Salget slutter 25 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Professionel Ansigtsdamper Ansigtsfugter
4.63(16)
kr.
320
kr.
480
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
320
kr.
480
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

 Få ansigtsspaen ind i dit hjem med denne professionelle ansigtsdamper!

De fleste hudplejeprodukter virker ikke, fordi dine porer er for tilstoppede til at lade dem trænge dybt nok ind i huden. Vores Ansigtsdamper vil hjælpe dig med at løse dette med mærkbare resultater med det samme. Denne avancerede ansigtsbehandling med mikro-dampteknologi fugter og renser huden i ét enkelt trin og afslører en dugfrisk og beroliget hud. Ansigtsdamperen er en ideel måde at starte enhver ansigtsbehandling derhjemme på, og den øger fordelene ved enhver hudplejeregime, idet den forbereder huden til eksfoliering og påføring af produkter og fremskynder absorptionen og effektiviteten af de efterfølgende produkter.

En lunken og blid temperatur i dampdamperen frigør porerne, fjerner snavs, olie, keratin og rester af makeup, fremmer blodcirkulationen, forbedrer cellens vitalitet og hjælper huden med at genoprette en glat, sart hudtilstand. Den giver dine porer en dybderensning, så din hud kan absorbere næringsstoffer og forebygge morkler og akne. Efter en periode for brug kan symptomerne på morkler, fedtkorn og akne lindres betydeligt.

Ansigtsdampning er den gode måde at forebygge for tidlig hudaldring og reducere de synlige tegn på det. Ved naturligt at fugte dit ansigt med en beroligende damp stiger din hudtemperatur, hvilket får ilt og vitale næringsstoffer til at trænge ind i dit hudvæv og holde huden fugtig og hydreret. Dampansigtsbehandling forbedrer din huds fugtbarriere betydeligt og efterlader den lysere og mere afbalanceret.

Enkelt og bekvemt brugt med en enkelt nøglebetjening kan du udføre behagelig hudpleje som i en æstetisk salon i dit eget hjem. Det tager kun et par minutter om dagen og vil efterlade din hud frisk, forynget og strålende som aldrig før. Du kan tilføje æteriske olier og nemt nyde aromaterapi spa, som kan hjælpe dig med at berolige dine nerver og stimulere vitaliteten. Ansigtsdamperen er ideel til folk, der leder efter en brugervenlig måde at bevare en sund glød og strålende hud på.

HVORDAN MAN BRUGER

Trin 1. Rens dit ansigt grundigt og dup det tørt.

Trin 2. Fyld vandtanken på 105ml op med destilleret vand.

Trin 3. Sæt vandbeholderen tilbage i huden steamer.

Trin 4. Sæt stikket i stikkontakten.

Trin 5. Tænd for apparatet, og damp i op til 9 minutter. Til tør, dehydreret hud skal du bruge i 8-12 minutter. Til kombineret hud skal du bruge i 12-15 minutter. Til fedtet hud skal du bruge i 15-20 minutter.

✔️ EFFEKTIV HYDRERING — Varm og beroligende damp fugter og blødgør din hud, så hver enkelt pore bliver fuldt ud fugtet og åben for dine behov efter dampningen.

✔️ DYB ANSIGTSRENSNING — Åbner dine porer, fjerner kosmetikrester og undertrykker akne ved at fjerne bakterieceller, der forårsager akne.

✔️ BEDRE ABSORPTION — Forbedrer hudens optagelse af næringsstoffer og gør det muligt for den at absorbere hudplejeprodukter op til 20x dybere.

✔️ AT-HOME FACIAL FACIAL — Alt du skal gøre er at slappe af og bruge ansigtsdamperen, der tager sig af din hud i dit eget hjem.

 

Bedømmelse og anmeldelser

4.63
Baseret på 16 anmeldelser
(11)
(4)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
N***a
Danmark

Elsker det!

J***i
Danmark

Virker fantastisk!

C***g
Danmark

Dette produkt er fantastisk! Det føles, som om man får damp fra en jacuzzi! Min hud ser fantastisk ud, den gløder! Jeg ville ønske, at jeg havde købt det noget før!

C***s
Danmark

Den er så nem at bruge, og mit ansigt føltes som silke efter den allerførste gang! Det var et gennembrud for mig, og denne steamer er supernem at bruge og rengøre. Mine porer er forelskede. Det er som en ansigtsbehandling derhjemme. Den er fantastisk, og jeg indså aldrig, hvor meget jeg havde brug for den, før jeg begyndte at bruge den!

U***a
Danmark

Elsker, hvordan den åbner mine porer! Den hjælper også på mine bihuler! Nem at bruge. Jeg er glad for, at den er enkel og så effektiv.

P***n
Danmark

Fantastisk ansigtsdamper. Afgiver en god mængde damp. Sparer mig for masser af penge til ansigtsbehandlinger!

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.