Salget slutter 26 May 50% RABAT + Gratis forsendelse

Tungeskraber
4.75(16)
Farve:Sølv
kr.
155
kr.
310
Tilføj til kurv
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Hold tungen ren med ORTOREX Tungeskraber!

Rengøring af tungen med en tungeskraber er afgørende for en god mundhygiejne. Denne ergonomiske anordning renser tungen for bakterier, døde celler, svampe og ufordøjet mad. ORTOREX™ Tungeskraber fjerner toksiner, kaldet ama, fra overfladen af din tunge, hvilket ikke kun frisker din ånde op, men også forbedrer fordøjelsen. Så brugen af en tungeskraber reducerer dårlig ånde på tungen, forbedrer smagssansen og stimulerer forsigtigt de indre organer.

Vores tungeskraber er lavet af rustfrit stål, er giftfri, steriliserbar og meget mere holdbar end dem af plast. Den vil ikke ruste eller samle mug. På grund af materialet i rustfrit stål fjerner denne tungeskraber giftstoffer og forhindrer bakterier i at vokse på selve skraberen. ORTOREX™ Tungeskraber har to ikke-syntetiske håndtag, der giver et godt greb, og en anti-gagging-kant til rengøring bagest i munden. Med en fleksibel, men robust og jævn kurve kan den nemt nå det bageste af tungen og rengøre den effektivt.

ORTOREX™ Tungeskraber har en behagelig størrelse og er velegnet til både voksne og børn. Du kan sterilisere metallet af høj kvalitet uden problemer, og rengøringsprocessen for denne tungeskraber er ret nem. Brug den dagligt efter tandbørstningen for at opnå de bedste resultater.

NØGLEFORDELE:

✔️ ELIMINERER DÅRLIG ÅNDEDRÆT - ORTOREX™ Tungeskraber er det bedste middel mod dårlig ånde. Den skraber bekymringerne for dårlig ånde væk.

✔️ FOREBYGGER BACTERIEVÆKST - Vores tungeskraber i rustfrit stål har antibakterielle egenskaber, der gør det nemt at fjerne giftstoffer og forhindre bakterier i at vokse, ikke kun på tungen, men også på selve skraberen.

✔️ FORBEDRER DIGESTIONEN - Hvis din tunge er belagt, kan den ikke signalere de rigtige fordøjelsesenzymer til at fordøje maden ordentligt. At skrabe tungen er også en måde at helbrede og forbedre fordøjelsen på.

✔️ FORBEDRER DIN SMAGSSANS - Når du renser din tunge, forbedrer du din smagssans.

✔️ NÅR BAGERST PÅ TUNGEN - Med en fleksibel, men robust og glat kurve kan den nemt nå bagerst på tungen og rengøre den effektivt.

✔️ NEM AT BRUGE - De 'U'-formede buede skrabere er fleksible nok til at dreje og vende og skrabe alle hjørner af din tunge.

Bedømmelse og anmeldelser

4.75
Baseret på 16 anmeldelser
(12)
(4)
(0)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
R****s
Danmark

Temmelig holdbart produkt. Min ånde lugter så meget bedre bagefter. Jeg synes ALLE har brug for en af dem og bør arbejde det ind i deres børsterutine hver dag.

K***a
Danmark

Den virker fabelagtigt og føles som om den er af høj kvalitet. Desuden har den en anstændig vægt, et simpelt udformning og er super nem at rengøre.

M***h
Danmark

Jeg troede aldrig, at det ville være så gavnligt at skrabe min tunge. Jeg har brugt dette produkt i et par måneder, og jeg har bemærket en positiv ændring i min mundhygiejne. Bedre ånde og mine tænder ser ikke ud til at være ulækre. Alt i alt, jeg anbefaler.

S***h
Danmark

Jeg har altid haft det stædige hvide lag, som jeg troede var et genetisk problem. Det var det heldigvis ikke! Jeg brugte denne skrubber i alle undtagen 2 minutter uden nogen gagging og ingen hoste eller stikke min hals ved et uheld- og min tunge var temmelig pink igen!!! Værd hver eneste krone værd!

X***n
Danmark

Dette er et fantastisk produkt. Jeg har en superfølsom gag-refleks, og en gang imellem udløser det at bruge dette den. Men jeg er i stand til at komme så langt tilbage som jeg kan. Det virker godt til at rense min tunge. Ingen bivirkninger.

P***e
Danmark

Jeg havde oplevet dårlig ånde på det seneste, noget jeg aldrig tidligere havde haft problemer med, og jeg besluttede mig for at skifte min mundplejeordning ud. Jeg så denne tungeskraber, og den er STOR! Den kommer virkelig derind, og du kan bogstaveligt talt

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
155
kr.
310

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.