Hælgreb Til Sko

kr.100

Tilbud

Hælgreb Til Sko

kr.100

Beskrivelse

Løs dine problemer med at passe dine sko med ORTOREX-hælgreb!

Hvis du har løstsiddende fodtøj, kan du altid bruge de superkomfortable ORTOREX™ hælgreb til sko. Vores hælpudeindlæg er designet til at få dine løse sko til at sidde godt fast, forhindre glidning og ubehag. De reducerer effektivt størrelsen af skoene, hvilket forhindrer fødder og hælslibning, hvilket forhindrer hælsmerter. Hvad mere er, kan du frit skære disse hælgreb i henhold til forskellige højder og former af skoens hæl til din bekvemme brug.

ORTOREX™-hælgrebene er fremstillet af blødt, fleksibelt og svedafvisende materiale, der griber og passer til dine hælers kontur. På grund af deres materialer af høj kvalitet giver disse hælgreb en fremragende polstring og reducerer effektivt friktionen mellem sko og fod.

Vores hælpudeindlæg er fremstillet af elastisk skum og har et skridsikkert præget design på det øverste dæksel, hvilket gør, at dine sko sidder godt og giver dig en varig og behagelig pasform omkring din hæl. Ved at klæbe disse greb på bagsiden af skoene kan du gå trygt i stramme sko.

Vores ORTOREX™ skohælklistermærker har selvklæbende bagsider – du kan nemt klæbe dem på bagsiden af dine sko. De er designet til fodsmerter, vabler eller callus. Disse hælstoppere er velegnede til mænd, kvinder, drenge, piger og er kompatible med næsten alt fodtøj såsom lærredssko, pumps, høje hæle, flade såler, kjolesko, arbejdssko, lædersko, mokkasiner osv.

VIGTIGSTE FORDELE:

✔️FORBEDRER SKOENS PASFORM — ORTOREX™-hælgrebene bruger fleksibelt og blødt skum til at forbedre skoens korrekte pasform.

✔️FORHINDRER GNIDNING AF DINE FØDDER — Vores hælgrebspuder forhindrer skoene i at gnide dine fødder og holder hælene på plads.

✔️FORHINDRER GLIDNING — På grund af det elastiske skum har hælpudeindlæggene et skridsikkert præget design på det øverste dæksel, hvilket gør, at dine sko sidder godt fast. Hælpudeindlæggene har en god klæbeevne, der er gunstig for at holde dem fast på plads, når du danser, shopper, løber osv.

✔️LINDRER HÆLSMERTER — Grebet giver passende støtte til områder uden støtte og hjælper med at reducere pronationsproblemer og smerter.

✔️LET AT BRUGE — ORTOREX™ hælgrebene har selvklæbende bagsider. Ved at pille bagsiden af, kan du nemt og hurtigt sætte dem fast på dine skosålerygsider.

HVORDAN MAN BRUGER

Pakken indeholder:
1 par omfatter 2 stk. hælgreb.

 

4.69
16 Anmeldelser Skrive en Anmeldelse
95%
af respondenterne ville anbefale dette til en ven

Ratings Distribution

Reviewed by 16 customers
Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 1. N**a (verificeret køber)

  Danmark

  Jeg kan godt lide deres skridsikre funktion. Meget god kvalitet og nem at bruge

 2. G*a (verificeret køber)

  Danmark

  Effektivt produkt! De forhindrer mine hæle i at skrubbe!

 3. C***a (verificeret køber)

  Danmark

  Jeg bestilte større sko fra 6pm, men jeg kan virkelig godt lide dem. Nu kan jeg bære dem med selvtillid takket være disse hælgreb :))

 4. I**a (verificeret køber)

  Danmark

  Skummet af høj kvalitet forhindrer min hæl i at få skader..De fungerer virkelig godt.

 5. B*b (verificeret køber)

  Danmark

  De er dejlige og holdbare. Jeg er meget tilfreds med dette køb

 6. L***n (verificeret køber)

  Danmark

  Jeg bruger disse greb til mine tennissko. De fungerer godt og forhindrer mine sko i at glide op.. fantastisk

 7. S***n (verificeret køber)

  Danmark

  Skummet er meget blødt og fleksibelt. De forbedrer min skos pasform perfekt og forhindrer at glide

 8. H***a (verificeret køber)

  Danmark

  Dette produkt fortjener over 5 stjerner. Meget tilfreds!

 9. K***y (verificeret køber)

  Danmark

  Anvendelsen af indlægssåler er meget let. Jeg kan godt lide, hvordan de passer ind i mine sko og lindrer mine hælsmerter. Bare perfekt!

 10. F****a (verificeret køber)

  Danmark

  Jeg kan godt lide tykkelsen på disse hælgreb. De passer perfekt!