Udsalget slutter 19 Apr 20-50% rabat gratis forsendelse

UV-Blå Lysblokerende Computerbriller

4.75(16)
kr.
185
kr.
278

Brug elektronikken uden belastning, og nyd din digitale tid!

UV-Blå Lysblokerende Computerbriller giver beskyttelse hele dagen mod skadeligt lys, som vi alle udsættes for i vores hverdag. De er perfekte til daglig brug og giver den bedste pleje for dine øjne både indendørs (beskyttelse mod blåt lys) og udendørs (UV-beskyttelse).

UV Computerbriller Med Blokering af blåt lys er udstyret med professionelle antiblå linser, som filtrerer skadeligt UV- (Ultraviolet) og HES-lys (Blåt Lys), som findes i alle lyskilder, men som er særligt koncentreret i vores daglige apparater som telefoner, computere, tablets og tv. Overeksponering for blåt lys forårsager hyppig hovedpine, trætte og tørre øjne, sløret syn, øjenbelastning, visuel træthed og søvnforstyrrelser. Den blå lysfiltrerende løsning i vores computerbriller hjælper dig med at lindre alle de negative symptomer, idet den effektivt reducerer øjenbelastning og forbedrer nattesøvnen. Deres HES-absorberende teknologi reflekterer skadelige blå stråler direkte og forhindrer dem i at passere gennem linserne til dine øjne.

Brillernes design omfatter to sidestykker, der er forbundet til frontrammen med metalhængsler, der sikrer både solid og smidig åbning og lukning. De er trendy og fås i flere farver. UV-Blå Lysblokerende Computerbriller er perfekte til de mennesker, der bruger digitale enheder hver dag.

✔️ UV & BLÅ LYSBLOKERING – Blokerer op til 80 % af skadeligt lys 3 gange mere end standardlinser.

✔️ REDUCERER ØJENBELASTNING – Reducer digitale øjenbelastningssymptomer såsom trætte og tørre øjne, hovedpine, visuel træthed.

✔️ FORBEDRER PRODUKTIVITET OG SØVN – Beskyt dine øjne under skærmtid, så du kan fokusere mere effektivt på arbejdet og forbedre din øjenkomfort for bedre søvn.

✔️ FORSKELLIGE UDFORMNINGER – Den perfekte balance mellem stilfuldt og effektivt for det bedste udseende og den bedste følelse.

Bedømmelse og anmeldelser

4.75
Baseret på 16 anmeldelser
(13)
(2)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
G***a
Danmark

Jeg bestilte disse briller, fordi jeg har undervist hjemmefra siden midten af marts. Jeg har aldrig siddet foran en computer i så mange timer om dagen, og jeg havde bemærket, at jeg har fået mere migræne. Jeg bestilte disse briller for at se, om det ville hjælpe. Jeg har haft dem i et par dage og har haft dem på hver dag, når jeg arbejder ved computeren i 8-10 timer om dagen. Jeg har set et fald i min migræne i løbet af de 2 dage, jeg har haft dem på, og det har virkelig hjulpet mig til at kunne udføre mit arbejde i det fulde omfang, som det forventes af mig. Jeg vil varmt anbefale disse briller til alle, der sidder ved en computer i længere tid.

V***a
Danmark

Jeg bestilte disse efter at have arbejdet hjemmefra i et par uger. En af mine venner brugte dem & jeg tænkte hvorfor ikke prøve til denne pris. den FØRSTE dag jeg tog dem på, lagde jeg mærke til en forskel. Jeg var ikke engang klar over hvor anstrengt mine øjne var indtil jeg begyndte at bære dem og jeg ser en forskel!!! De virkede for mig! Så jeg går ud fra, at de vil virke for dig! Værd at købe!

I***e
Danmark

Super søde briller, glæder mig til at rocke dem denne sommer! Ville anbefale!

N***a
Danmark

Med arbejde hjemmefra kom hovedpine fra at stirre på computeren. Jeg ville gerne prøve nogle briller, men ville ikke bruge en masse penge, da jeg var skeptisk over for, om de overhovedet ville virke. Jeg må sige, at jeg har set en forskel med øjenbriller, og min hovedpine er blevet bedre. Vil købe et par mere!

J***z
Danmark

Sikke en forskel! Jeg arbejder på computeren 40+ timer om ugen og bruger en god mængde tid på min telefon, og disse briller har ændret spillet for mig. Jeg fik 1-2 hovedpiner om ugen på grund af mine øjne, der var overanstrengte af at bruge så meget tid på computeren og telefonen. Jeg har mine briller på hele dagen, selv når jeg ser tv, og min hovedpine er faldet betydeligt. Brillerne er af god kvalitet. Det er det værd!

M***i
Danmark

Jeg elsker dem. Effektive, stilfulde og de er gode til når jeg arbejder på computeren hele dagen.

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*

Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Op Til 20% Rabat På Dit Første Køb

kr.
184.98
kr.
278

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.