Salget slutter 21 Jul 50% RABAT + Gratis forsendelse

5 Par Usynlige Sokker Med Lav Udskæring
4.80(10)
Farve:Sort
kr.
189
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
189
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Den perfekte løsning på smertefulde vabler

Du kan gå i dine lavtskårne sko uden at opleve ubehag. Ortorex' usynlige sokker fremmer fodhygiejnen og forebygger problemer forårsaget af friktion. Nyd enhver gåtur, og lad dine fødder ånde i alt dit fodtøj!

Beskyttende

Disse sokker redder dine fødder fra vabler og sår. Du kan gå, løbe eller træne uden bekymringer.

Usynlig

Ortorex-strømperne med lav udskæring forbliver skjulte, når de bæres med sko. De hjælper dig med at skabe et pænt udseende.

Komfortabel

Vores sokker er lavet af let og åndbart materiale. De holder dine fødder tørre og lugtfri.

Bedømmelse og anmeldelser

4.80
Baseret på 10 anmeldelser
(8)
(2)
(0)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
N****e
Danmark

Disse usynlige sokker fungerer godt sammen med mine slip-on-sko. De er bløde og behagelige, hvilket gør dem perfekte til at have på hele dagen. Kan helt klart anbefales!

S***a
Danmark


Jeg har brugt disse usynlige sokker i et stykke tid nu. De er gode til mine lange gåture og giver ekstra komfort. Stoffet er skånsomt mod mine fødder og kan også vaskes.

M***k
Danmark

Jeg er meget tilfreds med disse usynlige sokker! Elastikken graver sig ikke ind i min hud, og de bliver stadig siddende på mine fødder. Jeg bestiller endnu et sæt

C****a
Danmark

Disse var lige hvad jeg ledte efter. Alle bomuldssokker virker meget stramme på mine følsomme fødder. Disse er tynde og lette og meget behagelige! God værdi.

C***e
Danmark

Disse sokker er meget tynde og elastiske. Jeg føler ikke engang, at jeg har dem på. Jeg elsker, hvor ikke-restriktive de er. Helt sikkert pengene værd!

J***a
Danmark

Jeg er forelsket i disse sokker. De fungerer godt med sneakers, støvler og føles godt at bare bære dem rundt i huset. Jeg kan varmt anbefale dem!

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.