Salget slutter 28 May 50% RABAT + Gratis forsendelse

Justerbar Knærem Til Patellarsenen
4.90(10)
Farve:Sort
kr.
185
kr.
278
Tilføj til kurv
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Styrk dine knæ med lethed

Forbedr din træningspræstation med Ortorex' patellarsenestropper. De sikrer den nødvendige støtte til dine knæ under intense aktiviteter. Det åndbare materiale forhindrer lugt- og sveddannelse.

Overlegen beskyttelse

Vores knæstrop hjælper med at fordele trykket og forhindrer unødvendig belastning eller potentielle skader.

Pålidelig støtte

Ortorex patellarsenestropper reducerer ustabilitet i knæet under træning.

Tætsiddende pasform

Den sikre velcrolukning holder stropperne på plads og giver støtte hele tiden.

Bedømmelse og anmeldelser

4.90
Baseret på 10 anmeldelser
(9)
(1)
(0)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
E****a
Danmark

Produktet er meget nemt at bruge. Jeg har ustabile knæ, og det føles godt at have dem på. Jeg vil helt sikkert anbefale

A****e
Danmark

Båndet er justerbart afhængigt af dit behov for tæthed. Det er helt sikkert nyttigt, hvis du har knæproblemer, eller hvis du vandrer i højden for at beskytte dit knæ mod skader. Alt i alt ville jeg købe igen

S***n
Danmark

Det holder dine knæ meget stramt, ingen bekymring for at glide ned. Nem at bruge og bærbar. Jeg bruger den under træning. Stærkt anbefalet!

W**l
Danmark

Jeg forventede ikke meget, men besluttede alligevel, at jeg ville give det et skud. Det er jeg glad for, at jeg gjorde! At bære skinnen lindrede den smerte, jeg følte, og ser ud til at have hjulpet med helingen. Det var alle pengene værd!

V*****a
Danmark

Jeg kan virkelig godt lide, at den er justerbar og virkelig behagelig. Velcrolukningen er stærk og holdbar. Jeg har haft to knæoperationer, og dette produkt hjælper virkelig med at lindre nogle af mine smerter.

P***e
Danmark

Jeg har gigt og meniskproblemer, så jeg købte dette for at se, om det ville hjælpe, når jeg er på benene. Jeg må sige, at det har overgået mine forventninger. Mens jeg har den på, giver den mig nok støtte til at lindre tryk og smerter. Jeg kan varmt anbefale denne rem!

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
185
kr.
278

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.