Salget slutter 28 May 50% RABAT + Gratis forsendelse

Briller til Computerspil, der Blokerer for Blåt Lys
4.63(16)
Ramme Farve:Lys Sort-Gul
kr.
180
kr.
270
Tilføj til kurv
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Reducer visuel stress og øjenbelastning, så du i sidste ende kan nyde din digitale tid!

Længerevarende eksponering for blåt lys kan forårsage øjentræthed og stress. Fra tv-apparater til tablets og computere til mobiltelefoner er den vigtigste kilde til blåt lys i vores hverdag det skadelige blåviolette lys, der udsendes af vores digitale skærme. De almindelige symptomer som følge af langvarig skærmopblænding omfatter migræne, hovedpine, søvnløshed, tørre øjne, sløret syn, grå stær og makuladegeneration. I stedet for at behandle disse tilstande senere i livet er det langt mere gavnligt at forebygge dem alle sammen.

Ortorex computerbriller til mænd og kvinder er det perfekte valg for enhver digital eventyrer. De er udviklet til at fjerne digital øjenbelastning og anbefales af læger til at beskytte dit syn under brug af computer og enheder. Anti-blåt-lys-brillerne filtrerer det højenergiske blå lys, reducerer dets stærke bølger og giver dig dermed mulighed for at fokusere på dit spil eller din opgave. Uden virkningerne fra de skadelige stråler kan du få en sundere krop og en god søvn som vores blå lysblokerende briller:

  • Filtrer blåt lys og blokerer UV-stråler
  • Minimer digital øjenbelastning
  • Forebyg tørre øjne
  • Minimer blænding
  • Forbedrer søvn

De er ideelle til at se tv, spille computerspil, arbejde og gøre alt andet med digitale skærme. Desuden kan de bruges til natkørsel - de gule linser blokerer forlygternes blænding og giver dig et klarere syn i mørke og på regnfulde eller tågede dage, hvilket gør din kørsel mere sikker og bekvem.

VIGTIGSTE FORDELE

✔️ REDUCERER ØJENTRÆTHED — Hvis du bærer disse briller om dagen, kan det være med til at lindre øjentræthed, sløret syn og hovedpine i forbindelse med skærmtid.

✔️ BESKYTTELSE MOD BLÅT LYS OG UV-BESKYTTELSE — Linserne kan absorbere højenergi-blåt lys og er 400UV-klassificeret, hvilket betyder, at de kan blokere 99-100 % af både UVA- og UVB-stråling. UV400-klassificerede briller er afgørende for at beskytte dine øjne mod langsigtede UV-skader og holde dine øjne sunde.

✔️ BEDRE SØVN — Da brillerne reducerer øjenstress og hovedpine, kan du nyde en hvilende dybere søvn om natten.

✔️ STILFULDT STEL — Giver dig et super stilfuldt look. Det lette stel er designet til forskellige hovedstørrelser og er velegnet til folk fra hele verden.

Bedømmelse og anmeldelser

4.63
Baseret på 16 anmeldelser
(11)
(4)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
R***a
Danmark

Fremragende produkt, ankom hurtigt og godt pakket ind.

V***L
Danmark

meget god

L***a
Danmark

Fremragende kvalitet og fungerer meget godt

D***c
Danmark

super tilfreds med kvaliteten af disse briller!

L***r
Danmark

fremragende produkt overholder beskrivelsen

S***c
Danmark

Virker godt, alt som beskrevet

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
180
kr.
270

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.