Salget slutter 25 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

3X Pakke Kompressions Ankelbandage
4.56(9)

Kompressions Ankelbandage

1

Farve:Justerbar Orange
Størrelse:S-M

Kompressions Ankelbandage

1

Farve:Justerbar Orange
Størrelse:S-M

Kompressions Ankelbandage

1

Farve:Justerbar Orange
Størrelse:S-M

Husk at tjekke størrelsen i vores:

Størrelsesskema
kr.
495
kr.
739
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
495
kr.
739
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Nyd behagelig og effektiv kompression for reel lindring

Ortorex-kompressionsbandagen giver et ensartet og målrettet tryk på anklen. Den forhindrer lateral vridning ved at opretholde ledstabiliteten. Som et resultat heraf hjælper vores bandage med at lindre ankelsmerter og fremskynde genopretning efter en skade eller operation.

Forebyggelse af skader

Brug af vores ankelbandage sikrer en god pasform og forhindrer ledforskydninger. Dette er igen med til at undgå eventuelle mikrotraumer.

Smertelindring

Vores ankelstøtte holder på kropsvarmen og øger blodcirkulationen, hvilket leverer næringsstoffer og ilt til det ramte område. Dette reducerer smerter forårsaget af gigt, forstuvninger, hævelse, akillessenebetændelse eller andre sygdomme.

Hurtig genopretning

Ved at holde ankelleddet på plads og bevare dets stabilitet mindsker Ortorex-bandagen spændingen på det. Det gør det lettere for musklerne at opbygge sig selv, da de er mindre belastede. Som følge heraf letter og smidiggør den genoptræningen.

360° støtte

Vores støtte giver en allround beskyttelse af ankels muskler og led.

Justerbar tæthed

De elastiske stropper og den indvendige vævning giver en tilpasset kompression og holder bøjlen på plads.

Åndbart materiale

Stoffet på vores bøjle fremmer luftcirkulationen og forhindrer sveddannelse.

Flere grunde til at elske vores støtte

Hudvenlig

Ikke Begrænsende

Anti-Lugt

Tynd

Fugttransporterende

Kan Vaskes

Størrelsesguide

supporteuukus
s/m33-371-43-6
l/xl38-425-87-10
2xl/3xl43-469-1111-13

Bedømmelse og anmeldelser

4.56
Baseret på 9 anmeldelser
(6)
(2)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
H****y
Danmark

Denne bøjle er overraskende støttende og meget let. Jeg købte den for at hjælpe med noget ankelømhed, som jeg har. Jeg bærer den under min sok og har også sovet med den på. Jeg var bekymret for, at den ville føles voluminøs, men jeg lægger ikke engang mærke til det! Den glider ikke og bliver ikke bollet sammen, selv efter 2-3 timers intens aktivitet. Den giver en overraskende mængde stabilitet og hjælper mig med at forblive aktiv, mens ømheden bliver bedre.

D*****d
Danmark

Super behagelig og hjælper meget! Jeg har brugt mine i et par uger nu og jeg er virkelig glad for dem! De hjælper mig med ikke at rulle mine ankler så let og giver god kompression. Vil helt klart anbefale!!!

P**y
Danmark

Jeg har hypermobile led og pronation af anklen. Jeg havde disse ankelmuffer på hele dagen, i ca. 12 timer, og de var super støttende!!! De gjorde et godt stykke arbejde med at stabilisere mine ankler og fødder uden at være for stramme!!

A**n
Danmark

Jeg har med jævne mellemrum dårlig blodcirkulation i mine ankler. Disse passer godt og komfortabelt og giver en fremragende og jævn kompression uden at jeg føler, at jeg har noget på. De er perfekte til kompression natten over eller til at have på i en situation, hvor jeg ved, at jeg er på mine fødder i lang tid. Jeg er meget glad for at have fundet disse! Tak så meget!!

R***r
Danmark

Dette er en god behagelig kompression for fodbuen, achilles, bilaterale mediale og laterale sener/ligamenter. Til lange gåture, trapper, ujævne gulve er disse kompressionsstøtter et glimrende match med et par gode sko. 100% tilfreds med min bestilling og jeg vil bestille dem igen!

S**e
Danmark

Støtten fungerer perfekt! Jeg tager den på om morgenen og gør min ting. Mindre smerte og INGEN hævelse!

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.