Salget slutter 21 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Genopladeligt Digitalt Høreapparat
4.75(12)
kr.
285
kr.
428
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
285
kr.
428
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Genopdag glæden ved at høre tydeligt

Hold op med at bede dine samtalepartnere om at gentage sig selv. Ortorex-høreforstærkeren forbedrer din evne til at høre stemmer tydeligt med en innovativ chip. Vores apparat er nemt at betjene med knapper. Batteriets levetid på op til to dage sikrer uafbrudt ydeevne og giver ro i sindet, fordi det ikke slukker midt på dagen.

Registrer en stemme tydeligt

Vores enhed er drevet af en avanceret digital KIK-chip. Den indfanger, digitaliserer og behandler den indkommende stemme og giver dig HD-lydkvalitet. Det garanterer, at du opfatter din samtalepartners tale helt klart.

Nem at bruge

Vores enhed er udstyret med drejeknapper, som gør det muligt at justere lyden uden at glide med fingrene. Det gør betjeningen nem for folk i forskellige aldre.

Eliminerer distraherende lyde

Ortorex-høreapparatet analyserer lydmiljøet omkring dig og reducerer selektivt baggrundsstøj. Det giver dig mulighed for at fokusere på det, der er vigtigst - andres stemmer, der er rettet mod dig.

Behagelig at have på

Vores høreapparat er fremstillet af allergivenlige materialer og er hudvenligt. Fire silikoneørepropper giver en god pasform og forhindrer dem i at falde ud. Tilsammen gør disse faktorer den daglige brug behagelig.

Lang batterilevetid

Batteriet i vores enhed giver op til 48 timers uafbrudt hørestøtte på en enkelt opladning.

Alsidig

Ortorex-forstærkerens ergonomiske design passer til de fleste øretyper.

Flere grunde til at elske vores genopladelige digitale høreapparat

Ergonomisk
Udformning

Unisex

Genopladelig

Holdbart

Brugervenlig

Trådløs

Bedømmelse og anmeldelser

4.75
Baseret på 12 anmeldelser
(9)
(3)
(0)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
S***a
Danmark

Disse høreapparater føles ok og generer ikke rigtig mine ører. De er nemme at bruge. Samlet set er lydkvaliteten anstændig.

H****e
Danmark

Virkelig god værdi, og de fungerer godt!!! Bedre end noget andet høreapparat, jeg har ejet, meget tilfreds med købet! Tak!!

D**a
Danmark

Min far prøvede disse høreapparater i et par uger og havde gode resultater med hensyn til at hjælpe ham med at høre bedre. Han siger, at de er behagelige i øret og nemme at bruge. Tak for hjælpen

B*n
Danmark

Jeg kunne godt lide den lille størrelse, troskaben og brugervenligheden. At sige, at jeg er begejstret for kvaliteten af disse, er en absolut underdrivelse!

L***m
Danmark

Jeg købte dette for at hjælpe med min hørelse. Det fungerer rigtig godt og er nemt at bruge. Meget behagelig at have på. Og lyden er også meget god. Ville anbefale det.

C****n
Danmark

Det er fremragende høreapparater! Jeg elsker, at de er genopladelige. Det er hurtigt, og der er ingen klodsede små batterier.

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.