Salget slutter 26 May 50% RABAT + Gratis forsendelse

Briller, der Blokerer for Blåt Lys - Acutus
4.56(16)
kr.
265
kr.
398
Tilføj til kurv
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Mød den mest avancerede brille, der er udviklet til den digitale verden.

ORTOREX™-briller anvender to nye teknologier, der giver et øget lag af beskyttelse mod digital øjenbelastning:

✅ Skærmbeskyttelse

Filtrerer blåt lys og eliminerer blænding; reducerer digital øjenbelastning, hovedpine og forbedrer søvnen

✅Smart Fokus-Teknologi

Let forbedring af den nederste del af linsen for at hjælpe øjnene med at forblive afslappede, mens du bruger digitale enheder

Sov Bedre om Natten

Eksponering for højt blåt lys kan påvirke din døgnrytme og ødelægge dit indre ur, hvilket kan forårsage søvnløshed. Hvis du bærer ORTOREX™ blålysfilterbriller, forbedrer du din søvn, så du sover bedre og vågner op frisk og frisk!

Letvægtskomfort

Disse moderigtigt smarte, men meget overkommelige halvbriller vil løfte ethvert look. Det mellembrede rektangulære metalstel er let og har justerbare næsepuder og fleksible TR90-bøjlearme for ekstra komfort.

Bedømmelse og anmeldelser

4.56
Baseret på 16 anmeldelser
(10)
(5)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
S***e
Danmark

Disse briller er virkelig gode. De er lette og ganske overkommelige. Hvis du er på udkig efter briller, der er effektive, stilfulde og overkommelige, er disse et godt par at købe! Jeg kan varmt anbefale.

T****w
Danmark

Brillerne ser godt ud på mig, og det har forbedret min øjentræthed betydeligt. Jeg har ikke længere slørede øjne om eftermiddagen efter at have tilbragt hele dagen på arbejde. Meget lette og sidder behageligt på min næse. Jeg ville købe igen.

A*****e
Danmark

Disse briller har gjort mine øjne meget mindre irriterede, når jeg arbejder, og har i høj grad reduceret mængden af hovedpine, som jeg får i forbindelse med at stirre på min skærm i længere tid. De virker helt sikkert. Godt køb!

O***e
Danmark

Super søde briller! De virker! Min hovedpine er stoppet. Jeg kan varmt anbefale

I***a
Danmark

Jeg var super skeptisk med hensyn til, om disse briller ville virke eller ej, men jeg besluttede at give dem en chance. Disse briller virker!!!! Jeg kunne se en enorm forskel i mine øjne ved slutningen af dagen. Jeg er ikke distraheret af at se rammen & intet blåt lys kommer ind over eller under mine øjne!!! Fantastisk!

K***n
Danmark

Funktionel, stilfuld og godt lavet!

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
265
kr.
398

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.