Vakuum Pore Renseprodukter til Fjernelse af Mærkater

kr.400

Tilbud

Vakuum Pore Renseprodukter til Fjernelse af Mærkater

kr.400

Beskrivelse

Revolutioner din hudplejerutine – sig farvel til tilstoppede porer én gang for alle!

Morkler har en tendens til at være næsten alle menneskers forbandelse, især for dem med mere fedtet hud. Vacuum Pore Renseren virker ved at bruge sugekraft til at rense dine porer i dybden og effektivt fjerne morkler og overskydende olie. Glem alt om en næse, der konstant er spættet med morkler – Vacuum Porerenseren renser porerne fuldstændigt og efterlader din hud poleret og frisk.

Vacuum Porerenseren har 2 niveauer af sugeintensitet: stærk sugeevne til mænd og komfortsugeevne til kvinder. Du kan nemt justere de passende indstillinger for hvert niveau med indikatorlyset. Vakuumporerenserens lave tilstand kan bruges til følsom og tør hud, den midterste tilstand bruges til små morkler, hovedsageligt kombineret hud, og den høje tilstand er til store morkler eller meget tilstoppede porer til fedtet hud. Vakuumporerenseren er kraftfuld, men alligevel skånsom nok, og er sikker for alle hudtyper, også for følsom hud. Til rengøring af forskellige områder er der 4 dyser inkluderet i sættet: til T-formet område, skrøbelige følsomme områder, acne-ramt hud og generel hudløftning.

Den er meget enkel at bruge. Efter vask af ansigtet skal du bruge et varmt håndklæde i 3-5 min. for at åbne porerne. Vælg derefter den passende dyse og skru den let ind i spidsen af vakuumporerenseren. Du tænder bare for apparatet, stikker den cirkulære spids på din hud og glider den langsomt hen over dine porer og ser snavset blive bortført fra dine morkler. Før forsigtigt vakuumporerenseren langs siderne og rynkerne på din næse, og gå frem og tilbage over hvert enkelt sted, men stop ikke for længe på ét sted. Påfør en toner efter brug for at køle din hud ned.

Vælg den Vakuumporerenser, der virkelig virker!

VIGTIGSTE FORDELE:

✔ PROFESSIONEL UDTRÆKNING AF BLACKHEAD – Renser selv dybtliggende snavs og mindsker udseendet af store porer, akne, lysner og forynger din hud.

✔ 3 FUNKTIONSTILSTANDE OG 4 FORSKELLIGE DYSER – Sugeevnen kan justeres efter dine faktiske behov.

✔ VELEGNET TIL ALLE HUDTYPER – Perfekt til fedtet og kombineret hud, skånsom nok til at bruge på følsom og normal hud.

✔ SIKKER & NEM AT BRUGE – Sikker og ikke-irriterende, fremkalder ikke hudblødninger eller betændelse.

4.88
16 Anmeldelser Skrive en Anmeldelse
95%
af respondenterne ville anbefale dette til en ven

Ratings Distribution

Reviewed by 16 customers
Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 1. P***p (verificeret køber)

  Danmark

  Denne fjernelse af morkler og porevakuum har en stor sugeevne. Den er meget nem at bruge og lige så nem at rengøre. Et godt supplement til min natlige rutine.

 2. A***a (verificeret køber)

  Danmark

  Denne blackhead remover fungerer problemfrit, og jeg var i stand til at rense blackheads omkring min næse uden smerte. Remover har tre forskellige hastigheder, men jeg var i stand til at få blackheads ud selv ved langsom hastighed, nøglen er, at du ikke lader removeren sidde på ét sted, bevæg den langsomt ellers ender du med røde pletter.

 3. S***s (verificeret køber)

  Danmark

  Gav den som gave, virker fantastisk!!

 4. Y***r (verificeret køber)

  Danmark

  Jeg elsker denne! Jeg har altid kæmpet med morkler, fordi min hud er så fedtet. Jeg brugte dette lige efter brusebadet og det virker fantastisk! Min næse har aldrig set så ren ud! Jeg brugte den store runde hovedpude først. Den fungerer godt i den laveste indstilling, men den skraber huden. Derefter brugte jeg det ovale hoved, og det fungerede rigtig godt på de svært tilgængelige hjørner af næsen og på mere følsom hud. Mit ansigt var virkelig rødt bagefter, men jeg smurte lidt jojobaolie og C-vitamin serum på bagefter. Næste morgen gik rødmen enormt meget ned. Fremragende produkt, som jeg vil tilføje til min almindelige hudrutine.

 5. M***a (verificeret køber)

  Danmark

  Jeg købte dette, da jeg har problemer med blackhead på min næse. Blackhead face wash virkede ikke. Brugte dette i dag, og det virkede vidundere. Jeg dampede mit ansigt og brugte det på blød sugekraft og alt kane ud. Jeg lavede en kold ansigtsvask for at lukke mine porer. Min næse føles blødere.

 6. M***a (verificeret køber)

  Danmark

  Fantastisk lille apparat til dit smukke ansigt! Den er nem at bruge og kommer med alle de nødvendige værktøjer til din næste ansigtssession. Anbefales!

 7. G***g (verificeret køber)

  Danmark

  Virker fantastisk! Kan helt klart anbefales.

 8. O***k (verificeret køber)

  Danmark

  Den suger virkelig ulækre ting ud af ansigtet! Jeg bruger den på min næse og hage ca. 1-2 gange om ugen. Jeg er chokeret over, hvor godt det virker for min hud. Jeg er glad for købet!

 9. M***m (verificeret køber)

  Danmark

  Pore vacuum er godt at have derhjemme, hvis man har nogle hudproblemer, men ikke ønsker at gå til skønhedssalon. jeg har nogle morkler og tør hud, så jeg besluttede mig for at prøve denne! Sugeevne er virkelig god, jeg prøvede kun lavt niveau, det er meget velegnet til min tørre følsomme hud. Mit ansigt så helt sikkert bedre ud efter. Jeg vil fortsætte med at bruge den regelmæssigt. Tak for denne nyttige enhed!

 10. D***a (verificeret køber)

  Danmark

  Jeg er virkelig overrasket over dette produkts sugeevne. Helt sikkert anbefale det!