Salget slutter 26 May 50% RABAT + Gratis forsendelse

Ortopædiske Indlægssåler Til Støtte for Fodrodsknogler
4.56(16)
Skostørrelse:L EU 41-46
kr.
155
kr.
310
Tilføj til kurv
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Støt dine fødder med Ortorex indlægssåler, der er designet til at gøre enhver sko mere komfortabel og støttende!

Hvis du lider af fodsmerter eller har sko med meget lidt støtte, kan ortopædiske indlægssåler nemt sættes ind i dine yndlingssko for at give ekstra dæmpning, støtte til fodbuen og en bedre pasform. De anbefales af fodterapeuter til lindring af fodsmerter, hælsmerter, skinnebenssmerter, knæsmerter og rygsmerter.

Disse ortopædiske indlægssåler fungerer både for mænd eller kvinder, til sport eller arbejde, til flade fødder eller andre almindelige fodproblemer, såsom knoglesporer. Indlægssålen er designet med tyndt materiale overalt og en vuggende hæl, og den støtter din fod med sin halvstærke hvælving, samtidig med at den hjælper med at håndhæve korrekt gangform. Derudover er indlægssålens design super behageligt, men alligevel støttende og indeholder et antibakterielt toplag. Indlægssålerne er konstrueret med skridsikker teknologi, der holder dem på plads og holder din hæl på selve indlægget.

Disse ortopædiske indlægssåler kan bruges til alt fra manuelt arbejde til vandreture, bjergbestigning eller holdsport, da indlægssålerne er designet med en dyb U-formet hælkappe. Det hjælper med at stabilisere og støtte foden og forhindrer glidning og friktion under aktiviteter med stor påvirkning og lange distancer.

NØGLEFORDELE

✔️ SMERTELINDRING Klinisk bevist at give øjeblikkelig og hele dagen lindring af hælsmerter som f.eks. hælspore, generel forværring af hælen og korrektion af platfødder.

✔️ ÅNDBART MATERIALE Det øverste lag er fremstillet af blødt materiale af førsteklasses kvalitet. Det hjælper med at holde fødderne kølige og behagelige ved at suge al sved og fugt op, selv under varme vejrforhold. Det svedafvisende stof i skoindlægget hjælper fødderne med at forblive tørre og kølige under anstrengende aktivitet, så dine fødder forbliver komfortable, sundere og blærefri.

✔️ U-FORMET DESIGN Hjælper med at fordele din vægt jævnt og omjustere dit skelet-system for at beskytte din hæl under hård påvirkning ved landing, under gang eller løb. De ergonomisk udformede letvægtsindlægssåler giver langvarig komfort og stødabsorbering i mange timer.

STØRRELSESSKEMA:

Disse alsidige indlægssåler passer ind i herre- eller damesko i størrelser fra 35-40 EU (4-9,5 US) eller 41-46 EU (10-13 US). Indlægssålerne kan skæres til og tilpasses til enhver fod.

Bedømmelse og anmeldelser

4.56
Baseret på 16 anmeldelser
(10)
(5)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
B*****t
Danmark

Til min egen aflastning havde jeg brug for mere støtte. Jeg siger ikke, at det ikke virker, men jeg havde forventet bedre.

C**l
Danmark

Disse var virkelig effektive til det jeg havde brug for dem til, men leveringen var langsom. Jeg er på kosmetologskole og er på mine fødder hele dagen, så jeg fik disse for at hjælpe med at lindre de uundgåelige buesmerter, jeg har sidst på dagen.

L***y
Danmark

Havde disse på hele dagen, og jeg kunne helt klart mærke en bedre forskel i mine fødder allerede. De gjorde ikke nær så ondt som de normalt gør. Vil helt sikkert bestille flere.

M**w
Danmark

Før jeg bestilte disse indlægssåler kunne jeg knap nok gå til badeværelset, og nu kan jeg gå 3 km uden næsten nogen smerter overhovedet. Fantastisk produkt.

K***y
Danmark

Jeg har handlet en del efter indlægssåler, og disse er de bedste jeg kunne finde til komfort og lindring af plantar fasciitis. Jeg har en høj hvælving, og disse indlægssåler støtter den ganske godt.

H***e
Danmark

Virker fantastisk! Sørg for at tage det originale indlæg ud af skoen for bedre resultater. Den første dag skal man lige vænne sig til følelsen.

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
155
kr.
310

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.