Salget slutter 21 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Flade Jelly-Sandaler til Kvinder
4.82(11)
Farve:Gul
Størrelse:38

Husk at tjekke størrelsen i vores:

Størrelsesskema
kr.
253
kr.
380
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
253
kr.
380
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Den perfekte blanding af kvalitet og enkelhed

Ortorex-sandalerne er designet med komfort for øje og vil gøre dine fødder glade. De vil ikke tynge dig ned eller give dig vabler efter lang tids brug. Disse hjemmesko eliminerer også behovet for tidskrævende spænder eller remme. Tag dem på, og nyd hvert skridt på din vej!

Letvægt

Vores sandaler garanterer en behagelig og ubesværet gangoplevelse. Bevæg dig med lethed og smidighed, uanset om du er på stranden, ved poolen eller løber ærinder.

Fleksibel

Ortorex jelly-sandalerne tilpasser sig hvert eneste skridt og fremmer fodens naturlige bevægelser. Du vil kunne gå i længere perioder uden at blive træt.

Holdbare

Kvalitetsmaterialer gør, at disse flade sandaler kan modstå hverdagens slid. De vil bevare deres udseende over tid.

Størrelsesguide

Sådan måler du dine fødder til sko:
1. Stå i bare fødder med hælen mod væggen.
2. Læg en lineal på gulvet parallelt med din fod med enden af linealen mod væggen.
3. Find længden fra væggen til enden af din længste tå.
size us uk eu foot length
cm inch
36 5.5 4 37 23 9.06
37 6 4.5 37.5 23.5 9.25
38 6.5 5 38 24 9.45
39 7 5.5 39 24.5 9.65
40 8 6.5 40 25 9.84
41 8.5 7 41 25.5 10.04

Bedømmelse og anmeldelser

4.82
Baseret på 11 anmeldelser
(9)
(2)
(0)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
D***e
Danmark

De her er et sommer-must-have! De giver ekstrem komfort, er skånsomme mod sålen og gør ikke ondt på siderne af foden. Jeg har planer om at købe et par mere i en anden farve.

C****e
Danmark

Disse er en absolut fornøjelse! De er moderigtige og funktionelle. Stropperne sidder godt fast og efterlader ingen slidmærker, hvilket gør dem praktiske til lang tids brug. De kan anbefales!

K****n
Danmark

Jeg er meget overrasket over komforten i disse jelly-sandaler. Arbejde, shopping eller sammenkomst, de kan bæres overalt uden at forårsage ubehag. De fortjener 5 stjerner!

A***a
Danmark

Jeg tilbringer meget tid på stranden, og disse sandaler er helt perfekte til det. De er vandvenlige og nemme at rengøre. Jeg er vild med dem!

N****i
Danmark

Disse sandaler er utroligt stilfulde og komfortable. Remmene er bløde og fleksible, så de passer til forskellige fodformer. Og så er de virkelig nemme at rengøre. Jeg er forelsket i dem!

A****y
Danmark

Disse jelly-sandaler har overgået mine forventninger. De er nemme at tage af og på. Farven ser ikke ud til at falme med tiden. Alt i alt et godt køb!

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.