Salget slutter 21 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Computerbriller, der Blokerer for Blåt Lys
4.69(16)
Ramme Farve:Mat Sort
kr.
200
kr.
400
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
200
kr.
400
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Ortorex-briller skærer af på skadelige blå lysveje og forbedrer samtidig dit helbred! Bare nyd din digitale tid!

Risikoen for blåt lys og UV-stråler i dagligdagen kommer fra elektroniske produktskærme (computer, smartphones, tablets), LED-lys og sollys. Længerevarende eksponering for disse lys kan skade dit syn og øjenhygiejne. Ved at bruge belagte linser til at filtrere skadeligt blåt lys og fjerne blænding fra digitale skærme reducerer disse briller digital øjenbelastning og træthed samt generel lysfølsomhed.

Filtrering af blåt lys kan hjælpe med mere end blot øjenbelastning, men disse briller hjælper også med at beskytte mod langsigtede øjenlidelser som f.eks. makuladegeneration og grå stær. Kunstigt blåt lys er også en medvirkende faktor til at undertrykke frigivelsen af melatonin, hvilket er en vigtig faktor i forbindelse med søvnforstyrrelser. Brillerne mod blåt lys har yderligere UV400-beskyttelse, hvilket er et positivt skridt i retning af langsigtet øjen- og mental sundhed ved at hjælpe dig:

  • Filtrere skadeligt blåt lys og blokere UV-stråler
  • Reducere digital øjenbelastning og træthed
  • Forebygge tørre øjne
  • Lindre hovedpine og migræne
  • Minimere blænding
  • Forbedrer søvn

Disse briller er designet til både mænd og kvinder, lette og med en fashion forward-stil, og de er fantastiske til kontorarbejdere eller andre, der skal se på skærmen hele dagen. Tag dine blå lysblokerende briller på, og bliv mere produktiv, når du læser, spiller eller arbejder!

VIGTIGSTE FORDELE

✔️ REDUCERER ØJENTRÆTHED OG TRÆTHED Brug af brillerne i løbet af dagen kan hjælpe med at afhjælpe øjentræthed, sløret syn og hovedpine i forbindelse med skærmtid.

✔️ BESKYTTELSE MOD BLÅT LYS OG UV-BESKYTTELSE Linserne kan absorbere højenergi-blåt lys og er 400UV-klassificeret, hvilket betyder, at de kan blokere 99-100 % af både UVA- og UVB-stråling. UV400-klassificerede briller er afgørende for at beskytte dine øjne mod langsigtede UV-skader og holde dine øjne sunde.

✔️ BEDRE SØVN Da brillerne reducerer øjenstress og hovedpine, kan du nyde en hvilende dybere søvn om natten.

✔️ STILFULDT STEL Giver dig et super stilfuldt look. Den lette ramme er designet til forskellige hovedstørrelser og passer til folk fra hele verden. Ultraletvægtsmaterialer for holdbarhed og behageligt langtidssiddende slid og stilfulde rammer får dig til at se meget cool ud.

Bedømmelse og anmeldelser

4.69
Baseret på 16 anmeldelser
(12)
(3)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
J***e
Danmark

Jeg kan godt lide disse briller. Køber helt sikkert igen

N***K
Danmark

Høj kvalitet og super trendy!!

B***b
Danmark

Stilfulde rammer og meget hjælpsomme

G***a
Danmark

Disse briller er langt mine favoritter! Kvaliteten og følelsen er fantastisk! Og så stilfuldt! ELSKER dem!

V***a
Danmark

De er stilfulde og meget godt lavet! Jeg køber et andet par i en anden farve, da jeg er så forelsket i disse!!

I***e
Danmark

De giver et klart syn. De hjælper virkelig, når jeg sidder ved min computer hele dagen.

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.