Salget slutter 25 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Sammenklappelig Stok med LED-Lys
4.78(9)
kr.
330
kr.
495
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
330
kr.
495
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Gå sikre ture hele dagen lang

Hold dig aktiv når som helst med Ortorex-stokken. Den indbyggede lommelygte giver dig mulighed for at gå trygt, uanset gadebelysningen. Du kan regne med vores stok som pålidelig hjælp og støtte.

Forbedret stabilitet

Ortorex-stokken fremmer en afbalanceret vægtfordeling takket være dens to håndtag. Brug det øverste håndtag til at gå med og det nederste til ekstra støtte, når du rejser dig op. Fire gummigreb på spidsen sikrer et sikkert greb på forskellige overflader.

Justerbar højde

Ortorex-gangstokken har fem højdepositioner. Det gør den velegnet til brugere i forskellige højder.

Fremmer sikkerheden

Vores stok har en SOS-knap nær håndtaget. Den kan aktiveres for at tiltrække opmærksomhed i tilfælde af en nødsituation. LED-lyset oplyser forhindringer om natten og forhindrer ulykker forårsaget af dårlig sigtbarhed.

Kompakt

Takket være stokkens foldbare design er den nem at bære. Bare fold den sammen, og tag den med dig, uanset hvor du går.

Nem at bruge

De ergonomiske håndtag ligger behageligt i hånden og giver et godt greb.

Letvægt

På grund af den robuste aluminiumskonstruktion kan du stole på Ortorex-stokken i lang tid.

Flere grunde til at elske vores teleskopstokke

Forbedring Af Formen

Holdbar

Unisex

Hjælp Til Restitution

Bedømmelse og anmeldelser

4.78
Baseret på 9 anmeldelser
(7)
(2)
(0)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
J****d
Danmark

Den er godt lavet og robust. Lygten har allerede overlevet mange fald. Designet med to håndtag er praktisk, og den er nem at folde sammen og transportere. Jeg er tilfreds med købet.

P***h
Danmark

Du går ikke galt i byen ved at købe denne stok. Lyset er kraftigt, så du kan se, hvor du skal hen i mørket. Nem at justere til det niveau, du har brug for til din højde. Min far elsker den. Når vi gik om aftenen, tændte han lyset for at hjælpe os med at finde vej. Fantastisk køb

T***y
Danmark

Min mor har brug for hjælp til at rejse sig fra en stol og gå. Denne stok er perfekt til hende. Den har den rigtige højde og et solidt fodfæste. Den har et ekstra håndtag og lys. Hun siger, at den er fantastisk til at gå ned ad trapper og i gangen. Tak for hjælpen!

R**k
Danmark

Perfekt højde til mig, og man kan justere den, hvis den ikke passer. Lyset og håndtaget er fantastiske! Det er en meget praktisk stok. Ville anbefale den.

G*****e
Danmark

Dette er en meget robust stok. Jeg elsker virkelig, at den står af sig selv. Basen er meget robust med fire ben. Kan helt klart anbefales

S***a
Danmark

Fremragende stok! Jeg elsker det andet håndtag, som hjælper mig med at stå op. Jeg kan læne mig op ad den uden bekymringer. Lyset er en smart funktion. Kan varmt anbefale den!

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.