Salget slutter 21 Jul 50% RABAT + Gratis forsendelse

Indlæg til Svangstøtte
4.80(10)
Farve:Sort
Størrelse:M

Husk at tjekke størrelsen i vores:

Størrelsesskema
kr.
179
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
179
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Hold dine fødder sunde

Gør dine sko mere behagelige med Ortorex-indlæggene. De former sig efter dine fødder og giver ideel svangstøtte og bedre balance. Gå selvsikkert som aldrig før!

Stødabsorbering

Vores skoindlæg minimerer påvirkningen af dine fødder og reducerer stress på leddene. Du kan blive på fødderne i længere tid uden ubehag.

Støtte til svangen

Ortorex-indlæggene hjælper med at fordele vægten jævnt over fødderne, så du ikke bliver overbelastet eller træt.

Holdbare materialer

Disse svangstøttepuder holder længe, selv ved daglig brug.

Størrelsesguide

FOR AT MÅLE DINE FØDDER FOR SKO:
1. Stå på bare fødder med hælen mod væggen.
2. Placer en lineal på gulvet parallelt med din fod med enden af ​​linealen mod væggen.
3. Find længden fra væggen til enden af ​​din længste tå.
SIZE US UK EU FOOT LENGTH
cm inch
S 11-3 10-2 28-34 17.1-21.6 6.73-8.5
M 4.5-7 3-5.5 35-39 22.2-24.3 8.74-9.57
L 7.5-13 6.5-12 40-47 25.2-29.8 9.92-11.73

Bedømmelse og anmeldelser

4.80
Baseret på 10 anmeldelser
(8)
(2)
(0)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
R***e
Danmark

Indlæggene er en gave fra himlen. De passer nemt ind. De omslutter din hæl og giver støtte til sener og hæl, når det er nødvendigt. Jeg anbefaler indlæggene til at hjælpe med at reducere smerten!

V****a
Danmark

Behagelige indlæg. De holder mine fødder godt på linje og reducerer plantar fasciitis træthed. Jeg har brugt dem med hæle og sneakers, de fungerer godt til begge dele. Jeg vil købe nogle ekstra indlæg.

T****e
Danmark

Jeg har en høj svang, som gør mig tilbøjelig til at få smerter i hæl og svang. Nu, hvor jeg har disse indlæg, har jeg den støtte, jeg har brug for. De føles gode, og mine fødder gør ikke ondt længere! Tak!!!

L***n
Danmark

Jeg lider af smerter i svangen og besluttede at prøve disse indlæg som min sidste udvej. Efter at have brugt dem i en dag kan jeg sige, at de helt sikkert er nyttige. Jeg føler mindre smerte i min svang. Kan varmt anbefales.

D****s
Danmark

Disse er meget fine. En fodterapeut fortalte mig, at jeg havde brug for buer i mine sko. Disse er vidunderlige, stærke og bedst af alt, jeg har ikke mere smerte. Jeg vil købe flere.

R***l
Danmark

Jeg er platfodet og har overpronerede ankler. Jeg har brugt disse indlæg, og de fungerer godt! Den første uge var smertefuld, da mine fødder skulle vænne sig til dem. Men derefter faldt mine buer på plads, og jeg føler, at jeg stadig har dem på, når jeg tager skoene af.

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.