Salget slutter 25 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Audio Baby Monitor Trådløs Walkie-Talkie
4.70(10)
kr.
388
kr.
582
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
388
kr.
582
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Vær sikker på din babys sikkerhed

Oplev ro i sindet med Ortorex-babyalarmen. Dens pålidelige forbindelse sikrer, at du altid ved, om dit barn er i nød. Den ekstra walkie-talkie-funktion giver øjeblikkelig kommunikation. Vores tovejsradio er et absolut must-have for alle forældre!

HØJ FØLSOMHED

Denne enhed kan opfange selv den mindste støj og sikrer, at forældrene ikke går glip af noget vigtigt.

TOVEJSKOMMUNIKATION

Orotrex-babyalarmen har en indbygget mikrofon. Du kan tale til og berolige dit barn på afstand, hvilket øger følelsen af sikkerhed.

BRED RÆKKEVIDDE

Vores walkie-talkie dækker op til 250 meter. Det giver dig mulighed for at holde forbindelsen med din baby fra ethvert hjørne af huset..

Intelligent udformning

Denne tovejsradio har Vox-tilstand. Den hjælper med at spare energi ved at gå på standby, når barnet er stille.

Lysindikator

Du vil blive underrettet, selv når der skrues ned for lyden.

Trådløs brug

Det giver dig fleksibilitet til at bevæge dig rundt, mens du holder øje med din baby.

Flere grunde til at elske vores produkt

Kompakt

Brugervenlig

Holdbar

Bærbar

Justerbar

Specifikationer

Rækkevidde:
1312 ft (400 m)
Antal kanaler:
32
Transmissionsfrekvens:
2400-2480MHz
Transmissionskraft:
20dBm
Lydudgang:
300mW
Strømforsyning:
5V/1A
Batteri:
6 AAA

Bedømmelse og anmeldelser

4.70
Baseret på 10 anmeldelser
(8)
(1)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
D***s
Danmark

Det bedste, vi nogensinde har købt til vores baby! Denne walkie-talkie monitor har gjort vores liv så meget enklere. Det er dejligt at kunne lave mad eller gøre rent, mens man stadig kan høre den lille. Kan absolut anbefales!

S****a
Danmark

Jeg er super tilfreds med denne babyalarm. Lydmodtagelsen er krystalklar uden nogen irriterende signalinterferens. Den gør helt sikkert forældrerollen mindre stressende

R***e
Danmark

Fremragende babymonitor, leverer klar lyd uden statisk støj. Den giver mig ro i sindet uden konstant at skulle løbe hen til babyens værelse. Jeg kan varmt anbefale den.

A***x
Danmark

Jeg nyder at bruge denne lydbabyalarm. Enheden er godt konstrueret og fungerer problemfrit i vores hus i to etager og leverer konstant og klar lyd af min babys aktiviteter. Den er pengene værd.

P***e
Danmark

Vores venner anbefalede os at købe en walkie talkie til at overvåge vores nyfødte, så vi besluttede os for at købe denne. Den skuffede ikke! Lydklarheden og afstandsdækningen er overraskende god. Den er virkelig prisen værd!

W****a
Danmark

Dette produkt er vidunderligt! Totalt effektivt og praktisk at bruge. Det giver os ro i sindet at vide, at vi stadig kan overvåge vores baby, selv når vi har travlt med at arbejde i huset.

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.