Salget slutter 21 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Tåfri Kompressionsstrømper til Diabetikere
4.83(12)
Farve:Beige
Størrelse:S-M

Husk at tjekke størrelsen i vores:

Størrelsesskema
kr.
190
kr.
380
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
190
kr.
380
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Ikke mere hævelse i benene

Hold dig på benene hele dagen med Ortorex kompressionsstrømper. De tager hånd om dine bens sundhed ved at give god støtte. Vores strømper med åben tå er designet til at reducere træthed og give komfort under brug.

Gradueret kompression

Ortorex-strømperne skaber tryk på benene og stimulerer blodgennemstrømningen. Det bidrager til hurtigere muskelrestitution.

Forbedret åndbarhed

Takket være det åbne design lader disse kompressionsstrømper ikke fugt ophobe sig. Dine ben forbliver tørre og friske hele dagen.

Høj kvalitet

Vores strømper mister ikke deres egenskaber ved regelmæssig vask og brug. De er designet med en forstærket hæl, som garanterer langvarig brug.

Størrelsesguide

SÅDAN MÅLER DU DIG SELV:
1. Stå oprejst på et fladt underlag med fødderne lidt fra hinanden.
2. Vikl målebåndet rundt om den bredeste del af din læg.
3. Vikl målebåndet rundt om din ankel, lige over ankelbenet.
SIZE ANKLE CIRCUMFERENCE CALF CIRCUMFERENCE
cm inch cm inch
S-M 15-21.5 6-8.5 29-33 11.5-13
L-XL 21.5-24 8.5-9.5 33-36.5 13-14.5
XXL 24-26.5 9.8-10.5 36.5-39 14.5-15.5

Bedømmelse og anmeldelser

4.83
Baseret på 12 anmeldelser
(10)
(2)
(0)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
A***a
Danmark

Disse kompressionsstrømper er fantastiske! Jeg plejede at lide af konstant træthed og hævelse i benene, men disse sokker har ændret alt. Og så er de så behagelige, at de kan bruges hele dagen!

D****e
Danmark

Det er præcis, hvad jeg havde brug for. De føles så godt på mine fødder! De er meget behagelige og giver tilstrækkelig kompression og varme.

T***s
Danmark

Jeg elsker dette design. En perfekt løsning, der giver mine tæer frihed fra trykket, mens de stadig giver god støtte. Kan varmt anbefales!

J***a
Danmark

Jeg elsker disse strømper. De hjælper med at lindre fodsmerter, er nemme at vaske og ekstremt holdbare; en perfekt blanding til dem, der har brug for diabetiske kompressionsstrømper. Kan varmt anbefale dem.

L***a
Danmark

Jeg er meget tilfreds med den perfekte balance af kompression, som disse strømper tilbyder. De er ikke alt for stramme, men alligevel lige stramme nok til at give den støtte, mine fødder har brug for. Tak for det!

E****a
Danmark

De sidder godt og falder ikke ned. Jeg har en brækket fod og er nødt til at bruge dem, når jeg går. De er behagelige og har drastisk forbedret min gang.

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.