Salget slutter 27 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Bæresele Slynge Wrap
4.62(13)
Farve:Grøn
kr.
320
kr.
640
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
320
kr.
640
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Lindre smerten ved at holde og bære dit barn

Ortorex bæresele er specielt designet til at hjælpe forældre med at bevare deres mobilitet, mens de bærer eller fodrer en nyfødt. Samtidig med at den giver komfort, gør den det muligt for din opmærksomhed at forblive fokuseret på din lille med et minimum af anstrengelse. Desuden sikrer vores bæresele barnets sunde skeletudvikling.

Smertelindring

Vores bæresele giver tilstrækkelig pude i skulderstropperne og hoftepladsen. Det hjælper med at fordele barnets vægt jævnt over din krop og lette presset på din mave og rygsøjle. Desuden fremmer den håndfri løft af barnet, hvilket reducerer smerter i armene.

3-i-1 støtte

I takt med at dit barn vokser og gennemgår forskellige stadier i skeletudviklingen, tilbyder vores bæresele flere forskellige stillinger, der støtter barnet. Den er velegnet til fodring, til at sidde på hoften og til at bære på ryggen.

Ergonomisk udformning

Ortorex slyngebindetøjets brede sæde hjælper med at opretholde den rette M-stilling for dit barn. Det giver barnet mulighed for en mere ret rygsøjle og holder dets hofter i en sund position, hvilket forebygger hoftedysplasi.

Optimal beskyttelse

Vinkelen på 30° på hoftesædet støtter balderne for at forhindre barnet i at glide ned.

Åndbart materiale

Netstoffet giver luftcirkulation og forhindrer sved i at svede.

Støtte til alle årstider

Ortorex bæreselen har vinduer, der kan åbnes, så dit barn kan holdes køligt eller varmt, afhængigt af vejret.

Flere grunde til at elske vores bæresele

Letvægt

Opbevaringslommer

Blød

Kan Maskinvaskes

Justerbar

Hudvenlig

Bedømmelse og anmeldelser

4.62
Baseret på 13 anmeldelser
(9)
(3)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
M*l
Danmark

Dette er et must-have for dem, der kan lide at bære rundt på babyer. Den er meget bedre end en traditionel bæresele, da den har et bælte og et sæde, der sidder på din hofte, hvilket hjælper med at holde barnet, uden at du faktisk holder hele vægten med din arm.

J****a
Danmark

DEN BEDSTE bæresele!!! Den er nem og behagelig for min lille dreng. Har justerbare stropper.

S**a
Danmark

Dette er den eneste bæresele, som min datter kan lide! Jeg har prøvet vikler og et par dyre bæreseler, og denne er langt den nemmeste at bruge. Det er en livsændring! En af de bedste babyartikler jeg har!

O***r
Danmark

Jeg er vild med denne transportør. Den holder ikke vores små børn med spredte ben som andre. Vi har prøvet 3 andre bæreseler og kan nemt sige, at denne var den bedste. Let at tage på og af og fantastisk til lange rejser! Kunne ikke være mere tilfreds med den

P***a
Danmark

Jeg elsker denne ting, fordi den er så behagelig. Min dreng er tung, og jeg har en kronisk rygskade, så det kan være ødelæggende at bære ham rundt til arrangementer. At bære dette, mens man går ud, er fantastisk, fordi det bringer kropsvægten tættere på kroppen og trækker ikke på ømme rygge. Ville helt sikkert anbefale

S****t
Danmark

Denne transportør passer til det. Jeg behøver ikke at bekymre mig om hofteledsdysplasi for babyen, og hun elsker at have udsigt til alting fra forsædet.

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.