Salget slutter 27 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Skægolie
4.67(15)
Denne vare er nu udsolgt og ikke tilgængelig

Send mig en e-mail, når den er tilgængelig

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
35
kr.
70
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Gør dit skæg længere, blødere og mere skinnende med Ortorex skægolie!

ORTOREX™ skægolie er det perfekte produkt til mænd, der ønsker at få et langt og sundt skæg. Vores produkt stimulerer hårvæksten og sikrer samtidig, at skægget er blødt og skinnende. Desuden bekæmper og forebygger vores olie tilstande som skægskæl, kløe og rødme. Den giver også dybdegående næring uden at tilstoppe porerne for at give dig de bedste resultater så hurtigt som muligt.

Vores olie virker ved at behandle huden under skægget for at gøre den mere sund for skægvækst. De vitaminrige ingredienser virker til at give dybdegående næring til hårsækkene for at øge volumen og gøre hårene tykkere. Desuden fugter vores formel huden i dybden, hvilket får håret til at vokse hurtigere og selve skægget til at blive blødere og mere skinnende.

Fordele ved at bruge vores skægolie:

  • Forhindrer, at ansigtshårene falder ud
  • Bekæmper kløe, irritation og skæl
  • Stimulerer væksten af ansigtshår
  • Blødgør ansigtshåret og huden
  • Fugter huden i dybden
  • Hjælper med at udfylde skægpletter
  • 100% naturlige ingredienser
  • Velegnet til alle skæg- og hårtyper

ORTOREX™-olien til skæg er fremstillet af 100% naturlige og økologiske ingredienser, som skaber de perfekte betingelser for hårets vækst. Desuden giver vores formel også de nødvendige næringsstoffer til at holde ansigtshåret blødt og skinnende. Desuden har duften af vores naturlige olie en mild duft, som de fleste mænd elsker.

Sådan bruger du den:

Det er nemt at bruge og anvende ORTOREX™-olien, og det giver ingen problemer. Følg disse tre enkle trin for at opnå det perfekte skæg: 1. Rengør din hud inden brug. 2. 2. Kom to dråber af olien på dit skæg. 3. Giv en lille massage for at sprede olien gennem hele skægget. Det anbefales, at du bruger olien hver morgen og aften. Virkningerne vil være synlige efter de første to uger med regelmæssig brug, og fordelene ved olien fortsætter i ca. tre måneder.

VIGTIGSTE FORDELE:

✔️ FREMMER HÅRUDVÆKST — ORTOREX™ skægolie stimulerer hårsækkene og hjælper med at udfylde de skaldede områder, så skægget vokser hurtigere, tykkere og glattere.

✔️ FOREBYGGER IRRITATION OG ALLERGENER — Vores olie indeholder kun naturlige ingredienser, som fugter og blødgør huden. Den er absolut hypoallergen og forårsager ikke irritation eller tørhed som kemisk baserede skægprodukter.

✔️ FOREBYGGER TØRHED OG SPALTE ENDER — ORTOREX™ olieformlen har evnen til at trænge ind i hårsækkene for at beskytte dit ansigt mod tørhed og spaltede spidser og samtidig give et godt grundlag for at dyrke et fantastisk skæg.

Bedømmelse og anmeldelser

4.67
Baseret på 15 anmeldelser
(11)
(3)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
M***l
Danmark

Jeg var bekymret for, at denne lille flaske ikke ville holde længe. Men jeg bruger kun et par dråber på mit skæg, og jeg er klar over, at den vil holde længe, længe, længe, længe. Fantastisk olie og jeg vil bestille flere flasker, når denne ene er opbrugt.

B******n
Danmark

Købte dette produkt efter at have undersøgt skægolier. Den efterlader ikke en fedtet finish og giver fugt, hvilket stopper kløen, der kommer med skægvækst!

C****a
Danmark

Fremragende fugtighedscreme og balsam. Jeg har prøvet adskillige balsam og olier, og denne her kontrollerer skægpest som ingen anden.

N****y
Danmark

Denne olie gør underværker. Den dufter fantastisk, og jeg kan virkelig mærke forskellen på, hvordan mit skæg føles. Jeg plejede ikke at lade mit skæg vokse ud, fordi det efter et stykke tid ville klø, men med denne olie og en børste får jeg bogstaveligt talt aldrig kløe mere. Tak

H***y
Danmark

Jeg har aldrig rigtig vidst, at skægolie er noget, der er vigtigt at have. Nu kan jeg bare ikke leve uden det. Jeg bruger den hver anden dag, og det har gjort en verden til forskel, ikke kun med hensyn til tørheden i mit ansigt, men også med hensyn til at mit skæg ser bedre ud. Kan varmt anbefales

G****m
Danmark

Min ven anbefalede mig en skægolie, og jeg tænkte, at jeg ville give det et forsøg, så jeg valgte denne Ortorex-olie. Jeg var skeptisk i starten. Jeg er helt vild med den. Mit skæg er meget blødere og nemmere at trimme nu. Fantastisk produkt og en fast del af min plejerutine nu.

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.