Salget slutter 21 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Hængende Ble Caddy, Barneseng Børnehave Arrangør
4.92(13)
Farve:Blå
kr.
705
kr.
1058
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
705
kr.
1058
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Opbevar alt, hvad du og din baby har brug for, på ét sted!

Ortorex hængende caddy er designet til at holde dit barns vigtigste ting organiseret og let tilgængelige. Samtidig letter den også babyplejerutinen. Desuden giver de hængende kroge og spændebåndene tilstrækkelig støtte til tunge genstande.

Let at skifte ble

Ortorex-posen fremmer en ubesværet rengøringsrutine for barnet. På grund af dens robuste design kan den indeholde en tørrevarmer og andre produkter til barnets hygiejneprocedurer. Ved at holde alting lige ved hånden forhindrer vores caddy også ulejligheden ved at blive afbrudt.

Opbevaring af drikkevarer

Vores organizer har isoleringsmateriale i stanniol i flaskelommen. Det hjælper med at bevare den rette temperatur for barnets drikkevarer.

Holdbart materiale

Vores organizer er lavet af 600D polyester, som er smudsafvisende og kan vaskes på overfladen. Desuden er den udstyret med tykkere PP-plader for at opretholde caddys form og forhindre, at den synker ned.

Forskellige kombinationer

Vores opbevaringssæt kan opdeles i tre sektioner, der kan hænges separat.

Flere ophængningsmuligheder

Ortorex-kassen kan fastgøres til vægge, garderobeskabe, krybber eller pusleborde takket være C-clip-krogene.

Masser af opbevaringsplads

Vores organizer har 7 rummelige multifunktionslommer til servietter, pudder, tøj, bleer, lotioner og andre småbørnsfornødenheder.

Flere grunde til at elske vores arrangør

Letvægt

Vandafvisende

Bærbar

Let At Rengøre

BPA-Fri

Skjult Lynlås

Bedømmelse og anmeldelser

4.92
Baseret på 13 anmeldelser
(12)
(1)
(0)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
R****a
Danmark

Det er så praktisk i nærheden af et område, hvor man skifter ble. Masser af lommer og steder at lægge ting. Kan hænges på en stang som f.eks. en vuggestueskinne eller en håndklædeholder.

S**a
Danmark

Meget stor og robust!!! Let at sætte op og meget rummelig!!! Stor ble opbevaring og masser af plads!! Elsker det!! A+++++

K**y
Danmark

Denne bleie caddy er virkelig stor! Der er plads til alt, hvad du har brug for til at skifte en ble og mere til. Den er let aftagelig, så du kan bruge den på et skiftetøjsbord eller endda fastgjort til en pak-n-play.

C***e
Danmark

Denne blearrangør er perfekt til at holde dit skiftbord pænt og organiseret! Stoffet er blødt, og farverne er smukke. Jeg elsker, at den har så mange lommer til opbevaring af bleer, vådservietter, cremer og andre vigtige babyartikler.

L***d
Danmark

Det er meget stort for en arrangør. Du kan have plads til snesevis af bleer.

D***w
Danmark

Denne blespand hænger i enden af en krybbe. Den har justerbare spænder og 2 kroge for at gøre den mere sikker. Den er meget stor og kan rumme en masse ting. Meget godt lavet og robust.

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.