Salget slutter 27 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Sædehynde til Kontorstol
4.67(12)
Farve:Grå
kr.
360
kr.
540
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
360
kr.
540
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Sid i mange timer uden ubehag og risici!

Ortorex-sædepuden er videnskabeligt udformet til at lindre siddetrykket på halebenet. Den hjælper med at lindre muskeltræthed og ømhed. Desuden hjælper den med at opretholde en korrekt kropsholdning, der ikke forårsager ubehag og lidelser.

Sygdomsforebyggelse

Forkert siddestilling kan forårsage hæmorider, højt blodtryk eller hjerte-kar-problemer. Vores pude justerer bækkenet og rygsøjlen, hvilket forbedrer kropsholdning og cirkulation. Dette mindsker igen risikoen for at lidelser opstår og udvikles.

Smertelindring

Vores siddepude vugger din bagdel for at hjælpe med at lindre og forebygge smerter i ryg, hofter og iskiasnerve. Den er især effektiv ved diskusprolaps, halebenetskader, iskias og andre rygproblemer.

Hukommelsesskum

Skummet i Ortorex-sædehynden har en memory-effekt, der fordeler belastningen jævnt over hele overfladen. Det vender hurtigt tilbage til sin oprindelige form efter brug og mister ikke sine ortopædiske egenskaber.

Ortopædisk kontur

Den komfortable U-form tilpasser sig komfortabelt til din unikke kropsform.

Åndbart udformning

Det øverste net og pudens specifikke U-form fremmer ventilationen for at reducere sveddannelse.

Alsidig brug

Vores pude kan bruges på ethvert sæde, herunder kontorstole, bilsæder og andre.

Flere grunde til at elske vores pude

Skjult Lynlås

Bærbar

Skridsikker Bund

Letvægts

Aftageligt Betræk

Hudvenlig

Bedømmelse og anmeldelser

4.67
Baseret på 12 anmeldelser
(9)
(2)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
D*****d
Danmark

Denne rygstøttepude i hukommelsesskum hjalp helt sikkert til at lindre mine rygsmerter, når jeg sidder foran computeren i lang tid. Jeg tror også, at den hjalp til at forbedre min kropsholdning. Hukommelsesskummet er ret tykt, og det passer meget godt til min kontorstol i hjemmet. Tusind tak!

E***r
Danmark

Efter at have prøvet denne pude, indså jeg, at jeg slet ikke kan sidde uden den. Så... jeg bestilte en anden! Jeg bruger en til min kontorstol og en til mit bilsæde. De fungerer fantastisk og henvender sig til stor komfort og smertelindring. Værd hver en øre værd,

B******e
Danmark

Hjalp min gamle arbejdsstol som magi... det gjorde en stor forskel i min komfort og resulterede i færre rygsmerter. Jeg ville helt sikkert købe det igen.

A***e
Danmark

Jeg var skeptisk over for denne pude, men jeg er så glad for at jeg købte den. Det hjælper så meget og lindrer en masse lændesmerter. Hvis nogen er i tvivl, så gør det ikke. Køb dette produkt!

S***w
Danmark

Jeg har lagt puden i min bil og den har gjort en kæmpe forskel for min ryg. Den giver fantastisk støtte, hvor jeg har mest brug for det. Jeg kunne ikke køre nu uden den.

H****d
Danmark

Denne pude er fantastisk! Den er blød og har hukommelsesskumpolstring. Sagen kan tages af for at blive vasket. Perfekt til stole eller biler, der ikke giver lændestøtte!

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.