Salget slutter 27 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Ortorex™ Mundtlig Vandingsanlæg
4.75(16)
kr.
485
kr.
970
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
485
kr.
970
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Skyd plak og snavs mellem tænderne væk!

Ortorex Irrigator gør tandrensning mere effektiv. Vandtrykket når ud i alle hjørner, som almindelig tandtråd og børste ikke kan nå. Dette reducerer den samlede mængde bakterier og plak mellem tænderne. Det kan øjeblikkeligt give frisk ånde. Desuden er vores mundskyllevæske velegnet til tandbøjler, implantater, kroner og broer og er billigere end tandlægebesøg.

Hygiejnekontrol

Ortorex-renseren fjerner 99,9 % af plak fra svært tilgængelige hjørner. Den giver ikke kun en frisk ånde, men fremmer også tandblegning.

Forebyggelse af sygdomme

Ved at fjerne plak og snavs reducerer vores mundskyllevæske væksten af bakterier ved at fjerne plak og affald. Det gør det muligt at forebygge parodontose, tandkødsbetændelse, blødning og andre tilstande.

Justerbar tæthed

Vores irrigator har tre rengøringstilstande. Den normale tilstand er velegnet til voksne, og den bløde tilstand anbefales til følsomt tandkød. I mellemtiden giver den tredje pulsmodus en blid massage.

Dyser til flere formål

Vores irrigator indeholder tre dyser til regelmæssig rengøring og en tungeskraber.

Brugervenlig

For at bruge Ortorex-vandingsmaskinen skal du installere dysen, hælde vand i tanken og vælge tilstand.

Drejelige hoveder

De drejelige spidser fremmer en bedre rengøring.

Flere grunde til at elske vores vandingsanlæg

Automatisk Timer

Stille

Bærbar

Letvægt

Vandtæt

Stor Kapacitet

Specifikationer

Dimensioner:
11.8x3.54 inch (30x9 cm)
Vægt:
0.99 lbs (0.45 kg)
Tankkapacitet:
330 ml
Opladningsmetode:
USB
Automatisk Timer:
2 min

Bedømmelse og anmeldelser

4.75
Baseret på 16 anmeldelser
(12)
(4)
(0)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
B****e
Danmark

Jeg er vild med det! Den efterlader munden frisk. Jeg bruger normalt varmt vand blandet med min mundskyl og får fantastiske resultater! :)

J***s
Danmark

Jeg er så glad for, at jeg besluttede mig for at give denne vandingsmaskine en chance. Jeg har en bro, og den gør virkelig rengøringen godt! Vil købe en anden til mine forældre.

H***y
Danmark

Hold den i munden, når den er på, ellers får du vand overalt. Jeg bruger den på den laveste indstilling, og jeg sørger for at få fat i tandkødsranden og mellem tænderne. Virker fantastisk.

T******e
Danmark

STOR enhed!! Det er helt sikkert det værd!!! Jeg kan ikke tro, at jeg aldrig har ejet en af disse før!!

C*******e
Danmark

Jeg er vild med denne vandflosser. Den er behagelig at have i hånden og bruge. Den har mange hastigheder og fire dyser til hele familien. Jeg fortryder ikke at have købt den!!

R****t
Danmark

Jeg plejede at have en anden vandingsmaskine, men den var stor og dryppede. Denne er fantastisk og så meget bedre end min gamle. Denne er kompakt og fylder ikke meget på bordpladen. Den er også trådløs og vandtæt, hvilket gør den meget sikrere. Tak

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.