Salget slutter 21 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Baby Anti-Tab Armbånd Link Sikkerhedssnor
4.80(10)
Farve:Grøn
kr.
155
kr.
233
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
155
kr.
233
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Hold kontakten med dit barn hele tiden

Ortorex-håndledssnoren er designet til at holde dit barn sikkert. Det gør den ved at skabe en fleksibel forbindelse mellem din hånd og dit barns hånd. Denne forbindelse garanterer, at din elskede altid er inden for rækkevidde og aldrig bliver væk, hvilket er praktisk i overfyldte offentlige områder. Vores enhed giver dit barn uafhængighed, samtidig med at du får ro i sindet ved at vide, at din unge altid er i nærheden.

Alsidig

Ortorex-armbåndet kan fastgøres til et håndled, en taske eller en rygsæk for ekstra bekvemmelighed.

Fremmer sikkerheden

Vores enhed holder din elskede inden for rækkevidde hele tiden. Med en længde på 1,5 meter sørger den for, at du aldrig mister din dreng eller pige af syne.

Let at bruge

Med en enkel konstruktion med velcrolukninger er vores sikkerhedssnor nem at tage på og af håndleddet.

Åndbart stof

Ortorex' håndledssnor er fremstillet af Oxford-bomuldsstof af høj kvalitet. Dette luftige, hudvenlige materiale sikrer behagelig brug selv på de varmeste sommerdage.

Holdbar

Kablet har en lagdelt konstruktion og er lavet af stærke materialer som ståltråd, PVC og termoplastisk polyuretan. Det går ikke i stykker, selv efter lang tids hård brug.

Sikker pasform

Armbåndene er justerbare, så de sidder sikkert og giver et godt greb i begge ender af snoren, så den ikke glider.

Bedømmelse og anmeldelser

4.80
Baseret på 10 anmeldelser
(9)
(0)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
A*****h
Danmark

Absolut elsket dette produkt!!! Låsefunktionen er en gud sende!!! Fungerer lige som annonceret !!!

R***a
Danmark

Meget tilfreds med dette produkt. Det er behageligt for både mig og baby, det generer hende ikke, og det har nok stræk til, at hun kan føle sig fri og stadig sikker.

S*****n
Danmark

Den har helt ærligt hjulpet så meget. Den låser godt, og nøglen er på mit håndled. Den er slet ikke spinkel, og mit barn kan ikke låse den op selv. Hver en øre værd!

K***y
Danmark

Et godt køb!!! Jeg kan godt lide, hvor praktisk og behagelig den er for både børnene og os forældre. Personligt føler jeg mere ro, når jeg går midt i en menneskemængde med mine børn.

T**i
Danmark

Disse har været en stor hjælp for min familie. Den holder min datter tæt nok på, og den er sikker og tryg. Den er heller ikke bekymrende at se på som nogle af disse typer værktøjer.

A***a
Danmark

Dette er en fantastisk måde at holde de små tæt på dig. Jeg behøver ikke at bekymre mig om, at nogen kan tage mit barn, den kan låses og er super behagelig!

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.