Salget slutter 25 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Magnetiske Vipper
5.00(16)
Denne vare er nu udsolgt og ikke tilgængelig

Send mig en e-mail, når den er tilgængelig

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
0
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Er du træt af, at din mascara smitter ud og flager? Opgrader dit look og få længere og fyldigere øjenvipper med de magnetiske Ortorex-vipper!

ORTOREX™ magnetiske vipper er specielt designet til kvinder, der ønsker lange og fyldige vipper, men som ikke bryder sig om det rod, der følger med dem. Vores vipper giver dig det fantastiske look, som du ønsker, uden at du skal have besværet med at bruge flere lag mascara. De er helt fantastiske til dem, der lider af allergier, følsom hud og tynde og skadede naturlige øjenvipper. Vores magnetiske vipper forårsager ingen irritation og skader ikke dine naturlige vipper, da der ikke er brug for lim. Disse realistisk udseende øjenvipper får dig til at se glamourøs ud uden at tynge dine øjenlåg, som traditionel mascara gør.

Fordele ved at bruge vores magnetiske vipper:

  • Forebygger vaskebjørn øjne
  • Forbedrer den naturlige skønhed af dine øjenvipper
  • Får dig til at føle dig som en stjerne
  • Forårsager ikke irritation eller allergi
  • Gør ikke skade på naturlige vipper og synet
  • Spar tid under makeup rutinen

Vores magnetiske vipper fungerer takket være brugen af magnetisk vippeteknologi. Den eyeliner, der følger med i sættet, indeholder magnetiske partikler, og vipperne har fem stærke indbyggede magneter. Den magnetiske kraft mellem eyelineren og vipperne holder dem sammen og får det til at se ud som om du har lange smukke naturlige øjenvipper. Desuden er påføringsprocessen glat og hurtig, så du kan spare dyrebar tid.

ORTOREX™ magnetiske vipper er fremstillet af syntetisk fibermateriale af høj kvalitet. Det er let og gør det nemt at bære magnetiske vipper. ORTOREX™ magnetiske vipper fås i mange forskellige stilarter, så du kan vælge den ideelle længde til lejligheden. Desuden er vores magnetiske vipper velegnet til daglig brug og kan genbruges fuldstændigt.

Sådan bruger du den:

Først og fremmest skal du bruge en skarp saks eller en pincet og klippe det overskydende fra den yderste kant af vipperne, så de passer perfekt i bredde og højde, når du sætter dem på dit øjenlåg. For det andet skal du ryste eyelineren i 10 sekunder. Tegn en streg på dine øjenlåg, og lad den tørre i ca. 30 sekunder. Derefter det tredje og sidste trin: Placér de magnetiske vipper på øjenvipperne med magneterne mod hinanden og hold dem fast, indtil de hæfter. Hvis du vil tage dem af, skal du forsigtigt skubbe vipperne nedad fra øjet. Tør eyelinerne af med en makeupfjerner. For at opnå større holdbarhed kan du også rengøre de magnetiske øjenvipper med makeupfjerner.

VIGTIGSTE FORDELE:

✔️ GØR DINE ØJENVIPPER LÆNGERE OG FYLDIGERE — Vores magnetiske øjenvipper er den nyeste måde at få kunstige vipper på få sekunder og uden bivirkninger. Der er forskellige vippestilarter til forskellige lejligheder og endda til hverdagsbrug.

✔️ GIVER IKKE ALLERGI — Takket være den helt nye magnetiske teknologi kræver påsætningsprocessen ikke brug af lim, så ORTOREX™ Lashes er sikre at bruge på den følsomme hud omkring øjnene.

✔️ SPARER TID UNDER MAKEUPRUTINEN — Påføringsprocessen af vores magnetiske vipper er meget enkel og tager mindre end et minut. De sparer helt sikkert din tid, mens resultaterne er fremragende.

✔️ HOLDER HELE DAGEN UDEN AT FALDE AF — De fem magneter holder vipperne fast, så de ikke falder af i løbet af dagen, når du går rundt i byen eller hænger ud med vennerne om aftenen.

Bedømmelse og anmeldelser

5.00
Baseret på 16 anmeldelser
(16)
(0)
(0)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
P***h
Danmark

Jeg er helt vild med dem. De er af god kvalitet, og de er så nemme at bruge. Jeg har bogstaveligt talt bare sat eyeliner på, og de fungerede perfekt.

A****a
Danmark

Jeg giver helt klart disse vipper 5 stjerner. De overgik mine forventninger. Jeg er så glad for, at jeg købte dem! Vipper holder hele dagen for mig til arrangementer, fester eller bare normal daglig brug, og de er meget nemme at påføre. Instruktioner er klare, fjernelse er også let. Der er forskellige længder, og jeg har brugt dem alle. Jeg ville købe dem igen!

J****e
Danmark

Jeg har haft dem på ved tre forskellige lejligheder nu, og ikke en eneste gang er de faldet af eller har føltes mærkelige. Jeg lagde ikke engang mærke til dem, da de først var på. De virker virkelig magnetisk. Meget bedre end lim!

L***y
Danmark

Jeg købte dem for at se, om de ville være nemmere end almindelige vipper for en nybegynder som mig. De var så nemme at sætte på! De flyttede sig slet ikke i løbet af min 17 timers vagt. Jeg var bekymret i et øjeblik, da jeg var udendørs, og vinden virkelig tog til. Jeg kunne mærke, at de fløjte, men de gik slet ikke af! Helt sikkert det værd! Halleluja, jeg vil endelig være i stand til at bære vipper regelmæssigt!!

R****a
Danmark

Jeg lider af Trichotillomania og har ingen vipper, så det virkede ikke for mig at få traditionelle falske vipper. Disse er såooo nemme at sætte på! De er lette, komfortable og ikke for tykke! De føles meget naturlige! Tak!!

E*****a
Danmark

Jeg er meget tilfreds med disse magnetiske øjenvipper! Slut med at kæmpe med klæbemiddel, som er så rodet. Så meget nemt, og det bedste af alt er, at de bliver siddende! Jeg har mine på hele dagen, selv i gymnastiksalen uden problemer. Den forbedring disse gør til øjnene er fantastisk! Jeg bruger også kontaktlinser, og disse forstyrrer slet ikke. Jeg kan varmt anbefale disse som et godt alternativ til dyre lash extensions.

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.