Magnetiske Refleks Akupressurindlægssåler

kr.195

Tilbud

Magnetiske Refleks Akupressurindlægssåler

kr.195

Beskrivelse

Dine fødder og ben er grundlaget for alt, hvad du gør i livet. At gå, løbe, bøje sig, sidde og mange andre kropslige handlinger hjælpes primært af dine fødder/ben. Det er afgørende at sikre, at de får den rette støtte, især når du føler nogen tilknyttede smerter i ryggen – hvilket normalt betyder dårlig kropsholdning. Disse magnetiske indlægssåler er omkostningseffektive og den perfekte løsning på dine ubalancer i kropsholdning og smerter.

Magnetisk Terapi

Magnetterapiteknologien målretter sig mod områder af din krop gennem akupressurpunkter for at give dig et gladere og sundere liv. Disse strategisk placerede magneter forbedrer også blodgennemstrømningen i det underliggende væv og lindrer derfor den daglige stress, som kroppen udsættes for. De magnetiske indlægssåler vil fremskynde kroppens helingsproces og vil endda give en let massageeffekt, mens du går, for at lindre dine fodsmerter.

Understøtter En Sund Kropsholdning

De magnetiske indlægssåler vil gennem deres unikke magnetiske egenskaber resultere i en korrekt kropsholdning. I stedet for at slænge dig eller gå uhensigtsmæssigt på grund af ømme fødder eller ryg, vil disse såler hjælpe dig med at rette dig op og fokusere på at nyde tiden på dine fødder i stedet for at klage.

Komfortabel

Disse magnetiske indlægssåler adskiller sved, deodoriserer og kan vaskes og bruges frit, som du ville gøre med andre indlægssåler. De giver stødabsorbering og en behagelig, åndbar oplevelse, så du ikke bliver distraheret af ubehag. De kan også tilpasses ved at skære efter den tilgængelige krøllelinje, hvis det er nødvendigt.

Højdepunkter:

 • Fremme blodcirkulationen
 • Stødabsorbering
 • Komfortabel og åndbar
 • Styrker din generelle fysiske sundhed
 • Overfører varme over hele kroppen
 • Skæres til den ønskede størrelse

4.75
16 Anmeldelser Skrive en Anmeldelse
95%
af respondenterne ville anbefale dette til en ven

Ratings Distribution

Reviewed by 16 customers
Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 1. L***y (verificeret køber)

  Danmark

  Jeg var meget skeptisk overfor disse magnetiske indlægssåler. Jeg tænkte, at jeg vil give dem en chance. Jeg har store problemer med mine fødder, og disse virker virkelig! Jeg kan faktisk gå korrekt med dem. Tak!

 2. E***t (verificeret køber)

  Danmark

  Jeg kan godt lide det meget, magneten kan bringe nok massage til fodsålerne, fremme blodcirkulationen, lindre træthed og effektivt lindre smerter i fødderne. Møder mine behov. Dette er min anbefaling.

 3. M***l (verificeret køber)

  Danmark

  Kvaliteten er ok, ingen lugt, fodmassage funktion. Akupunktstimulering er meget behagelig og kan skræddersys, især til ældre, meget tilfreds med indkøb.

 4. U***t (verificeret køber)

  Danmark

  Produktets kvalitet er rigtig god. Jeg har lige prøvet den på, da jeg købte den. Det er meget behageligt at gå med. Den kan også massere akupunkturpunkterne på fodsålerne for at lindre smerter. Kroppen er meget afslappet, størrelsen er lige tilpas, fødderne er ikke slidte, og prisen er meget billig. Jeg kan godt lide det meget,

 5. T***s (verificeret køber)

  Danmark

  I starten kan de her give lidt ømme fødder, men de er meget rare og tager hævelsen af fødderne når man er på i timevis.

 6. O***a (verificeret køber)

  Danmark

  Satte disse i mine arbejdsstøvler og de føles helt nye igen. Sparede min støvleydelse på 125 dollars, fordi de føles som om de kan holde et år mere.

 7. D*****a (verificeret køber)

  Danmark

  Kunne virkelig godt lide disse! De er lidt store, men det er så du kan skære dem ned til den størrelse du har brug for dem. Jeg synes de er super behagelige at have på og ville være et godt køb for alle der har fødder.

 8. G*****y (verificeret køber)

  Danmark

  Absolut elsker dem! Im på mine fødder konstant på arbejde … og siden jeg begyndte at bære dem mine fødder gør ikke ondt mere overhovedet! Fantastisk køb!!!!

 9. H***e (verificeret køber)

  Danmark

  Når jeg bruger dette produkt får jeg sved på panden meget jeg sveder normalt ikke jeg har haft det på i mine sneakers i ca. 2 uger og jeg så en stor ændring i min buksestørrelse, min mave er blevet rigtig flad, selv mine venner spørger mig om jeg træner. De er meget komfortable, men jeg var nødt til at klippe stykker af på bagsiden og foran, så jeg fik en perfekt pasform, fordi størrelsen er lidt større end min fod.

 10. F***y (verificeret køber)

  Danmark

  Jeg har haft mine på hjemme og på arbejde. Indtil videre kan jeg mærke en stor forskel i mine fødder, der ikke gør ondt sidst på dagen!