Salget slutter 26 May 50% RABAT + Gratis forsendelse

Ortopædiske Sandaler Kile Tøfler
4.75(16)
Farve:Lyserød
Skostørrelse:38
kr.
250
kr.
375
Tilføj til kurv
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Støtte og komfort til dine fødder! 

ORTOREX™ ortopædiske sandaler vil gøre din gang ubesværet og maksimalt komfortabel. Med deres stødabsorberende design vil du være i stand til at gå lange distancer og timer. De beskytter dine muskler, led og sener og gør dine ankler mere komfortable. Takket være det spreder vores sandaler tyngdekraften fra ankelleddet for at sikre stabiliteten af plantarstøtten. Det hjælper med at slappe af i fodbuerne og lindre fodsmerter, når du går eller står oprejst. ORTOREX™ kile-sandalerne er særligt velegnede til personer med diabetes, hævede fødder, flade fødder, valgusfødder og hallux valgus.

Fordele ved at bruge ORTOREX™ ortopædiske sandaler:

  • Hjælp til at gå ubesværet i længere tid
  • Lindre fodsmerter, ømhed og træthed
  • Aflastning af tryk på fødderne
  • Beskytter fodens muskler, led og sener
  • Støtter plantar fasciitis
  • Afspænde fodbuerne
  • Forbedrer kropsholdning
  • Holder fødderne tørre

ORTOREX™-tøflerne har en såltykkelse på 4 cm (1,57 tommer) med en forhøjende virkning. Det er med til at berolige hvert eneste skridt, du tager, og gør dine fødder mere behagelige. Desuden holder vores sandaler effektivt hælen op, hvilket giver optimal stabilitet og reducerer trykket. De er særligt velegnede til mange udendørs aktiviteter, herunder gåture, rejser, arbejde, kørsel osv. Desuden kan du med de mange forskellige farver vælge dem, der passer til alle dine outfits.

ORTOREX™ kile-sandalerne er fremstillet af materialer af høj kvalitet og er præcisionssyet. De anvender skridsikre gummisåler. Sålernes trykpunkter har et godt greb i jorden og giver fremragende trækkraft, hvilket hjælper med at forhindre at glide. Overdelen er et blødt, tekstureret og åndbart netstof. Det fremmer luftcirkulationen og holder fødderne tørre, hvilket eliminerer enhver lugt.

VIGTIGSTE FORDELE:

✔️ NEDSÆTTE FODSMERTER — ORTOREX™ ortopædiske sandaler lindrer effektivt fodsmerter i forbindelse med at gå, løbe eller stå oprejst. Samtidig med at de reducerer ubehaget maksimalt, fremmer de også afslapning og hjælper til at gå uden anstrengelse.

✔️ GIVER STABILITET — Vores kilsandaler fremmer balance og støtte, samtidig med at de forbedrer kropsholdningen og forebygger skader.

✔️ HOLDER FØDDERNE TØRRE — Det åndbare mesh-lag giver luften mulighed for at cirkulere frit gennem sandalerne, hvilket holder dine fødder tørre og udrydder fodlugt.

✔️ SKRIDSIKRE SÅLER — Vores sandaler har gummisåler med skridsikre egenskaber. De har et godt greb på jorden, hvilket hjælper med at forhindre at glide på forskellige slags overflader.

✔️ EGNET TIL FORSKELLIGE LEJLIGHEDER — Du kan matche disse sandaler med T-shirts, jeans, shorts, afslappet eller formelt tøj til fest, date, arbejde, rejse eller andre særlige lejligheder.

 

Bedømmelse og anmeldelser

4.75
Baseret på 16 anmeldelser
(13)
(2)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
I**a
Danmark

De sidder godt på foden og virker til at være et holdbart produkt👍

V***a
Danmark

Købte to til min mor og mormor. De elsker deres gaver og bærer dem med glæde!

P**o
Danmark

Modtaget ret hurtigt og jeg er meget tilfreds med mit køb. Godt produkt!

B***y
Danmark

Sød og super behagelig. De reducerer mine smerter betydeligt

J****e
Danmark

Tøv IKKE med at få disse. De er bogstaveligt talt himlen!! Jeg vil bestille et par til min mor. Tak, ORTOREX!!

C**a
Danmark

Jeg købte disse til mig selv som hjemmesko, og de har været på mine fødder siden de blev leveret. De er utroligt behagelige og pasformen er perfekt.

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
250
kr.
375

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.