Sædehynde til Kontorstol

kr.360

Tilbud

Sædehynde til Kontorstol

kr.360

Beskrivelse

Sid i mange timer uden ubehag og risici!

Ortorex-sædepuden er videnskabeligt udformet til at lindre siddetrykket på halebenet. Den hjælper med at lindre muskeltræthed og ømhed. Desuden hjælper den med at opretholde en korrekt kropsholdning, der ikke forårsager ubehag og lidelser.

Sygdomsforebyggelse
Forkert siddestilling kan forårsage hæmorider, højt blodtryk eller hjerte-kar-problemer. Vores pude justerer bækkenet og rygsøjlen, hvilket forbedrer kropsholdning og cirkulation. Dette mindsker igen risikoen for at lidelser opstår og udvikles.
Smertelindring
Vores siddepude vugger din bagdel for at hjælpe med at lindre og forebygge smerter i ryg, hofter og iskiasnerve. Den er især effektiv ved diskusprolaps, halebenetskader, iskias og andre rygproblemer.
Hukommelsesskum
Skummet i Ortorex-sædehynden har en memory-effekt, der fordeler belastningen jævnt over hele overfladen. Det vender hurtigt tilbage til sin oprindelige form efter brug og mister ikke sine ortopædiske egenskaber.
Ortopædisk kontur

Den komfortable U-form tilpasser sig komfortabelt til din unikke kropsform.

Åndbart udformning

Det øverste net og pudens specifikke U-form fremmer ventilationen for at reducere sveddannelse.

Alsidig brug

Vores pude kan bruges på ethvert sæde, herunder kontorstole, bilsæder og andre.

Flere grunde til at elske vores pude
Skjult Lynlås
Bærbar
Skridsikker Bund
Letvægts
Aftageligt Betræk
Hudvenlig
4.67
12 Anmeldelser Skrive en Anmeldelse
95%
af respondenterne ville anbefale dette til en ven

Ratings Distribution

Reviewed by 12 customers
Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 1. D*****d (verificeret køber)

  Danmark

  Denne rygstøttepude i hukommelsesskum hjalp helt sikkert til at lindre mine rygsmerter, når jeg sidder foran computeren i lang tid. Jeg tror også, at den hjalp til at forbedre min kropsholdning. Hukommelsesskummet er ret tykt, og det passer meget godt til min kontorstol i hjemmet. Tusind tak!

 2. E***r (verificeret køber)

  Danmark

  Efter at have prøvet denne pude, indså jeg, at jeg slet ikke kan sidde uden den. Så… jeg bestilte en anden! Jeg bruger en til min kontorstol og en til mit bilsæde. De fungerer fantastisk og henvender sig til stor komfort og smertelindring. Værd hver en øre værd,

 3. B******e (verificeret køber)

  Danmark

  Hjalp min gamle arbejdsstol som magi… det gjorde en stor forskel i min komfort og resulterede i færre rygsmerter. Jeg ville helt sikkert købe det igen.

 4. A***e (verificeret køber)

  Danmark

  Jeg var skeptisk over for denne pude, men jeg er så glad for at jeg købte den. Det hjælper så meget og lindrer en masse lændesmerter. Hvis nogen er i tvivl, så gør det ikke. Køb dette produkt!

 5. I****e (verificeret køber)

  Danmark

  Denne pude har den rigtige tykkelse og bredde, og er også en anstændig vægt, så du kan bære den rundt i huset eller til brug i bilen. Den er ideel til at lindre rygsmerter og til at korrigere kropsholdning. Super tilfreds med mit køb.

 6. S***w (verificeret køber)

  Danmark

  Jeg har lagt puden i min bil og den har gjort en kæmpe forskel for min ryg. Den giver fantastisk støtte, hvor jeg har mest brug for det. Jeg kunne ikke køre nu uden den.

 7. H****d (verificeret køber)

  Danmark

  Denne pude er fantastisk! Den er blød og har hukommelsesskumpolstring. Sagen kan tages af for at blive vasket. Perfekt til stole eller biler, der ikke giver lændestøtte!

 8. L***c (verificeret køber)

  Danmark

  Jeg brugte det i min bil til en biltur, og det var en livredder! Passer fint og er fantastisk til dem, der har brug for støtte til deres ryg.

 9. N****e (verificeret køber)

  Danmark

  Jeg har iskias og skulle på en 7 timers tur. Jeg købte dette og det gjorde hele forskellen i verden. Det har stor støtte og er meget behageligt. Meget værd at købe!

 10. N**k (verificeret køber)

  Danmark

  Godt produkt. Giver god beskyttelse af halebenet og gør det nemmere at sidde i arbejdstiden. Ville anbefale