Salget slutter 21 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Fotokromiske Briller, der Blokerer for Blåt Lys
4.81(16)
Ramme Farve:Lys Sort
kr.
260
kr.
390
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
260
kr.
390
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Beskyt dine øjne mod skadeligt lys i digitaliseringens tidsalder! Forbedr din synskvalitet med blot et par briller!

Fotokromiske Blålysbriller giver beskyttelse hele dagen mod skadeligt lys, som vi alle udsættes for i vores hverdag. Fotokromiske linser har en særlig funktion, der beskytter dine øjne mod UV-lys (Ultraviolet) ved at mørklægge dem. Glassene bliver gradvist mørkere i løbet af nogle få minutter, når du er i solen, og beskytter dine øjne mod den skadelige virkning af sollyset.

Fotokromiske Blålysbriller anvender også professionelle antiblå linser, som filtrerer skadeligt HES-lys (Blåt Lys), som findes i alle lyskilder, men som er særligt koncentreret i vores dagligdags apparater som f.eks. telefoner, computere, tablets og tv. Overeksponering for blåt lys forårsager hyppig hovedpine, trætte og tørre øjne, sløret syn, øjenbelastning, visuel træthed og søvnforstyrrelser. Den blå lysfiltrerende løsning, der findes i Fotokromiske Briller til Blåt Lys, hjælper dig med at lindre alle de negative symptomer, reducerer effektivt øjenbelastning og forbedrer nattesøvnen.

Fotokromiske Blålysbriller er perfekte til daglig brug og giver den bedste pleje for dine øjne både indendørs (beskyttelse mod blåt lys) og udendørs (100% UV-beskyttelse). Du kan beskytte dine øjne i arbejdstiden, fokusere mere effektivt på arbejdet og være mere sikker ved kørsel, da brillerne fjerner blænding.

Brillernes udformning omfatter to sidestykker, der er forbundet til frontrammen med metalhængsler, der sikrer både solid og jævn åbning og lukning, og silikone-næsepuder, som gør brillerne mere stabile og behagelige at have på. Den er perfekt til daglig brug.

✔️ UV & BLÅ LYSBLOKERING – Blokerer op til 100% af skadeligt lys 3 gange mere end standardlinser.

✔️ REDUCERER ØJENBELASTNING – Reducer digitale øjenbelastningssymptomer såsom trætte og tørre øjne, hovedpine, visuel træthed.

✔️ FORBEDRER PRODUKTIVITET OG SØVN – Beskyt dine øjne under skærmtid, så du kan fokusere mere effektivt på arbejdet og forbedre din øjenkomfort for at få en bedre søvn.

✔️ ELEGANT UDFORMNING – Den perfekte balance mellem stilfuldt og effektivt for det bedste udseende og den bedste fornemmelse.

Bedømmelse og anmeldelser

4.81
Baseret på 16 anmeldelser
(14)
(1)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
E***a
Danmark

Gorgeous! Jeg elsker disse! Pasformen er virkelig behagelig i mit ansigt og på mine ører, det føles næsten som om de ikke engang er der.

A***a
Danmark

Kvaliteten er bare en bombe! Jeg fandt dem til at være fantastisk under dagens blænding. De er lette nok til at glemme, at du har dem på, og uden en tung toning går ind og udendørs kræver ikke at fjerne dem. God vare!

F***a
Danmark

Disse virker som annonceret, og jeg er begejstret for dem! Jeg bruger dem både inde og ude, fordi de kun mørkner, når det er nødvendigt. Og de er så stilfulde, hvilket gør dem perfekte!

E***A
Danmark

Fantastiske briller! De hjælper med at reducere blænding. Jeg gider ikke engang solbriller længere, disse er mine go-to! Jeg anbefaler dem til alle!

E***o
Danmark

Emballagen var fantastisk, sagen er godt lavet og robust, og brillerne er et spektakulært køb!

E***a
Danmark

Fede briller. Det er meget svært at købe briller, fordi de ofte ikke passer godt; men det gør disse. Kvaliteten er god, meget behagelig at have på. De er også gode til dag- og natkørsel

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.