Salget slutter 21 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Kompressionsshorts Til Mænd
4.78(9)
Farve:Rød
Størrelse:M

Husk at tjekke størrelsen i vores:

Størrelsesskema
kr.
197
kr.
296
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
197
kr.
296
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Oplev endeløs komfort under træningen

Ortorex kompressionsshorts er det, du har brug for til produktiv træning. De giver overlegen støtte, så du kan træne længere og mere effektivt. Disse shorts mister ikke deres oprindelige udseende, selv ved hyppig vask og brug. De er et must-have for alle, der går i fitnesscenter!

Gradueret kompression

Orotrex-shortsene øger ilttilførslen til musklerne og booster blodcirkulationen. Det hjælper dig med at forbedre udholdenheden og minimere stivhed efter træning.

Ikke-restriktiv pasform

Vores træningsshorts tilpasser sig bevægelserne og giver mulighed for fuld bevægelighed. De vil forbedre din præstation og reducere risikoen for skader.

Forbedret åndbarhed

Du skal ikke længere bekymre dig om sved og dårlig lugt! Disse kompressionsshorts holder dig frisk og tør, selv under intens træning.

Størrelsesguide

SÅDAN MÅLER DU DIG SELV:
1. Stå lige med armene hængende naturligt ned langs siden.
2. Start målebåndet øverst i bukselinningen, og stræk det ned til den ønskede kant.
3. Vikl målebåndet rundt om den tyndeste del af din talje og den fyldigste del af dine hofter.
SIZE LENGTH WAIST HIPS
cm inch cm inch cm inch
S 41 16.14 60 23.62 76 29.92
M 43 16.93 64 25.20 80 31.50
L 45 17.72 68 26.77 84 33.07
XL 47 18.50 72 28.35 88 34.65
2XL 49 19.29 76 29.92 92 36.22
3XL 51 20.08 80 31.50 96 37.80

Bedømmelse og anmeldelser

4.78
Baseret på 9 anmeldelser
(7)
(2)
(0)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
H****s
Danmark

Shortsene har en perfekt mængde kompression til at holde alt på plads, mens du løber. Meget behagelige, og de sidder helt rigtigt. Høj kvalitet.

A*****r
Danmark

Shortsene virker holdbare, og de fungerer perfekt for mig. De har været i vaskemaskinen mange gange uden at ødelægge stoffet. Ville købe dem igen.

D****y
Danmark

Jeg elsker det faktum, at disse shorts ikke rejser sig op under mine træningssessioner. De bliver behageligt på plads. Helt klart anbefalet!

F***d
Danmark

At have disse kompressionsshorts på føles som en anden hud. Materialet transporterer sveden væk og klæber til kroppen på den helt rigtige måde. Muskelstøtten er fantastisk. Jeg kan varmt anbefale dem!

J***n
Danmark

Jeg er helt vild med pasformen på disse kompressionsshorts. De sidder tæt og sikkert, men materialet er elastisk nok. Jeg kan bevæge mig komfortabelt i dem uden ubehag.

R***n
Danmark

Shortsene er behagelige, slidstærke og perfekte til vægtløftning! Materialet er fremragende og transporterer fugt effektivt væk. De holder mig kølig og komfortabel, uanset hvor intens træningen er.

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.