Salget slutter 27 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Automatisk vandflaskepumpe elektrisk dispenser
4.80(10)
Farve:Sort
kr.
200
kr.
300
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
200
kr.
300
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Hold dig hydreret uden nogen anstrengelse

Nyd bekvemmeligheden ved den automatiske vanddispenser fra Orotrex. Den genopfylder dit glas med et enkelt tryk, så du sparer tid og energi. Dit liv bliver lettere med denne smarte løsning!

Hurtig betjening

Det tager kun 3 sekunder at fylde en kop op.

Langvarig brug

Indbygget 800 mA-batteri kan pumpe 4-6 tønder vand.

Enkelt design

Styr vores dispenser med kun én knap.

Bedømmelse og anmeldelser

4.80
Baseret på 10 anmeldelser
(9)
(0)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
A***l
Danmark

Vi købte denne vanddispenser for nylig, og vi er overrasket over, hvor nyttig den er. Installationen var super enkel og kvaliteten er meget robust. Anbefalede

C***e
Danmark

Smart opfindelse. Ikke mere at vende en 5-gallon flaske ind i en dispenser og derefter rense spildet op. Jeg elsker denne ting!

M***e
Danmark

Ikke flere løft af tunge vandflasker!! Jeg lader bare flasken stå på gulvet og sætter pumpen ovenpå, og den fungerer upåklageligt. Absolut hver en øre værd!!

S***n
Danmark

Vores familie kæmper ikke længere med vægten af en vandflaske, siden vi fik denne. Batteriet skulle kun oplades en gang om måneden. Og det er super nemt at bruge, selv mine børn kan bruge det på egen hånd

S****e
Danmark

Elsk dette!! Det er nemt at bruge og installere. Det bedste af det hele er, at det er genopladeligt. Vandstrømningshastigheden er imponerende!

O***e
Danmark

Fantastisk produkt, jeg er så glad for, at jeg bestilte det. Jeg skal ikke længere løfte tunge vandflasker, når jeg har brug for en genopfyldning. Den er brugervenlig og kan installeres på ingen tid. Jeg anbefaler det stærkt til nogen!

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.