Salget slutter 25 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Sved Redningsvest Slankende Formtøj Til Kvinder
4.80(10)
Farve:Blå
Størrelse:L-XL

Husk at tjekke størrelsen i vores:

Størrelsesskema
kr.
228
kr.
342
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
228
kr.
342
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Fremskynd processen med at tabe sig

Boost din træningseffektivitet med Orotrex sauna-vesten. Den fremmer intens svedtendens og hjælper dig med at få en slankere og mere skulpturel krop. Uanset hvor hård træningen er, vil vores vest ikke revne eller miste formen.

Effektiv

Få mest muligt ud af din træning i dette shapewear! Det er lavet af to lag varmeproducerende stof, der accelererer kalorieforbrænding og vægttab.

Komfortabel

Ortorex' elastiske svedvest tilpasser sig alle dine kropsbevægelser. Du kan træne frit og komfortabelt uden at føle dig begrænset.

Let at have på

Takket være lynlåsen kan du hurtigt tage vesten af og på.

Størrelsesguide

SÅDAN MÅLER DU DIG SELV:
1. Stå lige med armene hængende naturligt ned langs siden.
2. Vikl målebåndet rundt om den tyndeste del af din talje.
SIZE WAIST
cm inch
S-M 68.6-83.8 27-32.99
L-XL 85.1-99.1 33.5-39.02
2XL-3XL 100.3-114.3 39.49-45

Bedømmelse og anmeldelser

4.80
Baseret på 10 anmeldelser
(8)
(2)
(0)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
D****a
Danmark

Præcis hvad jeg ledte efter. Jeg har den på under en skjorte, og man kan ikke se, at jeg har den på. Jeg blev gennemblødt første gang, jeg lavede cardio med den. Jeg er virkelig tilfreds med købet!

M****e
Danmark

Dette er et godt køb! Den har en god pasform, og materialet giver dig mulighed for at bøje og vride dig uden ubehag. Den får dig virkelig til at svede! Jeg elsker den!

K***y
Danmark

Denne vest er fremragende! Den ruller ikke op eller ned og bliver på plads, uanset hvilken øvelse jeg laver. Det er min nye træningsmakker. Den får mig til at svede mere og forbrænder ekstra kalorier!

M****n
Danmark

Jeg blev glædeligt overrasket over kvaliteten af denne vest. Den bliver på plads under højintensiv træning og får dig til at svede en masse!

L**y
Danmark

Jeg er så glad for denne svedvest. Den er overraskende let og behagelig at have på. Den øger min svedproduktion under træningen, hvilket jeg tror hjælper mig med at tabe mig. Absolut hver en krone værd.

K****a
Danmark

Hvis du vil svede som aldrig før, skal du købe denne vest! Den smyger sig tæt, men behageligt om din krop og øger din svedproduktion. Det er helt sikkert en af de bedste fitnessinvesteringer, jeg har gjort!

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.