Salget slutter 21 Jul 50% RABAT + Gratis forsendelse

Hælgreb Til Sko
4.69(16)
Farve:Beige 5mm Tykkelse
kr.
100
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
100
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Løs dine problemer med at passe dine sko med ORTOREX-hælgreb!

Hvis du har løstsiddende fodtøj, kan du altid bruge de superkomfortable ORTOREX™ hælgreb til sko. Vores hælpudeindlæg er designet til at få dine løse sko til at sidde godt fast, forhindre glidning og ubehag. De reducerer effektivt størrelsen af skoene, hvilket forhindrer fødder og hælslibning, hvilket forhindrer hælsmerter. Hvad mere er, kan du frit skære disse hælgreb i henhold til forskellige højder og former af skoens hæl til din bekvemme brug.

ORTOREX™-hælgrebene er fremstillet af blødt, fleksibelt og svedafvisende materiale, der griber og passer til dine hælers kontur. På grund af deres materialer af høj kvalitet giver disse hælgreb en fremragende polstring og reducerer effektivt friktionen mellem sko og fod.

Vores hælpudeindlæg er fremstillet af elastisk skum og har et skridsikkert præget design på det øverste dæksel, hvilket gør, at dine sko sidder godt og giver dig en varig og behagelig pasform omkring din hæl. Ved at klæbe disse greb på bagsiden af skoene kan du gå trygt i stramme sko.

Vores ORTOREX™ skohælklistermærker har selvklæbende bagsider - du kan nemt klæbe dem på bagsiden af dine sko. De er designet til fodsmerter, vabler eller callus. Disse hælstoppere er velegnede til mænd, kvinder, drenge, piger og er kompatible med næsten alt fodtøj såsom lærredssko, pumps, høje hæle, flade såler, kjolesko, arbejdssko, lædersko, mokkasiner osv.

VIGTIGSTE FORDELE:

✔️FORBEDRER SKOENS PASFORM — ORTOREX™-hælgrebene bruger fleksibelt og blødt skum til at forbedre skoens korrekte pasform.

✔️FORHINDRER GNIDNING AF DINE FØDDER — Vores hælgrebspuder forhindrer skoene i at gnide dine fødder og holder hælene på plads.

✔️FORHINDRER GLIDNING — På grund af det elastiske skum har hælpudeindlæggene et skridsikkert præget design på det øverste dæksel, hvilket gør, at dine sko sidder godt fast. Hælpudeindlæggene har en god klæbeevne, der er gunstig for at holde dem fast på plads, når du danser, shopper, løber osv.

✔️LINDRER HÆLSMERTER — Grebet giver passende støtte til områder uden støtte og hjælper med at reducere pronationsproblemer og smerter.

✔️LET AT BRUGE — ORTOREX™ hælgrebene har selvklæbende bagsider. Ved at pille bagsiden af, kan du nemt og hurtigt sætte dem fast på dine skosålerygsider.

HVORDAN MAN BRUGER

Pakken indeholder:
1 par omfatter 2 stk. hælgreb.

 

Bedømmelse og anmeldelser

4.69
Baseret på 16 anmeldelser
(12)
(3)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
G**g
Danmark

Disse hælgreb er behagelige og fungerer godt! Tak!!!

A***x
Danmark

Vil anbefale disse hælgreb, hvis dine sko er lidt for store.

J***s
Danmark

Disse virker fantastisk. Jeg satte to par i mine sneakers, som er lidt for store. Pasformen er behagelig. Jeg ville købe disse igen.

N**a
Danmark

Jeg kan godt lide deres skridsikre funktion. Meget god kvalitet og nem at bruge

G*a
Danmark

Effektivt produkt! De forhindrer mine hæle i at skrubbe!

C***a
Danmark

Jeg bestilte større sko fra 6pm, men jeg kan virkelig godt lide dem. Nu kan jeg bære dem med selvtillid takket være disse hælgreb :))

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.