Salget slutter 21 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

U-Formet Elektrisk Tandbørste til Børn
4.73(15)
Farve:Lyserød
kr.
227
kr.
454
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
227
kr.
454
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Gør tandbørstningen til en fornøjelse for dit barn

Ortorex elektriske tandbørste gør tandpleje til en leg. Den renser omhyggeligt hvert et hjørne og giver komplet mundhygiejne. Takket være det søde design vil dit barn se frem til at bruge den. Denne fantastiske tandbørste vil hjælpe dig med at give dit barn livslange sundhedsvaner!

Effektiv

Vores unikke U-formede tandbørste giver en grundig rengøring på kort tid.

Justerbar

Ortorex eltandbørste har tre indstillinger: skånsom rengøring, dybderengøring og massage. Du kan vælge den, der passer bedst til dit barns komfort og personlige behov.

Blød

Denne tandbørste skader ikke barnets tænder og tandkød under udvikling.

Steriliseringsfunktion

Denne funktion holder tandbørsten fri for skadelige bakterier og bidrager til barnets mundhygiejne.

Sødt design

Det tiltalende udseende vil opmuntre børn til at børste tænder regelmæssigt. Det hjælper med at fremme tandplejevaner fra en ung alder.

Vandtætte materialer

Ortorex' elektriske tandbørste er sikker at bruge i badet.

Flere grunde til at elske vores produkt

Let At Bruge

Holdbar

Ergonomisk Design

Lang Batterilevetid

Specifikationer

Nominel spænding:
3.2-3.7W
Nominel effekt:
<5W
Vandtæt:
IPX7

Bedømmelse og anmeldelser

4.73
Baseret på 15 anmeldelser
(12)
(2)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
H***y
Danmark

Det var en kamp at få min datter til at børste tænder. Vi har købt denne sjove tandbørste til hende, og hun elsker den! Hun er blevet mere selvstændig, når hun børster tænder. Jeg er vild med den!

A****s
Danmark

Tandbørsten er fantastisk, skånsom og alligevel kraftfuld. Jeg bruger den i øjeblikket til min 3-årige datter, og den fungerer fantastisk for hende. Den hjælper virkelig med hele tandbørstningsprocessen!

L***a
Danmark

Vores børnetandlæge anbefalede os den U-formede tandbørste, og vi er yderst tilfredse med denne beslutning. Den er børnevenlig og holder tænderne super rene og friske. Den kan varmt anbefales!

A****n
Danmark

Dette er sådan et nyttigt og brugbart produkt. Den dækker et større overfladeareal end en traditionel børste, så den renser mere effektivt. Det har gjort vores børsterutine meget mindre stressende.

H***l
Danmark

Mit barn børster tænder mere regelmæssigt og grundigt med denne tandbørste. Batterilevetiden er imponerende, og den er slet ikke hård ved mit barns følsomme tænder. Den er pengene værd!

M****e
Danmark

Denne tandbørste er fantastisk til min 2-årige. Hun elsker at børste tænder nu! Jeg kunne virkelig godt lide dette produkts alsidighed samt det yndige design!

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.