Salget slutter 27 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Baby Søvn Poddle Bælg
4.56(16)
Farve:Grøn
kr.
835
kr.
1253
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
835
kr.
1253
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Få dit barn i seng på kun 10 minutter!

ORTOREX™ sengenest til babyer er designet med alle de funktioner, som forældre har brug for til en løsning til at sove for spædbørn. Den giver babyer masser af plads til at strække sig ud eller krølle sig sammen, som de vil, samtidig med at den giver komfort og sikkerhed. Bundens design er baseret på strukturen af en mors livmoder, hvilket giver babyer mulighed for at sove naturligt, samtidig med at den er tæt nok på til, at mødre kan overvåge deres babyer hele tiden. Kanterne på sovepuden er faste nok til at forhindre dit barn i at rulle rundt, men samtidig bløde nok til, at dit barn kan føle sig trygt, mens det sover. Det ortopædiske design passer til din babys rygsøjlekurve og forhindrer, at babyen bliver kvalt i mælken.

Fordele ved at bruge ORTOREX™ babynesten:

  • Efterligner en mors livmoder
  • Giver barnet et sikkert miljø
  • Beroliger barnet i løbet af få sekunder efter berøring takket være de bløde materialer
  • Beskytter barnet mod forstyrrelser under dets søvntid
  • Hjælper med at få babyen til at sove på kort tid
  • Leveres med et aftageligt betræk for nem rengøring

Vores babynestesove er 100% bomuld, hvilket er perfekt til din babys følsomme hud. De leveres med en pasformet madras, der beskytter din baby mod allergier, husstøvmider, skimmel og mug og samtidig giver fremragende hygiejneforhold. Madrassen er fyldt med miljøvenlige 100% rene livsfibre, der er specielt udviklet til at give babyer den perfekte balance mellem komfort og støtte.

ORTOREX™ sengenesten er kompakt nok til at kunne tages med dig, uanset hvor du er på farten, og den passer ind i alle krybber i standardstørrelse. Den vil helt sikkert give dit barn et hyggeligt sted til lur, hviletid eller leg. Den kan også bruges som et alternativ, når du rejser, da den giver babyer mulighed for at have deres eget rum, så de kan føle sig trygge og komfortable. Desuden har vores sovepude også et betræk, der nemt kan tages af uden besvær, så du kan vaske den i maskinen, når den bliver beskidt eller lugter.

VIGTIGSTE FORDELE:

✔️ GIVER KOMFORT OG TRYGHED — Vores babynest giver dit barn et sikkert miljø, hvor det føler sig trygt og godt tilpas i alle sine sovetimer.

✔️ FREMMER EN GOD BABYSØVN — ORTOREX™ babynesten efterligner en mors livmoder og beskytter barnet mod forstyrrelser i løbet af dets søvntid. Du kan nyde dit eget rum, mens dit barn får nogle hvilende timers søvn.

✔️ SIKKER TIL SAMSOVNING — Takket være de høje kanter på sovepuden er dit barn beskyttet mod at rulle rundt. Det giver forældre mulighed for at sove sammen med deres barn sikkert og komfortabelt uden at bekymre sig om kvælning eller fald.

✔️ BEROLIGER BABYEN PÅ FÅ SEKUNDER — Vores babysovepude er lavet af bløde materialer, der beroliger babyen på få sekunder og gør det behageligt for den at falde til ro.

PRODUKTSTØRRELSE:

Bedømmelse og anmeldelser

4.56
Baseret på 16 anmeldelser
(10)
(5)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
Z***y
Danmark

Størrelsen er kompakt og fylder ikke meget. Den virker holdbar og behagelig for min lille pige. Jeg håber, at jeg også kan bruge den til mit andet barn.

F***a
Danmark

Jeg kan godt lide, at den er bærbar og nem at håndtere. Rengøringen er også nem og hurtig. Anbefalet!!

A****e
Danmark

Perfekt kvalitet og farven er også meget flot. Jeg valgte den blå. Min lille elskede den med det samme. Hun sover godt uden at forstyrre os :))

K***y
Danmark

Jeg var overrasket over kvaliteten og komforten! Puden er meget blød og behagelig, den gør ikke ondt i min babys hud

L**a
Danmark

Jeg kan kun sige, at dette er en livredder for mødre. Jeg kan varmt anbefale det!

D**n
Danmark

Dette produkt er et must for alle, der har små børn. Uanset om du er hjemme eller på rejse, vil det hjælpe dig meget. Godt!

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.