Salget slutter 21 Jul 50% RABAT + Gratis forsendelse

Ortopædiske Strømper Med Lavt Snit
4.89(9)
Farve:Hvid
kr.
108
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
108
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Forbedr dine fødders velbefindende

Ortorex-strømperne med lav udskæring giver fri blodgennemstrømning og korrekt tåstilling. Takket være det åndbare materiale forbliver dine fødder tørre og komfortable hele dagen.

Ikke begrænsende

Ikke flere ømme punkter! Vores tåstrømper minimerer friktionen mellem tæerne og forebygger vabler.

Ergonomisk

Disse strømper hjælper med at fordele vægten jævnt ved at holde tæerne i deres naturlige position.

Holdbar

Ortorex-strømperne mister ikke farven eller ændrer form, selv efter mange vaske.

Bedømmelse og anmeldelser

4.89
Baseret på 9 anmeldelser
(8)
(1)
(0)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
M****e
Danmark

Jeg er vild med dem. De er hverken for tykke eller for tynde. Jeg har knuste tæer, og disse tåsokker er nyttige til at forhindre vabler. De er pengene værd.

S***a
Danmark

Jeg har en hammertå, og med disse sokker behøver jeg ikke at bruge en separator. Kvaliteten er fantastisk! De er lette, tynde nok til at bære komfortabelt med sko og er også holdbare.

L***n
Danmark

Jeg har knyster og synes, at disse sokker er meget behagelige at have på. De er ikke tykke, hvilket er godt for mig. De hjælper med at holde tåen adskilt og forårsager mindre tåfriktion for at forhindre, at storetåen overlapper hinanden. Fremragende produkt!

C***a
Danmark

Disse sokker er meget bløde og passer godt. Jeg elsker, hvordan de redder mine tæer fra den sædvanlige gnidning. Vil helt sikkert anbefale disse sokker til alle, der har fodproblemer.

T***k
Danmark

Disse sokker er gode til at holde tæerne adskilt, og materialet er meget blødt. Det tager et par minutter at vænne sig til at have dem på, men det er okay. Jeg har allerede bestilt flere par!

K****n
Danmark

Disse sokker er fantastiske for mig! Behagelige nok til at have på hele dagen uden at lægge mærke til dem. Jeg er meget tilfreds med fornemmelsen, kvaliteten og strækningen af stoffet.

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.