Salget slutter 25 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Luftrenser Ozonizer Hjem Desinfektionsmiddel Sanitizer
4.69(16)
Denne vare er nu udsolgt og ikke tilgængelig

Send mig en e-mail, når den er tilgængelig

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
42
kr.
85
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Glem alt om luftforurening indendørs! Træk vejret sundere med ORTOREX-Luftrenseren!

Uanset om det er madlavning, rengøring eller bare leg med kæledyr, frigiver vores daglige aktiviteter allergener og luftforurenende stoffer i vores hjem.

ORTOREX-Luftdesinfektionsmidlet fjerner mere end 90% af disse luftforurenende stoffer, herunder allergener, bakterier og vira. Det hjælper dig også med at slippe af med røg og støv og forebygger eller lindrer allergier, astma og luftvejsproblemer.

✔️ HURTIG OG KRAFTFULD - Kraftfuld nok til at kunne bruges både i små og store rum.

✔️ FLERE ANVENDELSESMULIGHEDER - Perfekt til allergikere, kæledyrsejere, rygere, børn eller alle, der ønsker at forbedre luftkvaliteten og fjerne uønsket lugt samt luftforurenende stoffer i deres hjem eller arbejdsplads.

✔️ BRUGERVENLIG - Kan konfigureres til at arbejde automatisk i lang tid. Smart kontrol.

Air Ozonizer Home Disinfection

Bedømmelse og anmeldelser

4.69
Baseret på 16 anmeldelser
(12)
(3)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
S****e
Danmark

Jeg var skeptisk over for behovet for denne enhed, men da jeg først havde brugt den, kunne jeg mærke forskellen i mit hjem. Den fjerner støv og eventuelle lugte fra luften. Jeg er mere end tilfreds med dette køb.

I***e
Danmark

Først og fremmest er jeg vild med størrelsen. Den er let at manøvrere, og den ser faktisk smuk ud. Jeg har kun haft den i én nat, men én nat fortæller historien for mig om kvaliteten af denne luftrenser. Man kan faktisk mærke den rene luft. Jeg vil helt sikkert bestille en anden. Tusind tak Ortorex!

H***h
Danmark

Denne luftrenser er støjsvag og fylder ikke ret meget. Det ser ud til at hjælpe min mand med at trække vejret, da han ikke er blevet stoppet op. Kan varmt anbefales.

J***a
Danmark

Jeg har modtaget ordren og vil lege med den igen i den nærmeste fremtid.

V***e
Danmark

Denne maskine virker fantastisk!!

T****r
Danmark

Følg anvisningerne, og du vil elske denne enhed. Jeg har demonstreret generatoren for familie og venner, og de har også bestilt deres.

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.