Salget slutter 21 Jul 50% RABAT + Gratis forsendelse

Silikone Gel Hæl Løfte Indlæg
4.77(13)
Størrelse:Kvinder
Height:L

Husk at tjekke størrelsen i vores:

Størrelsesskema
kr.
188
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
188
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Øg din højde med lethed

Ortorex' skoindlæg giver enestående støtte til dine hæle. De afbøder hvert eneste skridt og får dig til at se højere ud. De er perfekte til hverdagsbrug!

Støtte til svangen

Disse indlæg fremmer en korrekt fodstilling og bidrager til en bedre kropsholdning.

Stødabsorbering

Vores gel-indlæg er bløde og elastiske. De kan hjælpe med at reducere smerter i hælen og ubehag ved længere tids gang eller stående arbejde.

Skridsikker overflade

Ortorex-indlæggene forskubber sig ikke i skoen, hvilket sikrer pålidelig støtte under hver eneste gåtur.

Størrelsesguide

MALE SIZE LENGTH WIDTH HEIGHT
cm inch cm inch cm inch
S 90 35.43 65 25.59 0.9 0.35
M 90 35.43 65 25.59 1.7 0.67
L 90 35.43 65 25.59 2.6 1.02
FEMALE SIZE LENGTH WIDTH HEIGHT
cm inch cm inch cm inch
S 85 33.46 55 21.65 0.9 0.35
M 85 33.46 55 21.65 1.7 0.67
L 85 33.46 55 21.65 2.6 1.02

Bedømmelse og anmeldelser

4.77
Baseret på 13 anmeldelser
(10)
(3)
(0)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
K****s
Danmark

Jeg har en lille højdeforskel i mine ben, og disse indlæg retter fint op på det problem. Strukturelt er de bløde og giver den rigtige støtte. Jeg vil helt sikkert anbefale dem!

T***n
Danmark

Jeg havde lidt af plantar fasciitis i et stykke tid, og enhver, der oplever det, ved, hvor svækkende det kan være. Disse indlæg hjælper med at reducere hælsmerter MEGET! Det er meget mere behageligt og støttende med dem

L****a
Danmark

Da jeg fik konstateret hoftedysplasi, blev jeg anbefalet at bruge hælforhøjere for at kunne gå mere behageligt. Jeg fandt disse hælløftere, og jeg kan ikke understrege nok, hvor meget de har hjulpet. De er nemme at sætte i min sko og gør et godt stykke arbejde med at lindre hoftestress!

T***e
Danmark

Disse indlæg gjorde en kæmpe forskel i mit komfortniveau, da de dæmpede mine hæle. De sidder fast i skoen og bevæger sig slet ikke. Og så er de gennemsigtige og kan ikke ses. Og de klæber ikke til din fod. Fantastisk produkt!

J***s
Danmark

Købte disse hælindlæg for at hjælpe med en mindre benlængdeforskel. De har været en stor hjælp og har forbedret min bevægelse enormt. Det er så nemt at have dem på, og de glider eller bevæger sig ikke i min sko! Kan varmt anbefales!

R****n
Danmark

Jeg købte disse hælindlæg til min far, som havde brug for dem af medicinske årsager. De har lettet hans smerter i hælen betydeligt. Han kan godt lide den måde, de tilpasser sig hans fødder i hans sko.

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.