Salget slutter 21 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Afslappede Kondisko Til Mænd Modesko
4.80(10)
Farve:Beige
Størrelse:41

Husk at tjekke størrelsen i vores:

Størrelsesskema
kr.
613
kr.
1226
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
613
kr.
1226
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Se moderigtig ud, gå komfortabelt

Ortorex-sneakers vil løfte din stil og samtidig holde dine fødder sunde. De er lette, bløde og ikke begrænsende. Desuden garanterer det robuste design langvarig brug.

FLEKSIBEL

Disse sneakers tilpasser sig hvert eneste skridt, så du nemt kan bevæge dig. Du vil kunne gå i længere perioder uden ubehag.

ÅNDBAR

Ortorex-sneakers fremmer aktiv luftcirkulation og forhindrer ophobning af fugt. Dine fødder forbliver svedfri og friske, selv efter lang tids brug.

STILFULD

Vores træningssko vil være en perfekt tilføjelse til din garderobe. De får dit outfit til at se mere trendy og moderne ud.

Stødabsorberende

Med en tyk ydersål minimerer disse sneakers belastningen på fødder og led.

Skridsikker

Ortorex-skoene giver et fremragende greb, så du kan gå sikkert i ethvert terræn.

Holdbar

Vores sko er lavet af kvalitetsmaterialer og er modstandsdygtige over for enhver påvirkning. De vil modstå slid og slitage og tjene dig i årevis.

Størrelsesguide

SÅDAN MÅLER DU DINE FØDDER TIL SKO:
1. Stå i bare tæer med hælen mod væggen.
2. Læg en lineal på gulvet parallelt med din fod med enden af linealen mod væggen.
3. Find længden fra væggen til enden af din længste tå.
SIZE US UK EU LENGTH
cm inch
39 6.5 5.5 39 24.5 9.65
40 7.5 6.5 40 25 9.84
41 8 7 41 25.5 10.04
42 9 8 42 26.5 10.43
43 9.5 8.5 42.5 27 10.63
44 10.5 9.5 44 27.5 10.83
45 11.5 10.5 45 28.5 11.22

Bedømmelse og anmeldelser

4.80
Baseret på 10 anmeldelser
(9)
(0)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
M**e
Danmark

Jeg har brugt disse sneakers til træning, og de gør det godt. De giver nok greb og balance. Jeg nyder virkelig mine sessioner med dem på. De er pengene værd!

F***e
Danmark

Jeg har gigt i mine fødder, og skoshopping er normalt et mareridt for mig. Men disse sneakers! De giver den tiltrængte komfort, pasform og støtte. Jeg planlægger snart at købe et par mere!

G****e
Danmark

Jeg er forelsket i disse sneakers. De er perfekte til efterårssæsonen, da de ikke er stærkt ventilerede, hvilket giver et ekstra skjold mod det kølige vejr. Mine venner komplimenterede deres stil

H****y
Danmark

Jeg havde brug for en sko, der sad godt på mine fødder, og som havde en god bund til at absorbere stød. Jeg har problemer med akillessenen, og denne sneaker er den bedste, jeg har fundet indtil videre. Vil stærkt anbefale det

R****y
Danmark

Sneakersne ser godt ud og giver en følelse af holdbarhed. Ganske behagelige til at løbe ærinder i. Jeg håber, at de vil holde længe. Anbefalet.

A***r
Danmark

Disse sneakers er perfekte til fyre med brede fødder som mig. De giver rigelig plads til, at mine fødder kan trække vejret. Meget tilfredsstillende køb! Jeg vil sandsynligvis få et andet par

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.