Briller til Computerspil, der Blokerer for Blåt Lys

kr.180

Tilbud

Briller til Computerspil, der Blokerer for Blåt Lys

kr.180

Beskrivelse

Reducer visuel stress og øjenbelastning, så du i sidste ende kan nyde din digitale tid!

Længerevarende eksponering for blåt lys kan forårsage øjentræthed og stress. Fra tv-apparater til tablets og computere til mobiltelefoner er den vigtigste kilde til blåt lys i vores hverdag det skadelige blåviolette lys, der udsendes af vores digitale skærme. De almindelige symptomer som følge af langvarig skærmopblænding omfatter migræne, hovedpine, søvnløshed, tørre øjne, sløret syn, grå stær og makuladegeneration. I stedet for at behandle disse tilstande senere i livet er det langt mere gavnligt at forebygge dem alle sammen.

Ortorex computerbriller til mænd og kvinder er det perfekte valg for enhver digital eventyrer. De er udviklet til at fjerne digital øjenbelastning og anbefales af læger til at beskytte dit syn under brug af computer og enheder. Anti-blåt-lys-brillerne filtrerer det højenergiske blå lys, reducerer dets stærke bølger og giver dig dermed mulighed for at fokusere på dit spil eller din opgave. Uden virkningerne fra de skadelige stråler kan du få en sundere krop og en god søvn som vores blå lysblokerende briller:

 • Filtrer blåt lys og blokerer UV-stråler
 • Minimer digital øjenbelastning
 • Forebyg tørre øjne
 • Minimer blænding
 • Forbedrer søvn

De er ideelle til at se tv, spille computerspil, arbejde og gøre alt andet med digitale skærme. Desuden kan de bruges til natkørsel – de gule linser blokerer forlygternes blænding og giver dig et klarere syn i mørke og på regnfulde eller tågede dage, hvilket gør din kørsel mere sikker og bekvem.

VIGTIGSTE FORDELE

✔️ REDUCERER ØJENTRÆTHED — Hvis du bærer disse briller om dagen, kan det være med til at lindre øjentræthed, sløret syn og hovedpine i forbindelse med skærmtid.

✔️ BESKYTTELSE MOD BLÅT LYS OG UV-BESKYTTELSE — Linserne kan absorbere højenergi-blåt lys og er 400UV-klassificeret, hvilket betyder, at de kan blokere 99-100 % af både UVA- og UVB-stråling. UV400-klassificerede briller er afgørende for at beskytte dine øjne mod langsigtede UV-skader og holde dine øjne sunde.

✔️ BEDRE SØVN — Da brillerne reducerer øjenstress og hovedpine, kan du nyde en hvilende dybere søvn om natten.

✔️ STILFULDT STEL — Giver dig et super stilfuldt look. Det lette stel er designet til forskellige hovedstørrelser og er velegnet til folk fra hele verden.

4.63
16 Anmeldelser Skrive en Anmeldelse
95%
af respondenterne ville anbefale dette til en ven

Ratings Distribution

Reviewed by 16 customers
Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 1. T***f (verificeret køber)

  Danmark

  Jeg bruger disse til at arbejde på min computer. De er komfortable, de ser godt ud og gør underværker for at aflaste mine øjne. Gode briller!

 2. A***M (verificeret køber)

  Danmark

  Hjælper virkelig med øjentræthed!!! Jeg bruger dem næsten hver dag.

 3. M***m (verificeret køber)

  Danmark

  Fantastisk til at have på hver dag, hvis man arbejder ved en computer hele dagen. Nu kan jeg bruge min dag på at arbejde hjemmefra uden at mine øjne bliver belastet. Tak.

 4. A***v (verificeret køber)

  Danmark

  Føles så dejligt og hjalp mig meget! Jeg har virkelig bemærket, at mine øjne ikke er anstrengte og udtørrede. Jeg vil anbefale dette til alle, der oplever digital øjenbelastning!

 5. B***k (verificeret køber)

  Danmark

  Fantastisk produkt til at beskytte dine øjne mod blå stråler. Ville ønske jeg ville være begyndt at bære disse for år siden!

 6. I***v (verificeret køber)

  Danmark

  Meget gode rammer. Eliminerer hovedpine fra gaming hele natten. Super nemme for øjnene. Elsker det.

 7. M***c (verificeret køber)

  Danmark

  Stor klarhed, og linse & ramme kvalitet. Reducerer helt sikkert øjenbelastning.

 8. A***r (verificeret køber)

  Danmark

  Disse briller er vidunderlige, øjenbelastning stærkt reduceret!!

 9. V***n (verificeret køber)

  Danmark

  Elsker disse briller!! Jeg har kun brugt dem i en uge, men jeg kan virkelig godt lide følelsen! Det er afslappende at arbejde med disse briller på. Og de er så stilfulde

 10. R***r (verificeret køber)

  Danmark

  Brillerne er behagelige. Bruger dem til arbejde, hvor jeg stirrer på computeren 8+ timer om dagen, og går ikke ud med hovedpine nær så ofte som jeg plejede at gøre. Desuden ser de fantastisk ud!