Salget slutter 27 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Ballerinaer med Delt Tå til Kvinder
4.80(15)
Farve:Brun
Størrelse:38

Husk at tjekke størrelsen i vores:

Størrelsesskema
kr.
417
kr.
834
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
417
kr.
834
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Sig goddag til komfort hele dagen

Ortorex flade sko med delt tå vil gøre din stil unik. Med deres særprægede design vil du skille dig ud i mængden. Materialerne er bløde og fleksible, så du kan holde dig på benene i lang tid.

Ergonomisk udformning

Disse flade sko giver mulighed for naturlig fodbevægelse, hvilket reducerer risikoen for træthed efter længere tids brug.

Fleksibel sål

Disse flade sko giver mulighed for naturlig fodbevægelse, hvilket reducerer risikoen for træthed efter længere tids brug.

Justerbar rem

Du kan regulere sandalernes pasform for at sikre maksimal støtte.

Størrelsesguide

FOR AT MÅLE DINE FØDDER FOR SKO:
1. Stå på bare fødder med hælen mod væggen.
2. Placer en lineal på gulvet parallelt med din fod med enden af linealen mod væggen.
3. Find længden fra væggen til enden af din længste tå.
SIZE US UK EU FOOT LENGTH
cm inch
35 5 3.5 36 22.5 8.86
36 5.5 4 37 23 9.06
37 6 4.5 37.5 23.5 9.25
38 6.5 5 38 24 9.45
39 7 5.5 39 24.5 9.65
40 8 6.5 40 25 9.84

Bedømmelse og anmeldelser

4.80
Baseret på 15 anmeldelser
(12)
(3)
(0)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
S***e
Danmark

Flade sko i fantastisk kvalitet! Den delte tå gør dem virkelig behagelige for mine fødder og især mine knyster. Jeg er så glad for, at jeg fandt disse sko.

A****a
Danmark

Jeg tvivlede på, at dette design ville være behageligt, men bestilte alligevel. De viste sig at passe rigtig godt til mine knyster. Det delte tå-design giver plads og reducerer trykket på tæerne. 100% anbefalet

P****e
Danmark

Kudos til disse flade sko for at være ekstremt knystvenlige! Jeg har ikke haft noget ubehag eller smerter, mens jeg har haft dem på. De er moderigtige og praktiske til hverdagsbrug.

T****y
Danmark

Disse flade sko er så trendy og behagelige. Jeg bruger dem på mine travle dage, og de holder mine fødder smertefri hele tiden. Den delte tå hjælper virkelig med fleksibilitet og bevægelse. Tak for det!

C***a
Danmark

Disse flade sko er lette, behagelige, og materialet er meget blødt. Kan varmt anbefales til personer, der altid er på benene. Jeg elskede, at de kom med split-toe sokker, men du kan komfortabelt bære dem med sædvanlige sokker eller slet ingen sokker.

R****l
Danmark

De flade sko er en game-changer, især hvis man har knyster. Den delte tå er ret rummelig, så den klemmer ikke på mine knyster. MEGET behagelige. Jeg er helt vild med dem!

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.