farve:Hvid
Størrelse:L

Husk at tjekke størrelsen i vores:

Størrelsesskema
kr.
302
kr.
453
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
302
kr.
453
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Se godt ud og føl dig fantastisk tilpas

Ortorex' sportsleggings er en ideel kombination af kvalitet og stil. De er perfekte til træning, giver en sikker pasform og skaber en slank silhuet. De er modstandsdygtige over for slitage og tåler utallige vaske uden at miste deres oprindelige egenskaber.

Kvalitetsmateriale

Det lette stof absorberer og fordamper hurtigt sved, så du holder dig frisk under træningen.

Stilfuldt design

Når du har vores leggings på, vil du føle dig mere selvsikker! Deres flare-design giver dit træningsoutfit et trendy look. Takket være den krydsede talje vil disse bukser få dig til at se slankere ud.

Høj elasticitet

Ortorex-leggingsene begrænser ikke dine bevægelser og giver dig en fremragende mobilitet. Du kan lave squats eller lunges uden ubehag. Det tykke materiale er ikke gennemsigtigt, så du kan træne uden bekymringer.

Størrelsesguide

FOR AT MÅLE DIG SELV:
1. Stå lige med armene hængende naturligt ved dine sider.
2. Start målebåndet ved taljen og træk det ned til anklen.
3. Vikl målebåndet rundt om den tyndeste del af din talje og den største del af dine hofter.
SIZE LENGTH WAIST HIPS
cm inch cm inch cm inch
S 103 40.55 54 21.26 78 30.71
M 104 40.94 58 22.83 82 32.28
L 105 41.34 62 24.41 86 33.86
XL 106 41.73 66 25.98 90 35.43

Bedømmelse og anmeldelser

4.73
Baseret på 11 anmeldelser
(9)
(1)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
S****a
Danmark

Jeg elsker disse bukser! Jeg elsker udseendet, og hvordan de sidder. De er meget behagelige. Jeg kan bestemt anbefale dem. De er ikke tynde eller gennemsigtige.

K*****a
Danmark

Disse er fantastiske yogabukser. De er meget behagelige, og de strammer ikke. Jeg har vasket dem i maskine, og indtil videre holder de formen. Vil købe igen!

E****n
Danmark

Disse legginga er så behagelige, ikke gennemsigtige og passer mig så perfekt !!! Fantastisk køb. Jeg har fået så mange komplimenter for dem, og de får mig til at føle mig så selvsikker!

L****i
Danmark

Disse bukser er blevet mit foretrukne træningstøj. Stoffet er ekstremt behageligt og former sig perfekt efter min krop. Den høje talje giver fremragende mavekontrol!

C***n
Danmark

Fantastiske yogabukser! De smyger sig om min krop på de rigtige steder og giver god støtte under min træning. Stoffet er blødt og åndbart

J****e
Danmark

Ærligt talt er de det bedste køb, jeg har gjort i et stykke tid. De bukser er så alsidige. De er gode til træning og lige så perfekte til en afslappet dag ude. Plus, de får mine ben til at se ret lange ud!!!

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.