Salget slutter 21 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Justerbar ortopædisk pude til nakkesmerter
4.77(13)
kr.
484
kr.
726
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
484
kr.
726
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Et par nætter på vores innovative pude - og nakkespændingerne smelter væk

Slut med nakkestivhed og træthed, når du har sovet! Ortorex' ortopædiske hovedpude følger kurverne i din nedre halshvirvelsøjle og aflaster trykpunkter. Den er lavet med en memoryskumrulle, der garanterer en ideel blanding af blødhed og komfort.

Lindring af smerter

Vores pude fremmer en korrekt justering af rygsøjlen, hvilket resulterer i reduceret belastning. En oppustelig rulle indeni løfter dit hoved og former sig efter nakkens konturer. Med en sådan støtte får du en bedre søvnkvalitet og vågner op frisk og udhvilet!

Forebyggelse af snorken

Ortorex-puden holder hoved og nakke i en neutral position. Det hjælper med at åbne luftvejene og reducere støjende vejrtrækning under søvnen.

Optimal komfort

Den bløde del af puden giver ekstrem blødhed. Det vil øge graden af afslapning og sikre en god søvn.

Ergonomisk design

Vores pude består af to dele, der opfylder alle dine behov. Rullen til din nakke og en blød, flad pude til en beroligende hvile.

Justerbar højde

Denne pude leveres med en praktisk håndpumpe. Du kan nemt regulere rullens højde, så du får en behagelig nakkeposition.

Åndbart materiale

Takket være det unikke mesh-design forhindrer Ortorex ortopædiske pude sved og lugt i at ophobe sig.

Bedømmelse og anmeldelser

4.77
Baseret på 13 anmeldelser
(10)
(3)
(0)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
T***s
Danmark

Jeg kæmper for at finde en memory foam-pude, der er af god kvalitet, tyk nok og giver en afbalanceret støtte. Denne justerbare pude opfylder alle mine krav indtil videre. Den gør min sidesøvn meget behagelig. Jeg køber den igen!

N***a
Danmark

Meget god værdi for pengene. Det magiske ved denne pude er, at du kan justere højden for at finde den bedste måde at støtte din nakke og dit hoved på! Jeg sover med den hver nat, og den ændrer alt.

K***n
Danmark

Alt i alt er denne pude fremragende. Den er meget behagelig. Jeg har haft nakkeproblemer i lang tid, og denne pude hjælper virkelig på mine smerter! Du bør helt sikkert prøve den, og du vil elske den, ligesom jeg gør.

C**y
Danmark

Meget tilfreds med mit køb, min søvn er blevet meget bedre. Denne pude er meget behagelig, og det er dejligt at kunne justere fastheden.

O****r
Danmark

Denne pude er bestemt investeringen værd. !!!! Den hjælper med at lindre mine nakkesmerter og giver mig den rette støtte. Jeg vil varmt anbefale den til alle med nakkeproblemer!

M*****l
Danmark

Jeg kan ikke takke denne pude nok. Jeg plejede at stå op om morgenen og føle mig så træt, fordi min nakke plejede at gøre meget ondt. Men denne pude får mig til at vågne op og føle mig virkelig udhvilet. Den støtter min nakke på den helt rigtige måde.

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.