Salget slutter 26 May 50% RABAT + Gratis forsendelse

Vakuum Pore Renseprodukter til Fjernelse af Mærkater
4.88(16)
Farve:Hvid
kr.
400
kr.
600
Tilføj til kurv
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Revolutioner din hudplejerutine - sig farvel til tilstoppede porer én gang for alle!

Morkler har en tendens til at være næsten alle menneskers forbandelse, især for dem med mere fedtet hud. Vacuum Pore Renseren virker ved at bruge sugekraft til at rense dine porer i dybden og effektivt fjerne morkler og overskydende olie. Glem alt om en næse, der konstant er spættet med morkler - Vacuum Porerenseren renser porerne fuldstændigt og efterlader din hud poleret og frisk.

Vacuum Porerenseren har 2 niveauer af sugeintensitet: stærk sugeevne til mænd og komfortsugeevne til kvinder. Du kan nemt justere de passende indstillinger for hvert niveau med indikatorlyset. Vakuumporerenserens lave tilstand kan bruges til følsom og tør hud, den midterste tilstand bruges til små morkler, hovedsageligt kombineret hud, og den høje tilstand er til store morkler eller meget tilstoppede porer til fedtet hud. Vakuumporerenseren er kraftfuld, men alligevel skånsom nok, og er sikker for alle hudtyper, også for følsom hud. Til rengøring af forskellige områder er der 4 dyser inkluderet i sættet: til T-formet område, skrøbelige følsomme områder, acne-ramt hud og generel hudløftning.

Den er meget enkel at bruge. Efter vask af ansigtet skal du bruge et varmt håndklæde i 3-5 min. for at åbne porerne. Vælg derefter den passende dyse og skru den let ind i spidsen af vakuumporerenseren. Du tænder bare for apparatet, stikker den cirkulære spids på din hud og glider den langsomt hen over dine porer og ser snavset blive bortført fra dine morkler. Før forsigtigt vakuumporerenseren langs siderne og rynkerne på din næse, og gå frem og tilbage over hvert enkelt sted, men stop ikke for længe på ét sted. Påfør en toner efter brug for at køle din hud ned.

Vælg den Vakuumporerenser, der virkelig virker!

VIGTIGSTE FORDELE:

✔ PROFESSIONEL UDTRÆKNING AF BLACKHEAD – Renser selv dybtliggende snavs og mindsker udseendet af store porer, akne, lysner og forynger din hud.

✔ 3 FUNKTIONSTILSTANDE OG 4 FORSKELLIGE DYSER – Sugeevnen kan justeres efter dine faktiske behov.

✔ VELEGNET TIL ALLE HUDTYPER – Perfekt til fedtet og kombineret hud, skånsom nok til at bruge på følsom og normal hud.

✔ SIKKER & NEM AT BRUGE – Sikker og ikke-irriterende, fremkalder ikke hudblødninger eller betændelse.

Bedømmelse og anmeldelser

4.88
Baseret på 16 anmeldelser
(14)
(2)
(0)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
H***c
Danmark

Dette er et fantastisk sæt! Jeg er glad for, at jeg fik dette. Jeg har en masse sorte hoveder, som blev fjernet på bare 15 minutter

L***a
Danmark

Jeg var lidt skeptisk overfor at bestille et blackhead vacuum, men jeg er så taknemmelig for at jeg valgte dette! Jeg har haft problemer med min hud efter jeg fik min datter, men dette gør tricket. Min hud er såoooooo ren og blød. Man kan se alt det snavs, som den trækker ud af ansigtet med det samme. Bestil helt sikkert denne her!

S***o
Danmark

Jeg var ikke sikker på, om jeg ville kunne lide dette produkt, eller om det ville virke, men jeg har forsøgt at slippe af med morkler i et stykke tid og besluttede at give dette et forsøg. Jeg er positivt overrasket! Det gør faktisk virkelig, hvad det siger! Sugeevnen er meget kraftigere end forventet, så jeg endte med at bruge en lavere indstilling, og det var nok for mig. Jeg var i stand til at få nogle af de genstridige blackheads ud, som jeg normalt ikke har held med. Jeg fandt også ud af, at det også hjalp at bruge den efter et brusebad, så porerne er åbne. Ærligt talt er dette et af mine yndlingskøb.

S***g
Danmark

Jeg har prøvet adskillige måder at befri min hud for sorte hoveder og få renere porer. Denne ansigtsmaskine gør det hele. Min hud ser sundere ud. Jeg anbefaler den til alle!

V***o
Danmark

Jeg har lige fået dette produkt og prøvede det med det samme, og alt jeg kan sige er - wow!!

M***a
Danmark

Wow! Sugeevnen er NEJ joke! Den er virkelig stærk og kraftfuld! Jeg er nødt til at skifte til den følsomme spids. Selv DET var en stærk sugning. Det var lidt svært at bevæge den hen over mit ansigt. Men den samlede en masse snavs op! Mit ansigt føles renere, det er helt sikkert.

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
400
kr.
600

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.