Visir Med Fuld Ansigtskærm

kr.145

Tilbud

Visir Med Fuld Ansigtskærm

kr.145

Beskrivelse

Beskyt dine øjne og dit ansigt mod farlige mikrober med ORTOREX-visiret med fuld ansigtskærm!

ORTOREX™-visiret beskytter dig mod uønskede dråber, støv eller farlige mikrober, som kan give dig ubehag og senere blive årsag til alvorlige sygdomme. Det er derfor, at full-face-visirer er så vigtige. Mens ansigtsmasker kun beskytter din næse og mund, er dine øjne ubeskyttede. De luftvejsdråber, der dannes, når nogen hoster eller nyser, kan trænge ind i din krop gennem øjnene. Vores ansigtsvisirer dækker dit ansigt øverst, på siderne og under hagen. Som følge heraf er bæreren beskyttet mod selv de mindste dråber.

Vores fuldansigtsskærm er fremstillet af antidugmateriale, der giver klar synlighed og overlegen optik, der lader den maksimale mængde lys passere igennem. På grund af det førsteklasses materiale og det komfortable design giver det 180 graders beskyttelse mod spyt, støv eller andre uønskede dråber. Selv hvis den bæres i lang tid, vil der ikke være nogen træthed, og den er ideel til langtidsbrug.

ORTOREX™-visiret med fuldskærm sidder behageligt på dit ansigt med en ramme, der smyger sig om dine ører som et par briller og bliver siddende, når du bevæger dig. Skjoldet kan nemt rengøres eller udskiftes efter behov. Derudover kan du passe det over de fleste briller. Desuden er den let. Helvisiret er en uerstattelig ting, når du rejser i en pandemi, og det er ideelt til de fleste arbejdspladser. Du kan have flere af disse sikkerhedsansigtsskærme i din dagspakke, derhjemme, på arbejdet eller i bilen og bruge dem, når du er ude, i køkkenet eller på kontoret.

VIGTIGSTE FORDELE:

✔️ DÆKKER HELE ANSIGTET — Den dækker området fra toppen af øjenbrynene til hagen og holder spyt, støv eller andre uønskede dråber ude af ansigtet.

✔️ BESKYTTER MOD VIRA — De luftvejsdråber, der dannes, når nogen hoster eller nyser, kan trænge ind i kroppen gennem øjnene. Vores visir med ansigtsskærm beskytter hele dit ansigt, herunder øjnene, og forhindrer mulige vira.

✔️ BLIVER ALTID PÅ PLADS — Den sidder behageligt på dit ansigt med et stel, der kan sættes om ørerne som et par briller og bliver siddende, når du bevæger dig.

✔️ FORRINGER IKKE SYNET — På grund af det antidugging PET-materiale giver den et klart syn og lader den maksimale mængde lys passere gennem skjoldvisiret.

✔️ KAN RENGØRES ELLER UDSKIFTES — Det vigtigste er, at du efter at have brugt det flere gange nemt kan rengøre skjoldet eller udskifte det med et nyt.

✔️ TILBYDER BRED ANVENDELSE — Vores helskjold er alsidig til forskellige anvendelser, herunder i industrien og i hjemmet.

4.73
15 Anmeldelser Skrive en Anmeldelse
95%
af respondenterne ville anbefale dette til en ven

Ratings Distribution

Reviewed by 15 customers
Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 1. A**e (verificeret køber)

  Danmark

  Venner, disse er meget bedre end de sædvanlige ansigtsmasker! De er meget behagelige og nemme at bruge! Min lille pige stjal den fra mig =)))

 2. K***y (verificeret køber)

  Danmark

  Den er meget behagelig at bruge. Jeg købte disse skjolde for at beskytte mig mod coronavirus, og nu er jeg meget tilfreds!

 3. L***a (verificeret køber)

  Danmark

  Jeg kan virkelig godt lide letheden af disse skjolde. De er meget praktiske, tåger ikke

 4. J**y (verificeret køber)

  Danmark

  I begyndelsen var skjoldet ikke klart. Jeg indså senere, at der er en beskyttelsesfilm på skjoldet, og jeg glemte at fjerne den! Fjern den, før du bruger den!

 5. G**a (verificeret køber)

  Danmark

  Skjoldet er meget behageligt og bliver siddende, mens det bruges. Men jeg ville ønske, at vi ikke behøvede at bære maske mere…

 6. T***s (verificeret køber)

  Danmark

  Jeg føler mig meget sikker og selvsikker med denne ansigtsbeskytter. Tak

 7. D**y (verificeret køber)

  Danmark

  Udsigten gennem skjoldet er meget klar. For mig er det den første og vigtigste ting! Jeg er meget tilfreds med mit køb

 8. C***a (verificeret køber)

  Danmark

  Beskyttelsen er behagelig og udfylder et utroligt behov, især nu hvor masker er påkrævet. Let at bære og endda til at se film

 9. N***n (verificeret køber)

  Danmark

  Jeg arbejder på en klinik med gentagne ugentlige besøg. Jeg havde brug for ansigtsmasker, der var holdbare nok til at blive desinficeret og genbrugt med den samme patient. De fungerer fantastisk, og der er ingen problemer med den visuelle klarhed

 10. M**y (verificeret køber)

  Danmark

  Jeg kan varmt anbefale disse skjolde og giver dem gerne de velfortjente fem stjerner for deres høje kvalitet og super beskyttelse!