Salget slutter 28 May 50% RABAT + Gratis forsendelse

Elastisk Knæskinne Støttepude
4.88(8)
Farve:Hvid
Størrelse:M
Typ:Højre

Husk at tjekke størrelsen i vores:

Størrelsesskema
kr.
185
kr.
370
Tilføj til kurv
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Reducer risikoen for ustabilitet i knæet

Nyd hverdagens aktiviteter med Ortorex-knæstøtten. Den tillader en bred vifte af bevægelser, mens den beskytter dit knæ mod unødvendige belastninger.

Beskyttende

Vores skinne hjælper med at minimere påvirkningen af dit knæ, forebygger skader og hjælper med at komme sig.

Komfortabel

Ortorex-knæbandagen er lavet af et letvægtsmateriale, der lader huden ånde. Den vil ikke forårsage ubehag og irritation ved længere tids brug.

Slidstærk

Det tykke materiale garanterer pålidelig støtte i mange år fremover.

Størrelsesguide

HVORDAN MAN MÅLER:
Bøj benet i en vinkel på 30°, og mål omkredsen af dit lår 10 cm over knæhasen.
SIZE THIGH CIRCUMFERENCE
cm inch
M 33 - 41 12.9 - 16.1
L 37 - 45 14.6 - 17.7
XL 41 - 49 16.1 - 19.3
XXL 45 - 53 17.7 - 20.9
XXXL 50 - 59 19.7 - 23.2

Bedømmelse og anmeldelser

4.88
Baseret på 8 anmeldelser
(7)
(1)
(0)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
K***s
Danmark

Skinnen er let og behagelig. Den bliver på plads og glider ikke ned. Mit knæ føles meget mere stabilt, når jeg har skinnen på. Tak for hjælpen

V****y
Danmark

Jeg er allergisk over for latex og neopren, så mine muligheder for knæskinner er begrænsede. Denne skinne er perfekt til mig. Den giver god støtte, er behagelig at have på i timevis og er ikke ubehagelig bag knæet.

T****a
Danmark

Komfortabel og fleksibel skinne, god til aktiviteter. Giver fuld dækning bag knæet, så stroppen ikke irriterer, når knæene bøjes. Hurtig og nem at justere. Ville købe igen

A****y
Danmark

Elsker denne skinne!!! Jeg elsker, at det ikke er en slip-on, hvilket er fantastisk, fordi hele mit ben var i smerte, så det sidste, jeg ønskede, var at skubbe en tætsiddende skinne på. Og du kan endda sætte denne bløde støttende skinne over bukser

M***l
Danmark

Støtten er ret blød og lægger ikke et smertefuldt pres mod siderne af knæet. Du kan gøre den så løs eller stram, som du vil. Ville anbefale

R***r
Danmark

Jeg havde brug for en stabiliserende knæskinne til træning. Denne giver mig den støtte, jeg har brug for, så jeg kan føle mig sikker på, at mit ustabile knæ ikke giver op. Den er hurtig og nem at tage på, og de elastiske stropper giver mig mulighed for at sikre min patella!

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
185
kr.
370

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.