Salget slutter 28 May 50% RABAT + Gratis forsendelse

Briller til Børn, der Blokerer for Blåt Lys
4.63(16)
Ramme Farve:Lyserød Grøn + Lyserød Sag
kr.
205
kr.
308
Tilføj til kurv
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Beskyt dine børn mod skadeligt blåt lys med Ortorex-briller, der er designet specielt til børn!

Bruger dine børn meget tid på at kigge på digitale skærme? Vores briller beskytter dine børns øjne i udvikling mod det skadelige blå lys, som pc'er, tablets, mobiltelefoner, tablets og spillekonsoller sender. De nyeste teknologiske linser reducerer blænding og blokerer blåt lys for at lette tørre øjne og øjenbelastning, der er forbundet med øget brug af elektronik. Disse specielle briller til børn giver fuld beskyttelse af deres øjne, så dine små kan bruge computere sikkert og nyde deres skærmtid fuldt ud.

Brillerne til børn, der blokerer for blåt lys, hjælper:

  • Forebyggelse af øjenbelastning og træthed — ikke flere trætte øjne!
  • Minimere hovedpine og migræne — dit barn vil ikke få hovedpine, når det leger og studerer ved at bruge en pc eller Ipad.
  • Forbedre søvn — sov bedre og føl dig godt tilpas hver dag!
  • Giver et klart syn — linser forvrænger ikke dit barns syn.

Disse antiblå lysbriller kommer i 6 forskellige farver, som dine børn vil elske. De fleksible silikonebriller er komfortable og ultralette for de små. One size passer generelt til drenge og piger fra 2 til 14 år. For mere nøjagtighed henvises til rammestørrelsen nedenfor.

VIGTIGSTE FORDELE

✔️ BESKYTTELSE MOD BLÅT LYS OG UV-STRÅLER Blokerer over 99 % af de mest skadelige blå lysstråler og 99,9 % UV-stråler for at beskytte dit barns øjne.

✔️ INGEN ØJENBELASTNING OG TRÆTHED Reducer øjenbelastning og lysfølsomhed, når du står over for elektroniske enheder, hvilket er godt for børns øjne i udvikling, der har brug for beskyttelse i hver eneste tid med digitale enheder.

✔️ KLARE LINSER Lavet af en fuldt gennemsigtig base, blå lysblokerende linser hjælper med at reducere blænding, forbedre kontrasten, giver bedre farveopfattelse og påvirker ikke dit barns syn.

✔️ BEDRE SØVN Brug af briller mod blåt lys vil forbedre dit barns søvnkvalitet, da eksponeringen for højt blåt lys påvirker følelsen af cirkadisk, og derefter forårsager søvnløshed. 

✔️ HYPOALLERGENISK & MILJØVENLIG Det bløde silikonemateriale er hypoallergenisk og venligt over for følsom ung hud. Hver eneste kurve og hjørne er afrundet for at sikre børnenes sikkerhed og sundhed.

Bedømmelse og anmeldelser

4.63
Baseret på 16 anmeldelser
(11)
(4)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
K*****a
Danmark

Fik disse til min datter, mens hun spiller på sin tablet, og hun elsker dem. Hun kan lide dem så meget, at hun beholder dem på, selv når hun ikke er på sin tablet. Hun elsker den måde, de føles på. Fantastisk kvalitet! Kan varmt anbefales.

M****e
Danmark

Disse er bedre end hvad jeg troede. Jeg har lige fået dem til mit barn, så vi vil se om de holder til tidens tandprøve. Min pige elsker dem!

T****e
Danmark

Godt produkt og hurtig forsendelse. Jeg vil varmt anbefale. Jeg har en 5 år gammel og 9 år gammel, begge har aldrig båret briller. Fik disse og de har ikke taget af, og de bruger dem selv når de sidder på deres iPads og spiller spil og ser videoer! God kvalitet og komfort, god pris. Begge udtalte, at deres øjne ikke er trætte som før.

I****w
Danmark

Letvægt. Meget komfortable. Stilfuld. Perfekt til al den skærmtid læring for min datter under karantænen! Forsendelsen var hurtig. Tak!

Y***e
Danmark

Mit barn er besat af disse briller. Jeg elsker, at de er lette og komfortable. Og min 4-årige elsker at rengøre dem selv med kluden. Det er helt sikkert værd at købe!

A****u
Danmark

Min mellemste søn har klaget over sine øjne, så jeg tog ham til en øjenundersøgelse. Jeg tænkte, at hans øjne måske var anstrengt, så jeg søgte efter en løsning. Da jeg fandt disse briller, tænkte jeg, at det var et forsøg værd. Brillerne passer min dreng godt og har en behagelig størrelse til hans hoved og ansigt. God kvalitet.

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
205
kr.
308

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.