Salget slutter 28 May 50% RABAT + Gratis forsendelse

Visir Med Fuld Ansigtskærm
4.73(15)
Farve:Gennemsigtig
kr.
145
kr.
290
Tilføj til kurv
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Beskyt dine øjne og dit ansigt mod farlige mikrober med ORTOREX-visiret med fuld ansigtskærm!

ORTOREX™-visiret beskytter dig mod uønskede dråber, støv eller farlige mikrober, som kan give dig ubehag og senere blive årsag til alvorlige sygdomme. Det er derfor, at full-face-visirer er så vigtige. Mens ansigtsmasker kun beskytter din næse og mund, er dine øjne ubeskyttede. De luftvejsdråber, der dannes, når nogen hoster eller nyser, kan trænge ind i din krop gennem øjnene. Vores ansigtsvisirer dækker dit ansigt øverst, på siderne og under hagen. Som følge heraf er bæreren beskyttet mod selv de mindste dråber.

Vores fuldansigtsskærm er fremstillet af antidugmateriale, der giver klar synlighed og overlegen optik, der lader den maksimale mængde lys passere igennem. På grund af det førsteklasses materiale og det komfortable design giver det 180 graders beskyttelse mod spyt, støv eller andre uønskede dråber. Selv hvis den bæres i lang tid, vil der ikke være nogen træthed, og den er ideel til langtidsbrug.

ORTOREX™-visiret med fuldskærm sidder behageligt på dit ansigt med en ramme, der smyger sig om dine ører som et par briller og bliver siddende, når du bevæger dig. Skjoldet kan nemt rengøres eller udskiftes efter behov. Derudover kan du passe det over de fleste briller. Desuden er den let. Helvisiret er en uerstattelig ting, når du rejser i en pandemi, og det er ideelt til de fleste arbejdspladser. Du kan have flere af disse sikkerhedsansigtsskærme i din dagspakke, derhjemme, på arbejdet eller i bilen og bruge dem, når du er ude, i køkkenet eller på kontoret.

VIGTIGSTE FORDELE:

✔️ DÆKKER HELE ANSIGTET — Den dækker området fra toppen af øjenbrynene til hagen og holder spyt, støv eller andre uønskede dråber ude af ansigtet.

✔️ BESKYTTER MOD VIRA — De luftvejsdråber, der dannes, når nogen hoster eller nyser, kan trænge ind i kroppen gennem øjnene. Vores visir med ansigtsskærm beskytter hele dit ansigt, herunder øjnene, og forhindrer mulige vira.

✔️ BLIVER ALTID PÅ PLADS — Den sidder behageligt på dit ansigt med et stel, der kan sættes om ørerne som et par briller og bliver siddende, når du bevæger dig.

✔️ FORRINGER IKKE SYNET — På grund af det antidugging PET-materiale giver den et klart syn og lader den maksimale mængde lys passere gennem skjoldvisiret.

✔️ KAN RENGØRES ELLER UDSKIFTES — Det vigtigste er, at du efter at have brugt det flere gange nemt kan rengøre skjoldet eller udskifte det med et nyt.

✔️ TILBYDER BRED ANVENDELSE — Vores helskjold er alsidig til forskellige anvendelser, herunder i industrien og i hjemmet.

Bedømmelse og anmeldelser

4.73
Baseret på 15 anmeldelser
(12)
(2)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
J***e
Danmark

Jeg var så tilfreds med, hvor let disse skjolde var at samle. De er behagelige at have på, selv med briller. Jeg vil helt sikkert købe igen, tak, Ortorex!

S***e
Danmark

Skærmene er ekstremt lette og behagelige at have på. Jeg bærer briller, og jeg havde ingen problemer med dem. Skærmene var nemme at samle. Jeg har også tænkt mig at bestille et par mere til mine forældre.

T***h
Danmark

Købt til min astmatiske datter til at arbejde på arbejde på hendes kontor. Dette skjold er robust og stærkt nok til at bære mange gange plus det renser godt. Letvægts, behagelig, den blokerer ikke hendes syn, og der er ikke problemer med blænding. Ville anbefale

M***k
Danmark

Disse skjolde er langt bedre end dem, som hospitalet leverer til os. De tåger ikke til. Eneste klage er, at jeg var nødt til at tape fanerne på siderne til skjoldet, fordi de hopper ud af plads, hvilket får skjoldet til at falde af. Brillerne passer fint over mine briller! Alle mine venner bestiller dem også!

K**e
Danmark

Jeg har købt andre skjolde før, og denne har helt klart en stærkere blænding og ser ikke ud til at dugge op.

A**e
Danmark

Venner, disse er meget bedre end de sædvanlige ansigtsmasker! De er meget behagelige og nemme at bruge! Min lille pige stjal den fra mig =)))

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
145
kr.
290

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.