Salget slutter 27 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Luft Luftfugter Bærbar Opladelig Luftfugter
4.75(16)
Farve:Hvid
kr.
290
kr.
435
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
290
kr.
435
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Forfrisk luften, boost dit energiniveau og hold dit hjem sundt!

ORTOREX™-luftbefugteren gør ren luft let for folk, der bekymrer sig om luftkvaliteten i deres hjem. Denne kompakte 750 ml-enhed fremmer sund og let vejrtrækning ved optimal befugtning og ionisering af luften omkring dig. Indarbejdelse af vores luftfugter i dit daglige liv har utallige fordele for dit helbred:

  • Lindrer allergisymptomer
  • Forebygger symptomer på forkølelse og influenza
  • Dræber bakterier og vira
  • Eliminerer irriterende tilstande som f.eks. overbelastning og bihulebetændelse
  • Fjerner dårlig lugt
  • Øger fokus og forbedrer dit humør
  • Får dig til at føle dig energisk og forfrisket
  • Hjælper med søvnproblemer

En af de andre fordele ved konstant brug af ORTOREX™-luftbefugteren er dens effektivitet i forbindelse med tør hud, næse, læber og hals. Ved at forbedre luftfugtigheden i det miljø, vi befinder os i, gør vi luften mindre aggressiv for kroppen. Det er den perfekte tilføjelse til din skønhedskur og kan hjælpe dig med at nære og fugte din hud.

ORTOREX™-luftbefugteren fås i 4 flotte farver og har et farverigt LED-natlys, der er cool at se på. Diffusoren producerer en kølig tåge, samtidig med at den fjerner dårlig lugt og lugte og tilføjer en dejlig aroma. Den følsomme berøringsknap hjælper dig med nemt at ændre luftfugterens arbejdstilstande. Du kan nyde den kontinuerlige eller den intermitterende sprøjtetilstand ved at justere den efter dine præferencer. Enheden slukker automatisk, når vandstanden er lav, og har en automatisk 5 timers drift for den kontinuerlige sprøjtetilstand og en 7 timers drift for den intermitterende sprøjtetilstand. Dens bærbare og lette design gør den ideel til brug på kontoret, i hjemmet eller i bilen. Nyd kontinuerlig hydrering hvor som helst du går!

VIGTIGSTE FORDELE:

✔️ RENSER EFFEKTIVT LUFTEN — Med den nyeste ultralyds nano tågeteknologi befugter og ioniserer apparatet effektivt luften. Det er bevist, at den lindrer symptomer i forbindelse med forkølelse, influenza og virus. Anbefales også til behandling af tørhed i hud, næse, læber og hals.

✔️ TILBYDER 2 TÅGETILSTANDE — Nyd den kontinuerlige eller intermitterende sprøjtetilstand ved at justere den efter dine præferencer.

✔️ NEM AT BRUGE — Fyld 750 ml befugtertanken med vand, og tryk på betjeningsknappen.

✔️ BÆRBAR OG LET — Det kompakte design gør den til den perfekte gadget til at pakke og bære, så du kan tage den med dig overalt.

✔️ SKABER ATMOSFÆRISK LYS — Leveres i kølige atmosfæriske farver, der beroliger dit sind, din krop og din ånd. Det bløde lys er også ideelt for dig, hvis du foretrækker lavt lys, når du sover.

✔️ 2000mAh BATTERI & USB-DREVET — For ekstra bekvemmelighed kan den oplades ved hjælp af et USB-kabel. Det tager 3,5 timer at oplade 2000mAh-batteriet fuldt ud.

✔️ LYDLØS — Støjniveauet er sænket for en stille befugtning, så den ikke forstyrrer din senge-, arbejds- eller studietid.

Bedømmelse og anmeldelser

4.75
Baseret på 16 anmeldelser
(13)
(2)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
E***a
Danmark

Fremragende luftfugter!! Virker godt, min familie elsker den. Ser også rigtig godt ud. Tak!

P***r
Danmark

Fantastisk!!

R***a
Danmark

Tak!!

R***r
Danmark

Anbefaling!!

M***m
Danmark

Fremragende produkt. Kan varmt anbefales!

M***a
Danmark

Jeg elsker denne ting. Denne luftfugter er en livredder. Ikke mere tør luft. Whisper stille og har også natlys funktion. Kan varmt anbefales.

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.